eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta

Neyse, yarışmaktan mahrum kalmak istersen sen bilirsin tabii. :A
------

Napsın haftalardır can çekişiyor Merve Özbey'le. Kaç kere potadan döndü. Ballı mı desem, şanssız mı desem anlayamadım. :A
Biz ona köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diyoruz sözün bittiği yerdeyiz :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bakalım neler olacak yarın? :A Aklımda 2 isim var elenecek dediğim ama bunu şu an söylemem etik olmaz oylar üzerinde etki yaratmak istemem. Belki de ben elenirim tabi bilemem. :D

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bakalım neler olacak yarın? :A Aklımda 2 isim var elenecek dediğim ama bunu şu an söylemem etik olmaz oylar üzerinde etki yaratmak istemem. Belki de ben elenirim tabi bilemem. :D
Ava giderken avlanabilirsin her an. Temkinli ol derim. :A
------

@eskici 2 gündür dolanıyorsun, hala oy verdiğin yok. Ne biçim özel jürisin sen? :A

Bu haftaki şarkılar çok güzeldi. En kötü 6 alması gereken şarkılara düşük puan vermek zorunda kaldık format gereği :A

Oylarımı gece atacaktım yarın dışarı çıkma planım vardı ama planlar başka güne ertelendi.
19.58 geçe atarım ozaman. Bu kez @kerem iş yapsın :A @Emre Ozansoy

Üstlere karar verdim ama son 4lü zorluyor :A
@xemrexxx bile Oylarını vermiş... @eskici :F
Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık. :A

Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık. :A
Bu hafta ilk 4 çok belirgin bana göre...

Dediğin gibi sonlarda ciddi bir boğuşma vardır.

Özellikle bu haftadan sonra kalabilmeyi başaranlar adına 2 kişilik elemeler; fena stres hali alacak.

Bakalım yarına göreceğiz. Hayırlısı olsun herkes adına.