Chandler Bing yap beni. @kerem
Şebo olacak tabii ki. @dreamy
Gerçi haklısın sen avukatlık yapmıyorsun başka şeyler yapıyorsun. Aman neyse ben daha fazla uzatmayacağım nasılsa bir şey değişmiyor, değişmeyecek.Avukatlık yaptığımı iddia ederken avukatlık yapmak. Bu gözler buna da şahit oldu.
O da olur, hatta o olsun bazıları kalite görsün.Şebo olacak tabii ki. @dreamy
Napıyormuşum?Gerçi haklısın sen avukatlık yapmıyorsun başka şeyler yapıyorsun. Aman neyse ben daha fazla uzatmayacağım nasılsa bir şey değişmiyor, değişmeyecek.
Boncukçu olunca oylamamın anlamı kalmaz abi
@Aserat gibi etkisiz oylar kullanmaması gerektiğini belirttim. Gerisi ona kalmış artık.
İsotum bilir işini@Aserat gibi etkisiz oylar kullanmaması gerektiğini belirttim. Gerisi ona kalmış artık.
Sunucu gibi bir duruş sergile sen de bence o zaman benim dışımdaki herkesle bir ortak duruşun var seni de biliyoruz.Düne kadar birlik olup onu elemeye çalışıyorduk ama planımız tutmadı ya tüh...
Serhatçım sen benim canım arkadaşımsın kendin de demişsin Deniz'in savunulmaya ihtiyacı yok diye evelallah herkese gücüm yeter Antidepresan içmiş hepsi kompleksli demiş bana Merve'ye laf atmıştı aynı hafta rlendiSöylememe bile değmez.
Kerem senin yarışmayı önemsemen ile gururlanacağına triplere giriyor anlamıyorum.Sunucu gibi bir duruş sergile sen de bence o zaman benim dışımdaki herkesle bir ortak duruşun var seni de biliyoruz.
------
Serhatçım sen benim canım arkadaşımsın kendin de demişsin Deniz'in savunulmaya ihtiyacı yok diye evelallah herkese gücüm yeter Antidepresan içmiş hepsi kompleksli demiş bana Merve'ye laf atmıştı aynı hafta rlendi
İşte bu yarışmada yarışmayı bunca sahiplenen yarışmacısı için herkesi karşısına alan tek kişi benim ama anlamıyorKerem senin yarışmayı önemsemen ile gururlanacağına triplere giriyor anlamıyorum.
İçimden geçenleri söyleyip fikir belirttiğim için de avukat damgası yapıştırdılar.
Neyse boşver kafaya takacak değilim, herkes ne hali varsa görsün. İsteyen de istediğini düşünmekte özgür.İşte bu yarışmada yarışmayı bunca sahiplenen yarışmacısı için herkesi karşısına alan tek kişi benim ama anlamıyor
Farkındaysan sunucu olduğum için seninle sürekli seviyeli bir diyalog içerisindeyim. Fakat sen cevaplarınla konuşmayı seviyesizleştiriyorsun. Tıpkı sana bir şey söylendiğinde direkt savunmaya geçip bana laf sokmaya çalışman gibi. 'Seni de biliyoruz' ne demek? Daha önce de tanımadığın insanlar hakkında ileri geri konuşmamanı söylemiştim. Kalkıp da burada sana mahalle ağzıyla ve '''' gibi emojilerle cevap veremeyeceğim. Böyle bir üsluba sahip değilim çünkü. Ben burada hepinize aynı değeri veriyorum ama senin geri dönüşlerin bu anlamda çok yakışıksız, çünkü insanları kırmak senin umrunda bile değil. Bazen de başkalarını sorgulamak yerine özeleştiri yapsan böyle şeylere hiç gerek kalmayacak oysa ki... Yeni hafta konusunda görüşmek üzere, iyi günler.Sunucu gibi bir duruş sergile sen de bence o zaman benim dışımdaki herkesle bir ortak duruşun var seni de biliyoruz.
------
Serhatçım sen benim canım arkadaşımsın kendin de demişsin Deniz'in savunulmaya ihtiyacı yok diye evelallah herkese gücüm yeter Antidepresan içmiş hepsi kompleksli demiş bana Merve'ye laf atmıştı aynı hafta rlendi
Bundan şeyin haberi var mı Merve Özbey'inDünyanın en iyi sesi Merve Özbey’dir, onu elemek ne haddimize.
Ee sen de ver oy kolundan kıymetli mi
Herşeyin adabı var ama bana düzgünce söylese niye vermiyeyim ki hakaretler tehditler bende ne yapacağımı şaşırdımBundan şeyin haberi var mı Merve Özbey'in
Ee sen de ver oy kolundan kıymetli mi