Bu yarışmada Çiğdem'in çok emeği var ben beceremem.Çok ciddiyim, TVen'e transfer olacağım.![]()
Bu yarışmada Çiğdem'in çok emeği var ben beceremem.Çok ciddiyim, TVen'e transfer olacağım.![]()
Yaş kaç kardeşim bida soru yok.Kızma denizi ve seni yarışma sayesinde tanıdımTeşekkür ederim. Okuyorum ve çalışıyorum diyelim.
Bu yarışma 10 sezondur düşmedi bir daha da düşmez.![]()
Ne liste yapması, bu hafta yorucu geçti. Diğer hafta içi bakarım da pek içimden gelmiyor ya. Düşündüğüm şarkılarla elenirim gibi.@12.Adam @phoebebuffay şarkılarınızı tanıtmayacak mısınız?
@slhttnmtl sen hala liste yapıyorsun sanırım.![]()
Sen etiketlemişsin alıntı yapıyorum? İyice bunadın.@dreamy orada burada etiketleme beni, noldu çok mu özlendim?![]()
15'ime yeni bastım.Hmm iyimiş kardeşimYaş ve
Şaka yaptım zatenSAOL
Off şimdi üstüme oynuyorsun. Bıktım senden.Sen etiketlemişsin alıntı yapıyorum? İyice bunadın.![]()
O gelmese de böyle kabul ediyorlar onu biraz torpilli bir yarışmacı herkesten sen ben olsak almazlarÇiğdem gelcem gelcem diyo gelmiyoda
@Çiğdem yarışmada yarışmacı olarak yer alıyor, nasıl onun sunmasını beklersin..?Bu yarışmada Çiğdem'in çok emeği var ben beceremem.Ayrıca Çiğdem oylarını bana gönderir ve ben de sonuçlar açıklandığında paylaşırım.
![]()
Sarhoşsun sanırım neyse çok bulaşmayayım.15'ime yeni bastım.
------
Off şimdi üstüme oynuyorsun. Bıktım senden.![]()
Hadi öyle olsun15'ime yeni bastım.
------
Off şimdi üstüme oynuyorsun. Bıktım senden.![]()
İsot yedim de yan etki yarattı. Sende ister misin?Sarhoşsun sanırım neyse çok bulaşmayayım.![]()
Aynen hep mesaj yolluyor.Bende girmeyem bura benide yapsınlar yarışmacıO gelmese de böyle kabul ediyorlar onu biraz torpilli bir yarışmacı herkesten sen ben olsak almazlar![]()
7/24 yürüyüş mü yaptın?Ne liste yapması, bu hafta yorucu geçti. Diğer hafta içi bakarım da pek içimden gelmiyor ya. Düşündüğüm şarkılarla elenirim gibi.![]()
Bir insanın sizi kıskandığını nasıl anlarsınız?O gelmese de böyle kabul ediyorlar onu biraz torpilli bir yarışmacı herkesten sen ben olsak almazlar![]()
Etiket yapmadın?Dizi müziklerinin prensinin ikinci parçasıyla sizleri başbaşa bırakıyorum.
Recap:1.07- 2.07
5 günde 2 kere yürüyüşe çıktım sadece.7/24 yürüyüş mü yaptın?![]()
Eski çenen yok yeni fark ettim. 15 tane şarkıyı arka arkaya dizmek çok zor olmasa gerek.5 günde 2 kere yürüyüşe çıktım sadece.Aslında hiçbir şey de yapmadım ama yoruldum, açık hava çarptı zaar.
![]()
Yan etkisi varsa hiç almayayım sağol...İsot yedim de yan etki yarattı. Sende ister misin?![]()
Şarkın hakkında iki çift laf et o zaman. Yine son güne bkadar vaktim var deme...Yan etkisi varsa hiç almayayım sağol...
Hamburger bugün solundan mı kalktın?Bir insanın sizi kıskandığını nasıl anlarsınız?
------
Etiket yapmadın?![]()
İnternet sıkıntımdan dolayı o kadar dolanamıyordum buralarda, onun da etkisi var. Kendime geleyim bomba gibi dönücem.Eski çenen yok yeni fark ettim. 15 tane şarkıyı arka arkaya dizmek çok zor olmasa gerek.![]()