eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 5. Hafta

Ben durumum olsaydı hiç istemem ama çocuk olursa onlar için alabilirdim bunlar paradanda doymayıp evlerinide eşya ne varsa istiyorlar boşanmısta olsan eşki eşin onları böyle düşürmezdim ben :A
Çocuk olmazsa ve çalışıyorsa bence gereksiz nafaka :A Ama bunlar 700 bin ev hacizi bu nasıl anlaşma adamın donuna kadar almak :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
  • Harika

Veren kişi doğru mesaj vermiş de insan Hadise'nin hatrına iyi şarkı seçer :A
emre benden öğrenmiştir bişiler sen tek gün olunca şarkını artık unutursun sana yardımcı olurlar alamancıyla birlikte :Z:Z:Z
------

Aynen dedenin emaneti İsot sahip çıkıyoruz ❣️ @dreamy
Aklıma neden bu geldi... :A

bizde yarın öbürgün olmayınca o geliyor arkamızdan iyi ansın dua okusun :A :A :A
------

Çocuk olmazsa ve çalışıyorsa bence gereksiz nafaka :A Ama bunlar 700 bin ev hacizi bu nasıl anlaşma adamın donuna kadar almak :A
Adam şarkıcı eski eşide yabancı demek onun içinmiş herşey çünkü çok acımasız davranıyorlar özellikle serdar bey onun çocuklarıda yok mustinin var en azından :A

emre benden öğrenmiştir bişiler sen tek gün olunca şarkını artık unutursun sana yardımcı olurlar alamancıyla birlikte :Z:Z:Z
------

bizde yarın öbürgün olmayınca o geliyor arkamızdan iyi ansın dua okusun :A :A :A
------

Adam şarkıcı eski eşide yabancı demek onun içinmiş herşey çünkü çok acımasız davranıyorlar özellikle serdar bey onun çocuklarıda yok mustinin var en azından :A
Çok beklersin cano, listem var, 3 haftalık şarkım hazır ve o sırada diğer şarkılarımı da hazırlarım :Z

• Güldürdün
Sana bunları dediğim için @Emre Ozansoy beni ölümle tehdit ediyor :(
Kuru iftira. 😱 @Çiğdem

Tv Series Movie GIF by Tüplü Televizyon