Oy göndermeyi unutur o.
Oy göndermeyi unutur o.
Adam hala hanzo, sadece senin zevklerin körelmiş![]()
Bence bu dizide gerçek oyuncu oldu aaa cüneyt arkın bile varBurak o haliyle normalde antipatik geliyordu ama Sadakatsiz'in reklam arasına izlerken sevdim diziyi.![]()
Gönder @EmreCan oklava koruması istiyorsanOy göndermeyi unutur o.O yüzden kimseye inmez.
![]()
Adam sahnelerinde oturuyor hep, ama o bile yetiyor.Bence bu dizide gerçek oyuncu oldu aaa cüneyt arkın bile var![]()
![]()
![]()
Oyunculuğu da önceden beri iyiydi Cüneyt Arkın var diye gerçek oyuncu mu oluyorBence bu dizide gerçek oyuncu oldu aaa cüneyt arkın bile var![]()
![]()
![]()
Ben deyince göndermiyor, sen deyince gönderir belki.Gönder @EmreCan oklava koruması istiyorsan![]()
![]()
![]()
Senden kaçıyor zatenBen deyince göndermiyor, sen deyince gönderir belki.![]()
![]()
Beni yanlış tanıtıyor.
Akasya Durağında Sinan vardı Rus karısı ve annesi para için yapmadığı şey kalmamıştı o aklıma geldi.Para olarak görüyorlarmıs demekki adamları tabi türk kızları olmadıkları için gelenek göreneklerizede şey değiller![]()
Mustafa kütür kalmanın sırrını bana da verAyy bu benim adamların yabancı ecünnülerden çektiği nedir ayoll 😱 😱 😱 adamlar zaten iflas etmiş oturdukları evleri istiyorlar 😱😱😱 @Emre Ozansoy @xemrexxx @kerem @serhatt @eskici @xBUGRAx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Tolstoyevski @Maskeli Fedai @slhttnmtl @The_Erinch @Alos @Gerekli24 @Doğan @bazinga @Araf
Ekli dosyayı görüntüle 106773
Şeytan görsün yüzünü
![]()
Snob Magazin'in aktardığı habere göre, Serdar Ortaç, boşandığı eski eşi Chloe Loughnan'a 700 bin TL nafaka ödediğini buna rağmen dava açtığını ve evine haciz getirttiğini söyledi
------
@dreamy
@Çiğdem ecünnüsü elini açmış bekliyor korkuyorumBu ne negatiflik ya.Elenmezsin bence, gönder gelsin oyları.
![]()
YooooooBurada mesaj yazacağına oylarını yolla hadi.![]()
Hala daha yalanlara devam ediyor.O beni ölümle tehdit etti ne iyisi beee![]()
Gerçek olacak bu yalanın yakında.Şiddete uğruyorum @Emre Ozansoy tarafından help miii![]()