Al başına çarp, istemiyorum artık."bana ait format" demişsin.. ne anlamalıydım.
Al başına çarp, istemiyorum artık."bana ait format" demişsin.. ne anlamalıydım.
Bşb senin format mı @mrt-06 başmış ifadeyiBu Şarkı Benim bana ait bir format ve orada jüri başkanı diye bir sistem yok. Bu yarışma bana emanet olduğu için farklılığa gitmek istemedim açıkçası. Bildiğim kadarıyla 5. sezondan beri jüri başkanı sistemi var. Özellikle 9. sezonda ben, @Harunnn60, @Ahmed, @xemrexxx, @sokak sanati, @Çiğdem, @mrt-06, @serhatt zaten jüri başkanıydık. Bu sezon geçen sezona oranla çok daha az jüri başkanı var ve @Aserat'la beraber sunucular olarak sevmediğimiz şarkılara çok düşük puanlar vermiyoruz. Jüri Başkanları'nın bu yarışmaya renk kattığını düşünüyorum açıkçası. Şu anda @dreamy'nin gelmesiyle beraber 4 jüri başkanımız var bu sonucu etkileyecek raddede olabilir ama farkın çok açılmaması için jüri başkanları geçen haftaya kadar 1 puan veremiyorlardı. Bu yüzden bu ayrıcalığın makul bir ayrıcalık olduğu tarafındayım.
BŞB'den bahsediyor sanırım. @12.Adam
Bilmiyorum. Eğer hayattaysak, boş vaktimiz varsa ve forum hala kapanmamışsa başlatırız bir şekilde.Bal gibi de biliyor da numara yapıyor.
Kendisi mi söyledi?Bilemem o kadarını, yarışmayı yapmayacak diye biliyorum ben.
Geçen haftalarda konuşmuştuk. Hem daha MS devam ediyor, bir bu bitsin ona bakar.Kendisi mi söyledi?
Gelecek sezon olursa, hala hayattaysak, forum kapanmamışsa ve boş vaktimiz varsa bunu tartışabiliriz.Bşb senin format mı @mrt-06 başmış ifadeyi
MS defalarca el değiştirdi ve her birinizde bence farklılığa gitti ufak tefek ben önceki sezonlar 6 baş jüri hatırlamıyorum. O bahsettiğin isimler yarışmacı olup elenince katılıyordu dreamy'nin olduğu gibi. Neyse ben fikrimi belirtim. Daha da uzatmayacağım
Önce ara vermesi gerek normal ayarlarına dönsün sonraGeçen haftalarda konuşmuştuk. Hem daha MS devam ediyor, bir bu bitsin ona bakar.
Mahkemeye vereceğim bu Alamancıyı.Bşb senin format mı @mrt-06 başmış ifadeyi
MS defalarca el değiştirdi ve her birinizde bence farklılığa gitti ufak tefek ben önceki sezonlar 6 baş jüri hatırlamıyorum. O bahsettiğin isimler yarışmacı olup elenince katılıyordu dreamy'nin olduğu gibi. Neyse ben fikrimi belirtim. Daha da uzatmayacağım
Kazanabileceğini düşünüyor musun?Oylamalarda gayet tarafsız olduğumu düşünüyorum Yeni Türkü'ye sürekli 1 puan veren @Ahmed'in şarkısına tam puan verdim daha ne yapayım.
MFÖ ve Teoman bu hafta çok zayıftı, ben şahsen Teoman'ın eleneceğini düşünüyordum.. Geçmiş olsun emeklerine sağlık @bazinga.
Emeklerinize sağlık. @kerem @Emre Ozansoy
Tebrikler. @Ahmed @Tolstoyevski @phoebebuffay
------
Mahkemeye vereceğim bu Alamancıyı.
Birkaç euroyla hallederiz bu işi, sıkıntı yok.Mahkemeye vereceğim bu Alamancıyı.
Vay rüşvet haaaBirkaç euroyla hallederiz bu işi, sıkıntı yok.
15 milyar gelse yeter.Birkaç euroyla hallederiz bu işi, sıkıntı yok.
Diğer küçük olan şey ne ipod mu?
