Racapa onu koysaymıs O şarkının hadisenin oldunu bimiyordum bu arada evlenelim şarkısı sanmıstım @slhttnmtl PaylasıncaOylarını Ertuğrul'a göre gönder o zaman.
Racapa onu koysaymıs O şarkının hadisenin oldunu bimiyordum bu arada evlenelim şarkısı sanmıstım @slhttnmtl PaylasıncaOylarını Ertuğrul'a göre gönder o zaman.
Ben anlamıyorum cidden nasıl bu kadar para koparabiliyorlar yaemre benden öğrenmiştir bişiler sen tek gün olunca şarkını artık unutursun sana yardımcı olurlar alamancıyla birlikte
------
bizde yarın öbürgün olmayınca o geliyor arkamızdan iyi ansın dua okusun
------
Adam şarkıcı eski eşide yabancı demek onun içinmiş herşey çünkü çok acımasız davranıyorlar özellikle serdar bey onun çocuklarıda yok mustinin var en azından
Aman onu kim görsün de izlesin.Allah seni bildiği gibi yapsın @Çiğdem İnsanlar fark eder de ocağıma incir ağacı diker mi yaa
Evlenmeliyiz o Ondan sonra elenseydim tabiiiRacapa onu koysaymıs O şarkının hadisenin oldunu bimiyordum bu arada evlenelim şarkısı sanmıstım @slhttnmtl Paylasınca
Bende dedim aynısını ama kabul etmedi.Racapa onu koysaymıs O şarkının hadisenin oldunu bimiyordum bu arada evlenelim şarkısı sanmıstım @slhttnmtl Paylasınca
Eğer elenmekten suan kurtulursan benim sayemdedir unutma @Emre OzansoyAllah seni bildiği gibi yapsın @Çiğdem İnsanlar fark eder de ocağıma incir ağacı diker mi yaa
Sakın izlemeyin ey jüri ve yarışmacılar, izlerseniz döverim hepiniziAman onu kim görsün de izlesin.
Haklı. @slhttnmtlEğer elenmekten suan kurtulursan benim sayemdedir unutma @Emre Ozansoy
Gitmişler yabancı ülkelerine oradan dava açıp haciz gönderip duruyorlarBen anlamıyorum cidden nasıl bu kadar para koparabiliyorlar ya
Ben elenmem kiEğer elenmekten suan kurtulursan benim sayemdedir unutma @Emre Ozansoy
Jüri üyeleri ve yarışmacılar: TmmSakın izlemeyin ey jüri ve yarışmacılar, izlerseniz döverim hepinizi
Beni dmden @Emre Ozansoy ile @kerem tembihliyor şuna oy verme buna ver diye bende mecburBana niye şuna şunu verdin diyor dedi diye analtıyor adasın @EmreCan
Sen hiçbiri değilsin ne karışıyonJüri üyeleri ve yarışmacılar: Tmm
Beni dmden @Emre Ozansoy ile @kerem tembihliyor şuna oy verme buna ver diye bende mecbur
Yarınkı oyuna göre oklava biriniziz kafasına inecek @Emre OzansoyYooo ne iftirası gerçekler zoruna mı gitti koru beni @Çiğdem
Jüri üyesiyim.Sen hiçbiri değilsin ne karışıyon
Hani yardımcı sunucuydun be, ne olduğun belli değil 🏍️ gibiJüri üyesiyim.
Bilinçli koydun bu şarkıyı yanı karıştırmadın @Emre OzansoyEvlenmeliyiz o Ondan sonra elenseydim tabiii
"Gönüllü" yardımcı sunucuyum.Hani yardımcı sunucuydun be, ne olduğun belli değil 🏍️ gibi