Puanlar 9 dan 1 e doğru mu?18 yarışmacımızla start verdiğimiz 10. sezonumuzda geriye sadece bir avuç kaldık. Artık en yüksek verilebilecek puanın 9 olduğunu düşünürsek çemberin ne kadar daraldığını siz jüri üyelerimiz de farkına varmışsınızdır.
MusicSurivor 10. Sezon 11. Haftası an itibariyle başlamıştır! Oylarınızı özel mesaj yoluyla bana gönderebilirsiniz! Bu hafta son tekli eleme haftamızın olduğunu belirtelim. Finale doğru adım adım ilerlerken geriye sadece 4 haftamızın kaldığını belirtelim. Bütün yarışmacılarımıza bol şans diliyoruz ve oylarınızı Pazarteesi akşamı saat 20:00'a kadar bekliyoruz.
- Şarkı Listesi -
- Teoman - Renkli Rüyalar Oteli
- Hadise - Aşk Kaç Beden Giyer
- Merve Özbey - Duman
- maNga - Cevapsız Sorular
- Mor ve Ötesi - Arad
- Tarkan - Şıkıdım
- Serdar Ortaç - Şeytan
- Pinhani - Dünyadan Uzak
- Candan Erçetin - Elbette
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @dreamy @Maskeli Fedai @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @eskici @Çiğdem @S.G.A.T.