eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta Sonuçları

Bugün 6'lardan gidiyoruz hep. :A

Teşekkürler @ozmoturk :Z
Altını mı oyuyorlar olmasın. :A Defineci seni...
------

@Tolstoyevski ne olacak bu Mor Ötesi'nin hali dediğinden beri aralıksız her hafta final puanı alıyorum. :A @12.Adam
@Tolstoyevski nin olağan öngörüsü :A bir kendine hayrı dokunmuyor...
Belki de yoldaşıma gıcıklık olsun diye puanlar yağıyor. (Kendimi katmıyorum)

Son düzenleme:
@bazinga yarışmaya farklılık katan bir gruptun. Geçmiş olsun elenmene üzüldüm müzikle pek arası olmayan bana bu grubu öğrettin özellikle bazı duyduğum şarkıların bu gruba ait olduğunu görmek garip duyguydu şu ana kadar ki eline sağlık.

@Ahmed ben olmasam da forum seni güzel karşılamış. @Tolstoyevski Tarkan yine formda geçen haftaki fireden sonra bu hafta girmişsin :A @phoebebuffay bu hafta girmesen ilk 3'e yazık olurdu zaten. Hepinize tebrikler.

@Tolstoyevski nin olağan öngörüsü :A bir kendine hayrı dokunmuyor...
Belki de yoldaşıma gıcıklık olsun diye puanlar yağıyor. (Kendimi katmıyorum)
@Tolstoyevski final puanlarında bize fark atmış gidiyor zaten, çok büyük ihtimalle şampiyon da olacak. Nasıl kendine hayrı dokunmuyor? :A

18 yarışmacımızla bu serüvene başladık ve bu geceden itibaren sadece 9 yarışmacımız kaldı. İlk yarıyı geçtiğiniz için hepinizi tebrik ederim ama asıl zorlu haftaların sizi beklediğini de hatırlatmak isterim. 12. hafta, çeyrek ve yarı finallerde ikili elemelerin olacağının altını çizeyim. Hepinize bol şans arkadaşlar. Hakeden kazansın. :bhr: @The_Erinch @denizz19 @Özgür @Çiğdem @Ahmed @phoebebuffay @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @slhttnmtl

@bazinga elenmene çok üzüldüm. Riskli ve ağır bir şarkıydı. Ben sevsem de forum ısınamamış belli ki. Geçmiş olsun. Kısmetse gelecek sezonda Ziynet Sali ile yarışırsan çok daha iyi gideceğini düşünüyorum. :D

Neyseki @serhatt hem Teoman hem de MFÖ aynı puan vermiş yoksa sıkıntı olurdu :A
Bir yarışmada çok fazla jüri başkanın olması bence kötü etkiliyor @kerem. Bunu öncekl sezonlarda demiştim. ilk başlarda çok boncukçu olunca puanlarının bir önemi kalmıyor ve sonlarda da uçurum fark olabiliyor. Her iki şartta da dengeyi değiştiren durumlar. Düz hesap olsa evet sondakiler yine sonda olur ama yakın sırada olanlar veya ortadakiler ile okadar puan farkı olmaz onalrda yüksek alıyor diye. başlardakilerin eşit puanıda final puanı veya elenme olarak oy farklılıkları dengeyi değiştirir. Galiba 5 kişisiniz ve bunlardan 3 tanesi aynı ismi beğenmezse o isim yandı :A
Boncukçuyuz aslında. Özellikle @Aserat ben ve @Emre Ozansoy öyle çok düşük puanlar vermiyoruz. Keza @xemrexxx de öyle. Uçurum fark veren bir @serhatt var ama sonuçları büyük oranda etkilediğini söyleyemem. Zaten @Aserat bu hafta diğer jüri üyeleri gibi sıralı oy kullandı. Ben ve @Emre Ozansoy da bu haftadan itibaren sıralı oy kullanmaya çalışacağız. :A
------

Sonuçlar pek şaşırtmadı, final puanı alanlara, yarışmadaki emekleri için @kerem ve @Emre Ozansoy 'a tebrikler.

@bazinga MFÖ'nün pek sevdiğim şarkısı olmadığı için genelde düşük verdim, üzgünüm :(
Kaliteli jüri üyelerimizden biri olarak oylarını eksik etmediğin için teşekkür ederim. Keşke bu sezonda sende olsaydın. :D

Boncukçuyuz aslında. Özellikle @Aserat ben ve @Emre Ozansoy öyle çok düşük puanlar vermiyoruz. Keza @xemrexxx de öyle. Uçurum fark veren bir @serhatt var ama sonuçları büyük oranda etkilediğini söyleyemem. Zaten @Aserat bu hafta diğer jüri üyeleri gibi sıralı oy kullandı. Ben ve @Emre Ozansoy da bu haftadan itibaren sıralı oy kullanmaya çalışacağız. :A
------

Kaliteli jüri üyelerimizden biri olarak oylarını eksik etmediğin için teşekkür ederim. Keşke bu sezonda sende olsaydın. :D
Aserat'ı da unutrum. 6 tane :A 6 nın toplamı kesinlikle sonuçları çok etkiliyordur :A

Normal jüride de arada bazı bariz 1-2'ler dikkat çekiyor ve fazla baş jüri yarışmacı olursam beni rahatsız eder gibi çünkü bazen çok uçurum puanları oluyor :A buyüzden ilerde de sadece jüri olarak kalmaya karar verdim. Ben arada bazı düzenlemede değişirse mızmızlık yapma potansiyelim var ve bu yüzden böyle seyirci olmak daha iyi :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Aserat'ı da unutrum. 6 tane :A 6 nın toplamı kesinlikle sonuçları çok etkiliyordur :A

Normal jüride de arada bazı bariz 1-2'ler dikkat çekiyor ve fazla baş jüri yarışmacı olursam beni rahatsız eder gibi çünkü bazen çok uçurum puanları oluyor :A buyüzden ilerde de sadece jüri olarak kalmaya karar verdim. Ben arada bazı düzenlemede değişirse mızmızlık yapma potansiyelim var ve bu yüzden böyle seyirci olmak daha iyi :A
Gelecek sezon bunu değerlendireceğim zaten. Sunucular olarak zaten bu haftadan itibaren normal oy kullanmayı düşünüyorduk. Öyle de olacak gibi. :A

Dediğim gibi kimseye çok düşük vermedik. Ki normal jüri olursak puanlamaya etkimiz daha çok oluyor zaten. Mesela ben Candan Erçetin'e 5 verdim ama sıralama yapsaydım 1 verirdim. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi