eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 11. Hafta

Kulis yine çok karışık. Biri diğerini tutmayan oylar veriyor hep. Normalde ilk günden 2-3 kişi çok rahat belirirdi çünkü. :A
------

Yine olmuyor işte. Çok zorlanıyorum. :A
Ne güzel işte , alıp başını giden yok. :A Rekabet yarışmanı diri tutar.Fena mı?

İlk tur dinlemeleri yaptım... Belkide benim açımdan çok süpriz bir isim şuan 1 numaramda... Ama başka hiçbirşeyi belirleyemedim valla 🙄🤔🙄🤷

• Güldürdün
Reactions: kerem
Bu hafta 'şu şarkı zirvem olur' dedim ama sonra bir şarkı geldi ve sürpriz zirve oldu :A
İlk 4 karar verdim ama sonlarda olacak 8. 7. 6. Ve 5. sırayı dinleyip sıralamaya karar vermeliyim :A (evet son numarada belli)
Tabi son kez dinlerken üst sıralarda oynarsa şaşırmam :A
Tahmin edebiliyorum. Konuşmuştuk çünkü. :A
------

İlk tur dinlemeleri yaptım... Belkide benim açımdan çok süpriz bir isim şuan 1 numaramda... Ama başka hiçbirşeyi belirleyemedim valla 🙄🤔🙄🤷
Yarışmacı sayısı azalınca normal karşılıyorum. Her sezon böyle oluyor çünkü. :A

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: Dosi and The_Erinch
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Oylarımı kullanabildim, açıkçası beklediğimden daha kolay oldu. Şarkıların birçoğuna da hakimdim zaten. :A

Yalnız herkesin iddialı gelmesi ve az şarkı olması sonucunda çok şaşırtıcı bir son 3 çıktı ortaya. :A Bir de onlara iyi puan vermeyi planlıyordum. :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Sen de forumdan ÇIK. :A
E9zqYAMX0AQm7HD.jpeg

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Oylarımı kullanabildim, açıkçası beklediğimden daha kolay oldu. Şarkıların birçoğuna da hakimdim zaten. :A

Yalnız herkesin iddialı gelmesi ve az şarkı olması sonucunda çok şaşırtıcı bir son 3 çıktı ortaya. :A Bir de onlara iyi puan vermeyi planlıyordum. :A
Bu hafta kendini kaçıncı görüyorsun? :A

• Güldürdün
Reactions: slhttnmtl
  • Güldürdün
Reactions: denizz19 and kerem