Racapa onu koysaymısOylarını Ertuğrul'a göre gönder o zaman.![]()
Racapa onu koysaymısOylarını Ertuğrul'a göre gönder o zaman.![]()
Ben anlamıyorum cidden nasıl bu kadar para koparabiliyorlar yaemre benden öğrenmiştir bişiler sen tek gün olunca şarkını artık unutursun sana yardımcı olurlar alamancıyla birlikte
------
bizde yarın öbürgün olmayınca o geliyor arkamızdan iyi ansın dua okusun![]()
![]()
------
Adam şarkıcı eski eşide yabancı demek onun içinmiş herşey çünkü çok acımasız davranıyorlar özellikle serdar bey onun çocuklarıda yok mustinin var en azından![]()
Aman onu kim görsün de izlesin.
Evlenmeliyiz oRacapa onu koysaymısO şarkının hadisenin oldunu bimiyordum bu arada evlenelim şarkısı sanmıstım
![]()
![]()
@slhttnmtl Paylasınca
![]()
Bende dedim aynısını ama kabul etmedi.Racapa onu koysaymısO şarkının hadisenin oldunu bimiyordum bu arada evlenelim şarkısı sanmıstım
![]()
![]()
@slhttnmtl Paylasınca
![]()
Sakın izlemeyin ey jüri ve yarışmacılar, izlerseniz döverim hepiniziAman onu kim görsün de izlesin.![]()
Gitmişler yabancı ülkelerine oradan dava açıp haciz gönderip duruyorlarBen anlamıyorum cidden nasıl bu kadar para koparabiliyorlar ya![]()
Ben elenmem ki
Jüri üyeleri ve yarışmacılar: TmmSakın izlemeyin ey jüri ve yarışmacılar, izlerseniz döverim hepinizi![]()
Sen hiçbiri değilsin ne karışıyonJüri üyeleri ve yarışmacılar: Tmm![]()
Yarınkı oyuna göre oklava biriniziz kafasına inecekYooo ne iftirası gerçekler zoruna mı gitti koru beni@Çiğdem
Jüri üyesiyim.Sen hiçbiri değilsin ne karışıyon![]()
Hani yardımcı sunucuydun be, ne olduğun belli değil 🏍️ gibiJüri üyesiyim.![]()
Bilinçli koydun bu şarkıyı yanı karıştırmadınEvlenmeliyiz oOndan sonra elenseydim tabiii
![]()
"Gönüllü" yardımcı sunucuyum.Hani yardımcı sunucuydun be, ne olduğun belli değil 🏍️ gibi![]()