Ne güzel işte , alıp başını giden yok. Rekabet yarışmanı diri tutar.Fena mı?Kulis yine çok karışık. Biri diğerini tutmayan oylar veriyor hep. Normalde ilk günden 2-3 kişi çok rahat belirirdi çünkü.
------
Yine olmuyor işte. Çok zorlanıyorum.
Ne güzel işte , alıp başını giden yok. Rekabet yarışmanı diri tutar.Fena mı?Kulis yine çok karışık. Biri diğerini tutmayan oylar veriyor hep. Normalde ilk günden 2-3 kişi çok rahat belirirdi çünkü.
------
Yine olmuyor işte. Çok zorlanıyorum.
Tahmin edebiliyorum. Konuşmuştuk çünkü.Bu hafta 'şu şarkı zirvem olur' dedim ama sonra bir şarkı geldi ve sürpriz zirve oldu
İlk 4 karar verdim ama sonlarda olacak 8. 7. 6. Ve 5. sırayı dinleyip sıralamaya karar vermeliyim (evet son numarada belli)
Tabi son kez dinlerken üst sıralarda oynarsa şaşırmam
Yarışmacı sayısı azalınca normal karşılıyorum. Her sezon böyle oluyor çünkü.İlk tur dinlemeleri yaptım... Belkide benim açımdan çok süpriz bir isim şuan 1 numaramda... Ama başka hiçbirşeyi belirleyemedim valla 🙄🤔🙄🤷
Şaşırmak isterimOylarımı demin yolladım.
Herkese tekrardan başarılar diliyorum.
Tam puanım listemde adını görünce çok şaşıracak
Ses yok ki zatenOylarımı az önce yolladım herkese başarılar ❤
------
En azından Demet Akalın'ın sesi kafa şişirmiyor
Okadarda şaşırtmam 😁😁😁 Ama sana dediğim 2 şarkın var... Onlardan biri olsa neden olmasın derdim 👌Şaşırmak isterim
@xemrexxx bu şarkıyı sevmiş olman gerekiyor ama sen bilirsin
------
Ses yok ki zaten
Niye gııı 😱Şaşırmak isterim
@xemrexxx bu şarkıyı sevmiş olman gerekiyor ama sen bilirsin
------
Ses yok ki zaten
Bilmem ilk çıkış şarkılarından tüm Türkiye sevmistiNiye gııı 😱
Sen de yarışmadan çıkarsın bence @kerem @Çiğdem @Dosi @serhatt @Angelica @Emre Ozansoy @The_ErinchBilmem ilk çıkış şarkılarından tüm Türkiye sevmisti
Sen de forumdan ÇIK.
Bu hafta kendini kaçıncı görüyorsun?Oylarımı kullanabildim, açıkçası beklediğimden daha kolay oldu. Şarkıların birçoğuna da hakimdim zaten.
Yalnız herkesin iddialı gelmesi ve az şarkı olması sonucunda çok şaşırtıcı bir son 3 çıktı ortaya. Bir de onlara iyi puan vermeyi planlıyordum.
Seninki de soru, tabi ki 8Bu hafta kendini kaçıncı görüyorsun?
Sözde ilk hafta gönderecektin, 11 haftadır yapıştı kaldı bize.
Geçen hafta iyi gittiğini çabucak unuttun herhalde.Seninki de soru, tabi ki 8
Zannetmem bu hafta bu şarkı ile eleneceğimi ama forum şaşırtıyor o yüzden şaşırmam da
Ona şaşırdım zaten. Bu hafta napacağım hiçbir fikrim yok herkes iddialı.Sözde ilk hafta gönderecektin, 11 haftadır yapıştı kaldı bize.
------
Geçen hafta iyi gittiğini çabucak unuttun herhalde.
Sözde ilk hafta gönderecektin, 11 haftadır yapıştı kaldı bize.
------
Geçen hafta iyi gittiğini çabucak unuttun herhalde.
Başganlar gonseyi olarag garar aldıg seni göndericezZannetmem bu hafta bu şarkı ile eleneceğimi ama forum şaşırtıyor o yüzden şaşırmam da
Elinizden geleni ardınıza gomayınBaşganlar gonseyi olarag garar aldıg seni göndericez