eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta

18 yarışmacımızla start verdiğimiz 10. sezonumuzda geriye sadece bir avuç kaldık. Artık en yüksek verilebilecek puanın 9 olduğunu düşünürsek çemberin ne kadar daraldığını siz jüri üyelerimiz de farkına varmışsınızdır.

MusicSurivor 10. Sezon 11. Haftası an itibariyle başlamıştır! Oylarınızı özel mesaj yoluyla bana gönderebilirsiniz! Bu hafta son tekli eleme haftamızın olduğunu belirtelim. Finale doğru adım adım ilerlerken geriye sadece 4 haftamızın kaldığını belirtelim. Bütün yarışmacılarımıza bol şans diliyoruz ve oylarınızı Pazarteesi akşamı saat 20:00'a kadar bekliyoruz. :Z
  1. Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
  2. Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
  3. Merve Özbey - Duman
  4. maNga - Cevapsız Sorular
  5. Mor ve Ötesi - Arad
  6. Tarkan - Şıkıdım
  7. Serdar Ortaç - Şeytan
  8. Pinhani - Dünyadan Uzak
  9. Candan Erçetin - Elbette
- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Puanlar 9 dan 1 e doğru mu?

• Beğendim
Reactions: kerem
18 yarışmacımızla start verdiğimiz 10. sezonumuzda geriye sadece bir avuç kaldık. Artık en yüksek verilebilecek puanın 9 olduğunu düşünürsek çemberin ne kadar daraldığını siz jüri üyelerimiz de farkına varmışsınızdır.

MusicSurivor 10. Sezon 11. Haftası an itibariyle başlamıştır! Oylarınızı özel mesaj yoluyla bana gönderebilirsiniz! Bu hafta son tekli eleme haftamızın olduğunu belirtelim. Finale doğru adım adım ilerlerken geriye sadece 4 haftamızın kaldığını belirtelim. Bütün yarışmacılarımıza bol şans diliyoruz ve oylarınızı Pazarteesi akşamı saat 20:00'a kadar bekliyoruz. :Z
  3. Merve Özbey - Duman
  5. Mor ve Ötesi - Arad
  6. Tarkan - Şıkıdım
  7. Serdar Ortaç - Şeytan
- Şarkı Listesi -

@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.
Şarkılara bak be :A

• Güldürdün
Reactions: kerem

3. Merve Özbey - Duman
  5. Mor ve Ötesi - Araf
  6. Tarkan - Şıkıdım
  7. Serdar Ortaç - Şeytan
- Şarkı Listesi -

Beni boncuk dağıtmaya zorlayacak o hafta... :A

Herkese başarılar diliyorum.
Zor bir viraj bakalım kimler kendini son 8 atacak.
Hayırlısı olsun. 🙏

Marul bu hafta yolcu zevkle kullanıncam oylarımı haftaya da hogatha yı gönderirim :A
Neyse yaşlı balıkdan bashetmedin iyi biraz daha rahatız 😁😁😁😁
Oylarımı az önce yolladım herkese başarılar :bhr:
------

En azından Demet Akalın'ın sesi kafa şişirmiyor :A :F
Yine gözümüz yükseklerdeeeeğğğğ
Hayat geçiyor öyle böyleeeeeeğğğğ :A:A
Kulis yine çok karışık. Biri diğerini tutmayan oylar veriyor hep. Normalde ilk günden 2-3 kişi çok rahat belirirdi çünkü. :A
------

Benim oylarım gibi bir şey yapabilirsin. :A
Yine olmuyor işte. Çok zorlanıyorum. :A

Bu hafta kötü gelen yok hakikaten. Sıralayacağız dedik ama bu gidişle işimiz zor gibi. :A
Bu hafta 'şu şarkı zirvem olur' dedim ama sonra bir şarkı geldi ve sürpriz zirve oldu :A
İlk 4 karar verdim ama sonlarda olacak 8. 7. 6. Ve 5. sırayı dinleyip sıralamaya karar vermeliyim :A (evet son numarada belli)
Tabi son kez dinlerken üst sıralarda oynarsa şaşırmam :A