Kapaklı bu, kapanınca öyle oluyor.Diğer küçük olan şey ne ipod mu?
Hesap makinesi gibi , telefon hangi marka ?Kapaklı bu, kapanınca öyle oluyor.
En iyisi ben bir tanıtım konusu açayımHesap makinesi gibi , telefon hangi marka ?
Zahmete soktum seni...En iyisi ben bir tanıtım konusu açayım
Estağfurullah.Zahmete soktum seni...
@bazinga yarışmaya farklılık katan bir gruptun. Geçmiş olsun elenmene üzüldüm müzikle pek arası olmayan bana bu grubu öğrettin özellikle bazı duyduğum şarkıların bu gruba ait olduğunu görmek garip duyguydu şu ana kadar ki eline sağlık.
@Ahmed ben olmasam da forum seni güzel karşılamış. @Tolstoyevski Tarkan yine formda geçen haftaki fireden sonra bu hafta girmişsin @phoebebuffay bu hafta girmesen ilk 3'e yazık olurdu zaten. Hepinize tebrikler.
18 yarışmacımızla bu serüvene başladık ve bu geceden itibaren sadece 9 yarışmacımız kaldı. İlk yarıyı geçtiğiniz için hepinizi tebrik ederim ama asıl zorlu haftaların sizi beklediğini de hatırlatmak isterim. 12. hafta, çeyrek ve yarı finallerde ikili elemelerin olacağının altını çizeyim. Hepinize bol şans arkadaşlar. Hakeden kazansın. @The_Erinch @denizz19 @Özgür @Çiğdem @Ahmed @phoebebuffay @Tolstoyevski @Silinmiş Üye @slhttnmtl
@bazinga elenmene çok üzüldüm. Riskli ve ağır bir şarkıydı. Ben sevsem de forum ısınamamış belli ki. Geçmiş olsun. Kısmetse gelecek sezonda Ziynet Sali ile yarışırsan çok daha iyi gideceğini düşünüyorum.
Teşekkürler tebrikleriniz için.Oylamalarda gayet tarafsız olduğumu düşünüyorum Yeni Türkü'ye sürekli 1 puan veren @Ahmed'in şarkısına tam puan verdim daha ne yapayım.
MFÖ ve Teoman bu hafta çok zayıftı, ben şahsen Teoman'ın eleneceğini düşünüyordum.. Geçmiş olsun emeklerine sağlık @bazinga.
Emeklerinize sağlık. @kerem @Emre Ozansoy
Tebrikler. @Ahmed @Tolstoyevski @phoebebuffay
Mahkemeye vereceğim bu Alamancıyı.
Hoşbuldum cansister.Sister ne be.
Bu arada hoş geldin.
Yalnız şu arka arkaya etiketlediğin başkanlar, şampiyonlar ligi gibi liste.Bu Şarkı Benim bana emanet edilen bir format ve orada jüri başkanı diye bir sistem yok. Bu yarışma da bana emanet olduğu için farklılığa gitmek istemedim açıkçası. Bildiğim kadarıyla 5. sezondan beri jüri başkanı sistemi var. Özellikle 9. sezonda ben, @Harunnn60, @Ahmed, @xemrexxx, @sokak sanati, @Çiğdem, @mrt-06, @serhatt zaten jüri başkanıydık. Bu sezon geçen sezona oranla çok daha az jüri başkanı var ve @Aserat'la beraber sunucular olarak sevmediğimiz şarkılara çok düşük puanlar vermiyoruz. Jüri Başkanları'nın bu yarışmaya renk kattığını düşünüyorum açıkçası. Şu anda @dreamy'nin gelmesiyle beraber 4 jüri başkanımız var bu sonucu etkileyecek raddede olabilir ama farkın çok açılmaması için jüri başkanları geçen haftaya kadar 1 puan veremiyorlardı. Bu yüzden bu ayrıcalığın makul bir ayrıcalık olduğu tarafındayım.
Ölüm grubu mu?Teşekkürler tebrikleriniz için.
------
Hoşbuldum cansister.
------
Yalnız şu arka arkaya etiketlediğin başkanlar, şampiyonlar ligi gibi liste.