Bana onu kıskanmam için tek bir sebep söyle yeterBir insanın sizi kıskandığını nasıl anlarsınız?
------
Etiket yapmadın?
Bana onu kıskanmam için tek bir sebep söyle yeterBir insanın sizi kıskandığını nasıl anlarsınız?
------
Etiket yapmadın?
Tamam ama ben de diyorum ki oylarını bana atsın ve olası şüphenin önüne geçilsin. Çiğdem adaletli şekilde idare edecektir zaten.@Çiğdem yarışmada yarışmacı olarak yer alıyor, nasıl onun sunmasını beklersin..?
İki sekme yan yana açıp etiket listesini kopayalayıp yapıştıracaksın işte. Bu kadar zor olmasa gerek.Hamburger bugün solundan mı kalktın? Listeyi kopyalayamadım.
Dalga mı geçiyorsun?.. Umarım ciddi değilsindir.Tamam ama ben de diyorum ki oylarını bana atsın ve olası şüphenin önüne geçilsin. Çiğdem adaletli şekilde idare edecektir zaten.
Belli şarkım. Senin şu anki durumuna tam uyuyor.Şarkın hakkında iki çift laf et o zaman. Yine son güne bkadar vaktim var deme...
Tıklanmalar ve Spotify'dan yardım alabilirsin. Hala dönemedim mi sen anaannenlerden?İnternet sıkıntımdan dolayı o kadar dolanamıyordum buralarda, onun da etkisi var. Kendime geleyim bomba gibi dönücem.
Hangisini nereye koyacaksın sıkıntı o, yoksa yani benim sevdiğim 14 şarkısı var elimde şimdilik.
Onlara da bakıyım bari de hit şarkılar diye hatırlıyorum zaten seçtiklerim. Bugün geldim.Tıklanmalar ve Spotify'dan yardım alabilirsin. Hala dönemedim mi sen anaannenlerden?
Ee o zaman bugünden itibaren bomba gibi olman lazımdı?Onlara da bakıyım bari de hit şarkılar diye hatırlıyorum zaten seçtiklerim. Bugün geldim.
Neymiş benim şu anki durumum?Belli şarkım. Senin şu anki durumuna tam uyuyor.
Bende onu düşünüyorum. Niye? Niye?Bana onu kıskanmam için tek bir sebep söyle yeter
Akşam geldim, hem sanırım pazartesiye dinçleşirim.Ee o zaman bugünden itibaren bomba gibi olman lazımdı?
Neymiş benim şu anki durumum?
Yarına nolmuş?Akşam geldim, hem sanırım pazartesiye dinçleşirim.
Gündüzden ufak bir işim ve izlenecek bir ton dizim var. Gerçi pazartesiye imkansız bitmesi ama yarın iyice dinlenmiş olurum.Yarına nolmuş?
Mesajı okuyunca bile içime bir enerji geldi, @Çiğdem gelse de sonuç geceleri şenlense.@Çiğdem'in mesajı:
Aaa dengeli güzel bir sezon açılışı olmuş Kim ne verdi bilmiyorum Serdar beyin hakkını verenler zaten müzik adamlarıdır Kötü verenler üzülmesinler iyi velerek sizde müzik adamı olabilirsiniz Şaka bir yana herkese teşekkürler bayram sonrası 3.hafta zaten beraberiz alamancı keremden son kez rica ederek şarkımı sizlere sunuyorum keyifli dinlemeler bende şarkıya göre oylamaya devam edecem ama boncuksuz zor oluyormuş Başarılar
(01:57 - 03:04)
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
------
Seni erkenden elemeye çalışıyorum, sonuçta sensiz de yaparız diyen yarışmacıyı kendi yarışmamda görmek istemiyorum. Haksız mıyım?
Dizilerin benden daha mı önemli yani?Gündüzden ufak bir işim ve izlenecek bir ton dizim var. Gerçi pazartesiye imkansız bitmesi ama yarın iyice dinlenmiş olurum.
Hadise için liste yapmaya gerek yok, hangi şarkısını seçersen seç zirveye oynar zaten.Hangisini nereye koyacaksın sıkıntı o, yoksa yani benim sevdiğim 14 şarkısı var elimde şimdilik.
Yoo, geçen sezonlarda ve Benim Albümümde hiç iyi gidememişti.Hadise için liste yapmaya gerek yok, hangi şarkısını seçersen seç zirveye oynar zaten.
@slhttnmtl ile forumdaki ilk başarısını şampiyonluk ile taçlandıracak o zaman.Yoo, geçen sezonlarda ve Benim Albümümde hiç iyi gidememişti.
3. haftada kesin olarak burada. O zaman özlem gidersininiz.Mesajı okuyunca bile içime bir enerji geldi, @Çiğdem gelse de sonuç geceleri şenlense.
Lafı neresinden anladın da neresini seçtin, yarına yapsam bile çok özenemem zaten, seni daha çok düşünüyorum.Dizilerin benden daha mı önemli yani?
Bunu kendim bile düşünmüyordum ama güzel motivasyon oldu.Hadise için liste yapmaya gerek yok, hangi şarkısını seçersen seç zirveye oynar zaten.
Hangi dizileri izleyeceksin?Lafı neresinden anladın da neresini seçtin, yarına yapsam bile çok özenemem zaten, seni daha çok düşünüyorum.
Bunu kendim bile düşünmüyordum ama güzel motivasyon oldu.
Kendisinin senin rakibin olduğunu hatırlatırım. Ne bu boncuk?@slhttnmtl ile forumdaki ilk başarısını şampiyonluk ile taçlandıracak o zaman.
Baht Oyunu, Aşk Mantık İntikam, sanırım Ada Masalı ve Cam Tavanlar, sonra uzun bir aradan sonra yeniden Mom'a başlamıştım ve bu hafta olmaz da kendime bölümleri 40-45 dakikalık bir dizi bulmam lazım, aslında Sex Education'ın ilk bölümüne biraz bakmıştım ama ondan devam eder miyim bilemedim.Hangi dizileri izleyeceksin?