Final puanı almayan tek kişi zaten. İşimize gelir. @denizz19Başganlar gonseyi olarag garar aldıg seni göndericez
Final puanı almayan tek kişi zaten. İşimize gelir. @denizz19Başganlar gonseyi olarag garar aldıg seni göndericez
Final puanı almadan finale çıkan ilk yarışmacı olarak tarihe geçmeye hazırım
Hadise daha önce yarıştığı iki sezonda da ilk hafta elenmişti. Ona en büyük başarısını kazandırış oldun.Ona şaşırdım zaten. Bu hafta napacağım hiçbir fikrim yok herkes iddialı.
Elindeki şarkılara bakarsak fena değiller ama seni finale götürür mü emin değilim.Final puanı almadan finale çıkan ilk yarışmacı olarak tarihe geçmeye hazırım
Kim bilir neyle batırdılarsa güzelim kadını. Tabii işin içinde böyle akıl, böyle mantık olursa değil 15, 115 hafta devam ettiririm.Hadise daha önce yarıştığı iki sezonda da ilk hafta elenmişti. Ona en büyük başarısını kazandırış oldun.
------
Elindeki şarkılara bakarsak fena değiller ama seni finale götürür mü emin değilim.
Ben şarkıcıma ve şarkılarına güveniyorum. Gerisi forumun zevki ya da zevksizliği. Şu an mevcut 5 şarkımdan sırf 2 tanesi forumda 1.olmus şarkılar. Diğer 3 tane ise Merve'nin as şarkıları zaten. Göreceğiz bakalım. Finale çıkacağım ismi bile biliyorum şu anHadise daha önce yarıştığı iki sezonda da ilk hafta elenmişti. Ona en büyük başarısını kazandırış oldun.
------
Elindeki şarkılara bakarsak fena değiller ama seni finale götürür mü emin değilim.
Her iki sezonda da bu şarkıyla elenmişti. Geçen sezon Billy Kane'nin azizliğine gelmişti ama. Şarkısını gönderememişti.Kim bilir neyle batırdılarsa güzelim kadını. Tabii işin içinde böyle akıl, böyle mantık olursa değil 15, 115 hafta devam ettiririm.
Hayır o kadar açılış yaptıysan daha popüler bir şarkıyla yaparsın bu ne. Hak edilen başarısızlık.Her iki sezonda da bu şarkıyla elenmişti. Geçen sezon Billy Kane'nin azizliğine gelmişti ama. Şarkısını gönderememişti.
En azından elenmedi bu da birşey
Kim o?Ben şarkıcıma ve şarkılarına güveniyorum. Gerisi forumun zevki ya da zevksizliği. Şu an mevcut 5 şarkımdan sırf 2 tanesi forumda 1.olmus şarkılar. Diğer 3 tane ise Merve'nin as şarkıları zaten. Göreceğiz bakalım. Finale çıkacağım ismi bile biliyorum şu an
İlk sezon uzun zaman önce olduğu için normal karşılamak lazım. @hayret bi şey 2015'te yarışmıştı yanılmıyorsam.Hayır o kadar açılış yaptıysan daha popüler bir şarkıyla yaparsın bu ne. Hak edilen başarısızlık.
hayret bi şey'e mi demişim ya onu. :/ Hadi o zaman için kabul edilebilir de diğeri @Çiğdem annemin hamleleri.Kim o?
Etkinliklerle burayı bir tutmamanı tavsiye ederim. Geçen sezon BŞB'de sırf etkinlik birincisi diye seçilen şarkılarla elenildi.
------
İlk sezon uzun zaman önce olduğu için normal karşılamak lazım. @hayret bi şey 2015'te yarışmıştı yanılmıyorsam.
Geçen sezonu biliyorsun zaten.
Gelecek haftadan itibaren finale kadar 3 tane ikili elemelerimiz olacak. Oradan da sağ çıkarsa ayakta alkışlarım. @denizz19En azından elenmedi bu da birşey
Sağ çıkıcağını sanmıyorumGelecek haftadan itibaren finale kadar 3 tane ikili elemelerimiz olacak. Oradan da sağ çıkarsa ayakta alkışlarım. @denizz19
Etkinlik olarak tutmadım fena şarkı değil dediğin için onu söyledim sadece. Yoksa Topsuz Tufeksiz şarkısı da 2.olmuş bir yarışta ama burada ortalama gitti. Neyse zaten hedefim en az çeyreği görmek. Bu hafta elenme durumu yaşamazsam 12.haftada 2li elemede yarışmak istiyorum çünkü orası en eğlenceli yer olacakKim o?
Etkinliklerle burayı bir tutmamanı tavsiye ederim. Geçen sezon BŞB'de sırf etkinlik birincisi diye seçilen şarkılarla elenildi.
------
İlk sezon uzun zaman önce olduğu için normal karşılamak lazım. @hayret bi şey 2015'te yarışmıştı yanılmıyorsam.
Geçen sezonu biliyorsun zaten.
Bunu hatırlatacağımGelecek haftadan itibaren finale kadar 3 tane ikili elemelerimiz olacak. Oradan da sağ çıkarsa ayakta alkışlarım. @denizz19
Stratejik olarak çok doğru ilerliyorsun aslında ama bu sezonki şarkıcı seçimin daha iyi biri olabilirdi. Simge, Murat Dalkılıç ve özellikle Mustafa Ceceli'yi seçseydin o zaman en potansiyelli şampiyon adayı olarak görürdüm seni.Etkinlik olarak tutmadım fena şarkı değil dediğin için onu söyledim sadece. Yoksa Topsuz Tufeksiz şarkısı da 2.olmuş bir yarışta ama burada ortalama gitti. Neyse zaten hedefim en az çeyreği görmek. Bu hafta elenme durumu yaşamazsam 12.haftada 2li elemede yarışmak istiyorum çünkü orası en eğlenceli yer olacak
------
Bunu hatırlatacağım
@Billy Kane'i gelecek sezon şampiyon yapacağıma söz veriyorum.hayret bi şey'e mi demişim ya onu. :/ Hadi o zaman için kabul edilebilir de diğeri @Çiğdem annemin hamleleri.
Mustafa Ceceli için de çok anti çıkacaktı emin ol Valla bakalım herkes için en iyisi olsun.Stratejik olarak çok doğru ilerliyorsun aslında ama bu sezonki şarkıcı seçimin daha iyi biri olabilirdi. Simge, Murat Dalkılıç ve özellikle Mustafa Ceceli'yi seçseydin o zaman en potansiyelli şampiyon adayı olarak görürdüm seni.
Mustafa Ceceli'yi fazla sevmem ama gene de Merve'den kat kat iyi ve iyi puan girerdimStratejik olarak çok doğru ilerliyorsun aslında ama bu sezonki şarkıcı seçimin daha iyi biri olabilirdi. Simge, Murat Dalkılıç ve özellikle Mustafa Ceceli'yi seçseydin o zaman en potansiyelli şampiyon adayı olarak görürdüm seni.
Sen zaten en büyük etkensin Bu şarkıya da 1 verilmez yaniBeni suçlar ama elenirse @denizz19 dimii hocişko
Bu işler belli olmaz. Elinde 4 tane güçlü şarkısı kaldı. Finale kalma ihtimali var. Sadece rakipleri de çok güçlü.Sağ çıkıcağını sanmıyorum