Öncüleri ben olunca işte. 😎Z kuşağı gümbür gümbür hakikaten. Ne diyeyim.![]()
Öncüleri ben olunca işte. 😎Z kuşağı gümbür gümbür hakikaten. Ne diyeyim.![]()
IQ'n kaç?Öncüleri ben olunca işte. 😎
Biz ona köprüyü geçene kadar ayıya dayı demek diyoruz sözün bittiği yerdeyizNeyse, yarışmaktan mahrum kalmak istersen sen bilirsin tabii.
------
Napsın haftalardır can çekişiyor Merve Özbey'le. Kaç kere potadan döndü. Ballı mı desem, şanssız mı desem anlayamadım.![]()
Nasıl oldu da böyle erken kullandın.Oylarımı kullandım tam puanda mavi boncuk dağıttımdüşük verdiğim 2 kişiden biri gidecek
forumdakiler orta kulak iltihabı olmadıysa yine
![]()
Eskiden laf sokardın düşük verdiklerine. Yaşlandın artık.Oylarımı kullandım tam puanda mavi boncuk dağıttımdüşük verdiğim 2 kişiden biri gidecek
forumdakiler orta kulak iltihabı olmadıysa yine
![]()
Nasıl oldu da böyle erken kullandın.![]()
Kötü şarkılar belli laf sokmama gerek yok benceEskiden laf sokardın düşük verdiklerine. Yaşlandın artık.@Çiğdem
Ava giderken avlanabilirsin her an. Temkinli ol derim.Bakalım neler olacak yarın?Aklımda 2 isim var elenecek dediğim ama bunu şu an söylemem etik olmaz oylar üzerinde etki yaratmak istemem. Belki de ben elenirim tabi bilemem.
![]()
Oylarımı gece atacaktım yarın dışarı çıkma planım vardı ama planlar başka güne ertelendi.
19.58 geçe atarım ozaman. Bu kez @kerem iş yapsın@Emre Ozansoy
Üstlere karar verdim ama son 4lü zorluyor![]()
Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.
Kullanırım bu geceAva giderken avlanabilirsin her an. Temkinli ol derim.
------
@eskici 2 gündür dolanıyorsun, hala oy verdiğin yok. Ne biçim özel jürisin sen?![]()
Bu hafta ilk 4 çok belirgin bana göre...Bana göre hava hoş ne de olsa 1 saat sürem var. Yarışmacı sayısı azalınca gitgide sonuçlarla uğraşmak daha kolay bir hal alıyor zaten. Final puanları stabil diyebilirim de elenen kısma gelirsek 3-4 kişi başbaşa gidiyor diyebilirim. Yarınki son oylar her şeyi belirleyecek artık.![]()