Neyi bilinçli koymuşum, hit şarkı iite bende aldım listeye, seninkinin tüm şarkılarını ezer
Neyi bilinçli koymuşum, hit şarkı iite bende aldım listeye, seninkinin tüm şarkılarını ezer
Anlamadım.
Beni koruman lazım senin, programı bana emanet ettiniz be.
Anlamadım.![]()
![]()
Yani güvenerek akıl sağlığı yerindeyken miNeyi bilinçli koymuşum, hit şarkı iite bende aldım listeye, seninkinin tüm şarkılarını ezer![]()
TabikideYani güvenerek akıl sağlığı yerindeyken mi![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun teyze
Haa, bilmiyorum onu.Yani güvenerek akıl sağlığı yerindeyken mi![]()
![]()
![]()
Haa, bilmiyorum onu.![]()
Ben videodan evlenelim şarkısı sanmıstım sonra ertuprulun o sahneye gittim sayende uzun zamandır bakmıyordumTabikideSen ve sen gibi evde kalanlar çatlasın da patlasın diye
![]()
Burada mesaj yazacağına oylarını yolla hadi.Allah razı olsun teyze![]()
Yat kalk bana dua etBen videodan evlenelim şarkısı sanmıstım sonra ertuprulun o sahneye gittim sayende uzun zamandır bakmıyordum![]()
![]()
![]()
Ertuğrul demişken sezon finali öncesi Osman izlemeye başladım.Ben videodan evlenelim şarkısı sanmıstım sonra ertuprulun o sahneye gittim sayende uzun zamandır bakmıyordum![]()
![]()
![]()
Beni koruman lazım senin, programı bana emanet ettiniz be.![]()
Sana emanet ettikte adam size verdim puanları düşürmeye çalısıyor diyorAllah razı olsun teyze![]()
Bana mı inanıyorsun yoksa ona mı? 😱 Kalbim kırıldı.Sana emanet ettikte adam size verdim puanları düşürmeye çalısıyor diyor![]()
![]()
![]()
Vok.Ertuğrul demişken sezon finali öncesi Osman izlemeye başladım.Yeni sezonda birlikte izleyelim.
@slhttnmtl
Oooo bende bu diziyle buraka kapıldım öncesinde hanzo listemteydi @xemrexxx @MasacRE bilirlerErtuğrul demişken sezon finali öncesi Osman izlemeye başladım.Yeni sezonda birlikte izleyelim.
@slhttnmtl
Burak o haliyle normalde antipatik geliyordu ama Sadakatsiz'in reklam arasına izlerken sevdim diziyi.Oooo bende bu diziyle buraka kapıldım öncesinde hanzo listemteydi @xemrexxx @MasacRE bilirler![]()
![]()
@slhttnmtl
Adam hala hanzo, sadece senin zevklerin körelmişOooo bende bu diziyle buraka kapıldım öncesinde hanzo listemteydi @xemrexxx @MasacRE bilirler![]()
![]()
@slhttnmtl
Yarınkı oyuna göre taraf seçecem iyi olursa oklava ona inmez kötü olursa sana inmezBana mı inanıyorsun yoksa ona mı? 😱 Kalbim kırıldı.