Öncüleri ben olunca işte. 😎Z kuşağı gümbür gümbür hakikaten. Ne diyeyim.
Öncüleri ben olunca işte. 😎Z kuşağı gümbür gümbür hakikaten. Ne diyeyim.
IQ'n kaç?Öncüleri ben olunca işte. 😎
Biz ona köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diyoruz sözün bittiği yerdeyizNeyse, yarışmaktan mahrum kalmak istersen sen bilirsin tabii.
------
Napsın haftalardır can çekişiyor Merve Özbey'le. Kaç kere potadan döndü. Ballı mı desem, şanssız mı desem anlayamadım.
Nasıl oldu da böyle erken kullandın.Oylarımı kullandım tam puanda mavi boncuk dağıttım düşük verdiğim 2 kişiden biri gidecek forumdakiler orta kulak iltihabı olmadıysa yine
Eskiden laf sokardın düşük verdiklerine. Yaşlandın artık. @ÇiğdemOylarımı kullandım tam puanda mavi boncuk dağıttım düşük verdiğim 2 kişiden biri gidecek forumdakiler orta kulak iltihabı olmadıysa yine
Nasıl oldu da böyle erken kullandın.
Kötü şarkılar belli laf sokmama gerek yok benceEskiden laf sokardın düşük verdiklerine. Yaşlandın artık. @Çiğdem
Ava giderken avlanabilirsin her an. Temkinli ol derim.Bakalım neler olacak yarın? Aklımda 2 isim var elenecek dediğim ama bunu şu an söylemem etik olmaz oylar üzerinde etki yaratmak istemem. Belki de ben elenirim tabi bilemem.
Oylarımı gece atacaktım yarın dışarı çıkma planım vardı ama planlar başka güne ertelendi.
19.58 geçe atarım ozaman. Bu kez @kerem iş yapsın @Emre Ozansoy
Üstlere karar verdim ama son 4lü zorluyor
Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.
Kullanırım bu geceAva giderken avlanabilirsin her an. Temkinli ol derim.
------
@eskici 2 gündür dolanıyorsun, hala oy verdiğin yok. Ne biçim özel jürisin sen?
Bu hafta ilk 4 çok belirgin bana göre...Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.