Sisterler ve queenler grupu.Ölüm grubu mu?
Sisterler ve queenler grupu.Ölüm grubu mu?
Aynı kapıya çıkıyor işte, yöntemlerimiz farklıSisterler ve queenler grupu.
Aman bişi olmaz
Jüri başkanımız @xemrexxx'in oyları:
maNga - Dünyanın Sonuna Doğmuşum 8
Candan Erçetin - Unut Sevme 6
Merve Özbey - Vicdanın Affetsin 7
Serdar Ortaç - Canıma Minnet 9
Tarkan - Ölürüm Sana 9
Teoman - N'apim Tabiatım Böyle 3
mor ve ötesi - Oyunbozan 4
MFÖ - Bu Sabah Yağmur Var İstanbul'a 2
Pinhani - Dön Bak Dünyaya 10
Hadise - Süperman 10
Hiç bir fikrim yok.
@xemrexxx çok kalitesiz oylar olmuş yine.
Yine acunun programlarını izlemeye gitmiştir. Pis tosbağa.
Harikasın. @xemrexxx
@xemrexxx başbacım tşklar.
@xemrexxx aferin güzel sevdim
Heyatım çok güzel uyumuşum kulağım bike çınlamadı siz gereksizlerden
Mermin biiti bence öleceksinBeni artık durduramazsın
Çok ikilemde kaldım birinciyi belirlerken ya, elimde olsa hem mor ve ötesi hem de Pinhani birinci olurdu. Kavak Yelleri hatırına +1 puanı Pinhani’ye verdim son anda, bana göre en iyi iki Pinhani şarkısından birisi zaten.@Sherlock tam puan bekliyordum.
Rica ederim, çok iyi bir şarkı seçimiydi.@Sherlock teşekkürler.
Rakiplerin çok iddialıydı. Her hafta böyle diye diye finale kalacaksın zaten, totem gibi bir şey oldu artık.@Sherlock asla yakışmadı bu puan
Artık yarışmacı sayısı azaldı, gayet iyi tabii o yüzden Serdar’a. Hatta çok bile vermişim… @MasacRE @Maskeli FedaiHiç yoktan iyidir @Sherlock
Kütük dostum Pinhani ile mor ve ötesi fanı çıktı.
Rica ederim Özgür beyciğim, yapılabilecek en iyi 2-3 Pinhani şarkısı seçiminden biriydi bence. Kavak Yelleri oyuncularıyla yakın bir zamanda kliplendirilmesi de işe yaramıştır.Az önceki 1 puandan sonra muhteşem bir oy geldi teşekkür ederim @Sherlock beyciğim.
Galiba Candan Erçetin’in Utku beyciğim ve bana hitap eden şarkılarının sonuna geldik abi. @MasacRE
Neyse son 5 Şarkımı seveceğini düşünüyorumÖncelikle dün internetimde problem olduğu için canlı takip edemedim yarışmayı, sonuçlar ise bir miktar şaşırtıcı olmuş…
MFÖ’nün elenmesine çok üzüldüm, fazlasıyla erken oldu bu veda. En azından Sarı Laleler’in yarıştığını görebilmeliydik… Bu hafta özelinde ise riskli bir şarkı seçimiydi maalesef, forumun sevmeyeceğini az çok tahmin etmiştim ama bu kadarını da beklemiyordum. Geçmiş olsun sayın admin. @bazinga
Çok ikilemde kaldım birinciyi belirlerken ya, elimde olsa hem mor ve ötesi hem de Pinhani birinci olurdu. Kavak Yelleri hatırına +1 puanı Pinhani’ye verdim son anda, bana göre en iyi iki Pinhani şarkısından birisi zaten.
Rica ederim, çok iyi bir şarkı seçimiydi.
Rakiplerin çok iddialıydı. Her hafta böyle diye diye finale kalacaksın zaten, totem gibi bir şey oldu artık.
Artık yarışmacı sayısı azaldı, gayet iyi tabii o yüzden Serdar’a. Hatta çok bile vermişim… @MasacRE @Maskeli Fedai
Kütük dostum Pinhani ile mor ve ötesi fanı çıktı.
Rica ederim Özgür beyciğim, yapılabilecek en iyi 2-3 Pinhani şarkısı seçiminden biriydi bence. Kavak Yelleri oyuncularıyla yakın bir zamanda kliplendirilmesi de işe yaramıştır.
Galiba Candan Erçetin’in Utku beyciğim ve bana hitap eden şarkılarının sonuna geldik abi. @MasacRE
Göreceksin bakalımMermin biiti bence öleceksin
Ne kadar tatminsiz bir cevap yazmışım, teşekkür bile etmemişim. Sen şarkıyı çok övdüğünden dolayı doğal olarak o yönde bir beklenti oluşmuştu bende. Yoksa tam puan veya 1 altı fark etmez yani.Çok ikilemde kaldım birinciyi belirlerken ya, elimde olsa hem mor ve ötesi hem de Pinhani birinci olurdu. Kavak Yelleri hatırına +1 puanı Pinhani’ye verdim son anda, bana göre en iyi iki Pinhani şarkısından birisi zaten.
Merve Özbey’in 5 tane daha şarkısı var mı ya…Neyse son 5 Şarkımı seveceğini düşünüyorum
Övdüm ama daha çok sevdiklerim de var biliyorsun. Zaten Pinhani’nin Dön Bak Dünyaya’sı olmasa zirveye yazardım muhtemelen yine.Ne kadar tatminsiz bir cevap yazmışım, teşekkür bile etmemişim. Sen şarkıyı çok övdüğünden dolayı doğal olarak o yönde bir beklenti oluşmuştu bende. Yoksa tam puan veya 1 altı fark etmez yani.
Neyse dün etmem gereken teşekkürü de edeyim: teşekkürler.
Komikmiş Bak bakalım var mı yok muMerve Özbey’in 5 tane daha şarkısı var mı ya…
Övdüm ama daha çok sevdiklerim de var biliyorsun. Zaten Pinhani’nin Dön Bak Dünyaya’sı olmasa zirveye yazardım muhtemelen yine.
Geç de olsa teşekkür için harika attım. Rica ederim.
Kimleri kimleri eledi, korkuyorum artık kendisinden.Komikmiş Bak bakalım var mı yok mu
Etiketlenmek istemedim sadece çok bildirim gelince.protesto değildi o dedim @mrt-06 Yoğun halada öyle yoksa protesto etmez benim gibi oda sana emanet etti yarışmasını
Siz ne anlarsınız kaliteden be@MasacRE herkesin düşük verdiği şarkıya tam puan vermiş zevksiz diyorum inanmıyorsunuz
Sen geldiğinden beri 1 vermemiştim galiba Serdar'a. Hasret kalmışsındır diye düşündüm bu hafta artık 1 vermem lazımdı
Bu şarkı daha iyiydi aslında ama rakipler de güçlü gelince sıralama yapmak zorunda kalıyoruz abi mecbur yapacak bir şey yok@Maskeli Fedai dışında gene yıktılarrr benii ama hepsinin canları sağolsun...hepsini seviyorum
@Sherlock 1
@MasacRE 3
@Tolstoyevski 3
ama @Maskeli Fedai 7