Bu yarışmada Çiğdem'in çok emeği var ben beceremem. Ayrıca Çiğdem oylarını bana gönderir ve ben de sonuçlar açıklandığında paylaşırım.Çok ciddiyim, TVen'e transfer olacağım.
Bu yarışmada Çiğdem'in çok emeği var ben beceremem. Ayrıca Çiğdem oylarını bana gönderir ve ben de sonuçlar açıklandığında paylaşırım.Çok ciddiyim, TVen'e transfer olacağım.
Yaş kaç kardeşim bida soru yok.Kızma denizi ve seni yarışma sayesinde tanıdımTeşekkür ederim. Okuyorum ve çalışıyorum diyelim.
Bu yarışma 10 sezondur düşmedi bir daha da düşmez.
Ne liste yapması, bu hafta yorucu geçti. Diğer hafta içi bakarım da pek içimden gelmiyor ya. Düşündüğüm şarkılarla elenirim gibi.@12.Adam @phoebebuffay şarkılarınızı tanıtmayacak mısınız?
@slhttnmtl sen hala liste yapıyorsun sanırım.
Sen etiketlemişsin alıntı yapıyorum? İyice bunadın.@dreamy orada burada etiketleme beni, noldu çok mu özlendim?
15'ime yeni bastım.Hmm iyimiş kardeşim Yaş ve
Şaka yaptım zaten SAOL
Off şimdi üstüme oynuyorsun. Bıktım senden.Sen etiketlemişsin alıntı yapıyorum? İyice bunadın.
O gelmese de böyle kabul ediyorlar onu biraz torpilli bir yarışmacı herkesten sen ben olsak almazlarÇiğdem gelcem gelcem diyo gelmiyoda
@Çiğdem yarışmada yarışmacı olarak yer alıyor, nasıl onun sunmasını beklersin..?Bu yarışmada Çiğdem'in çok emeği var ben beceremem. Ayrıca Çiğdem oylarını bana gönderir ve ben de sonuçlar açıklandığında paylaşırım.
Sarhoşsun sanırım neyse çok bulaşmayayım.15'ime yeni bastım.
------
Off şimdi üstüme oynuyorsun. Bıktım senden.
Hadi öyle olsun Buyaşta okumak çalışmak yani maşalah Pek inanmadım15'ime yeni bastım.
------
Off şimdi üstüme oynuyorsun. Bıktım senden.
İsot yedim de yan etki yarattı. Sende ister misin?Sarhoşsun sanırım neyse çok bulaşmayayım.
Aynen hep mesaj yolluyor.Bende girmeyem bura benide yapsınlar yarışmacıO gelmese de böyle kabul ediyorlar onu biraz torpilli bir yarışmacı herkesten sen ben olsak almazlar
7/24 yürüyüş mü yaptın?Ne liste yapması, bu hafta yorucu geçti. Diğer hafta içi bakarım da pek içimden gelmiyor ya. Düşündüğüm şarkılarla elenirim gibi.
Bir insanın sizi kıskandığını nasıl anlarsınız?O gelmese de böyle kabul ediyorlar onu biraz torpilli bir yarışmacı herkesten sen ben olsak almazlar
Etiket yapmadın?Dizi müziklerinin prensinin ikinci parçasıyla sizleri başbaşa bırakıyorum.
Recap:1.07- 2.07
5 günde 2 kere yürüyüşe çıktım sadece. Aslında hiçbir şey de yapmadım ama yoruldum, açık hava çarptı zaar.7/24 yürüyüş mü yaptın?
Eski çenen yok yeni fark ettim. 15 tane şarkıyı arka arkaya dizmek çok zor olmasa gerek.5 günde 2 kere yürüyüşe çıktım sadece. Aslında hiçbir şey de yapmadım ama yoruldum, açık hava çarptı zaar.
Yan etkisi varsa hiç almayayım sağol...İsot yedim de yan etki yarattı. Sende ister misin?
Şarkın hakkında iki çift laf et o zaman. Yine son güne bkadar vaktim var deme...Yan etkisi varsa hiç almayayım sağol...
Hamburger bugün solundan mı kalktın? Listeyi kopyalayamadım.Bir insanın sizi kıskandığını nasıl anlarsınız?
------
Etiket yapmadın?
İnternet sıkıntımdan dolayı o kadar dolanamıyordum buralarda, onun da etkisi var. Kendime geleyim bomba gibi dönücem.Eski çenen yok yeni fark ettim. 15 tane şarkıyı arka arkaya dizmek çok zor olmasa gerek.