Görelim bakalım. Herkese bol şans sanırım ben olmayacağım için meydan boş olmuş olacak.@Billy Kane'i gelecek sezon şampiyon yapacağıma söz veriyorum.
Görelim bakalım. Herkese bol şans sanırım ben olmayacağım için meydan boş olmuş olacak.@Billy Kane'i gelecek sezon şampiyon yapacağıma söz veriyorum.
Niye olamayacakmışsın?Görelim bakalım. Herkese bol şans sanırım ben olmayacağım için meydan boş olmuş olacak.
İyi hoş da sorumluluk gerektiriyor, uzaktan bakınmayı isterim de dayanamayıp gelebilirim benim işler belli olmuyor.Niye olamayacakmışsın?
Valla beğenemiyorum yaniSen zaten en büyük etkensin Bu şarkıya da 1 verilmez yani
Seyirci olmak çok sıkıcı. Onu söyleyeyim.İyi hoş da sorumluluk gerektiriyor, uzaktan bakınmayı isterim de dayanamayıp gelebilirim benim işler belli olmuyor.
Rakipleri karışsında direnemeyebilirBu işler belli olmaz. Elinde 4 tane güçlü şarkısı kaldı. Finale kalma ihtimali var. Sadece rakipleri de çok güçlü.
Of bee.Seyirci olmak çok sıkıcı. Onu söyleyeyim.
Nesi yorucu? Görende at koşturuyorsun sanacak.
Neler olacak hiçbirimiz bilemiyoruz ama dananun kuyruğunun kopacağı anlar olacak.Rakipleri karışsında direnemeyebilir
Yardım da ediyoruz üstelik. 11. haftaya kadar gelmende elbette ki bir katkımız olmuştur.Of bee.
Üşengecin halinden üşengeç anlar.
Elbette bir katkımız mı, benimkinin yarısı mutlaka vardır. @phoebebuffayNeler olacak hiçbirimiz bilemiyoruz ama dananun kuyruğunun kopacağı anlar olacak.
------
Yardım da ediyoruz üstelik. 11. haftaya kadar gelmende elbette ki bir katkımız olmuştur.
Kafana beğenmiyorum diye yerleştirdiğin için öyle hissediyorsun aslında ama ne diyeyim senin zevkin.Valla beğenemiyorum yani
Kafama yerleştirmedim öyle birşey senin takıntılı düşüncen o . Noldu sana büyü mü yaptılar zevkime saygı duydun bu mesajı not alalım @kerem bi daha bulamayabilirimKafana beğenmiyorum diye yerleştirdiğin için öyle hissediyorsun aslında ama ne diyeyim senin zevkin.
Neyse, yarışmaktan mahrum kalmak istersen sen bilirsin tabii.Elbette bir katkımız mı, benimkinin yarısı mutlaka vardır. @phoebebuffay
Kafama yerleştirmedim öyle birşey senin takıntılı düşüncen o . Noldu sana büyü mü yaptılar zevkime saygı duydun bu mesajı not alalım @kerem bi daha bulamayabilirim
Napsın haftalardır can çekişiyor Merve Özbey'le. Kaç kere potadan döndü. Ballı mı desem, şanssız mı desem anlayamadım.Kafana beğenmiyorum diye yerleştirdiğin için öyle hissediyorsun aslında ama ne diyeyim senin zevkin.
İstemem gibi.Neyse, yarışmaktan mahrum kalmak istersen sen bilirsin tabii.
Şimdiden istifanı et, başkalarına yer açılsın o zaman.İstemem gibi.
Yarışmaktan mahrum kalmak istemem.Şimdiden istifanı et, başkalarına yer açılsın o zaman.
Yarışmaktan mahrum kalmak istemem.
Aradaki 7 farkı bul şimdi.İstemem gibi.
deyince ben de mahrum kalmak istemem dedim işte.yarışmaktan mahrum kalmak istersen
Aradaki 7 farkı bul şimdi.
Bu aralar kendimi IQ kaybı yaşamış biri gibi hissediyorum.deyince ben de mahrum kalmak istemem dedim işte.
Yok canım bende zeka fazlalığı var, ondan.Bu aralar kendimi IQ kaybı yaşamış biri gibi hissediyorum.
Z kuşağı gümbür gümbür hakikaten. Ne diyeyim.Yok canım bende zeka fazlalığı var, ondan.