eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta Sonuçları

Buraya @denizz19 :A :A :A
kesilen-agacin-icinden-yavru-sincaplar-cikti-h1426000553.jpg
Kulağını ısıran benim :A

Haftayı güzel bir şekilde kapattık. :Z Gönül isterdi ki geçen hafta gibi final puanı alalım ama beşincilik de iyidir. :A

Final puanı alan @Ahmed @Tolstoyevski @phoebebuffay tebrik ederim. :bhr:

@bazinga benim favorilerimdendi MFÖ zaten belli ediyordum. Bu şarkıyı da çok severdim ama forumun genelinin sevmeyeceğini düşünmüştüm. Yine de elenmezsin diye düşünüyordum, üzüldüm. :(

@Emre Ozansoy emeklerine sağlık. :Z
Teşekkürler, akşam boyunca konuda olduğum için de ayrıca teşekkür ederim. :bhr:

Sonuçlar pek şaşırtmadı, final puanı alanlara, yarışmadaki emekleri için @kerem ve @Emre Ozansoy 'a tebrikler.

@bazinga MFÖ'nün pek sevdiğim şarkısı olmadığı için genelde düşük verdim, üzgünüm :(
Teşekkürler. :Z

Haftayı güzel bir şekilde kapattık. :Z Gönül isterdi ki geçen hafta gibi final puanı alalım ama beşincilik de iyidir. :A

@bazinga benim favorilerimdendi MFÖ zaten belli ediyordum. Bu şarkıyı da çok severdim ama forumun genelinin sevmeyeceğini düşünmüştüm. Yine de elenmezsin diye düşünüyordum, üzüldüm. :(

Beni niye tebrik etmiyorsun:A

• Güldürdün
Reactions: Özgür
Yine final puanı almışız, güzel seri yakaladık. :A

maNga ve Tarkan'ın ilk 2'de olacağı çok belliydi zaten. İlk final puanın hayırlı olsun. :A @Ahmed

@Tolstoyevski sana da tebrikler. :A

Ben teşekkür ederim, akşam boyunca burada olduğun için. :bhr: Ayrıca geldiğin gibi tam final puanı aldın, tebrikler. :Z

@Tolstoyevski @Ahmed @phoebebuffay Tebrikler :bhr:

siz benim görüşümü sanırım dikkate almadınız ama inş iyi olur ilerki süreç için @kerem @Ahmed :A :A :A

@bazinga Şarkı çok ağırdı 10.haftaya geldik geneli iyi şarkılar üzüldüm elenmene mfö daha iyi şarkıları dinlemek istediğim vardı :(

@Tolstoyevski @Ahmed @phoebebuffay tebrikler efenim :A

@bazinga çok üzüldüm sevdiğim bir sanatçıydı MFÖ :( Sarı Laleler göremeden:A

Hala final puanı alamayan tek kişi benim ama artık benden korkun :A

@Ahmed muhteşem dönüş, efsane şarkıydı tebrikler. 🌸

Tarkan ve mvö'de çok iyiydi tebrik ederim. :Z @Tolstoyevski @phoebebuffay

Çok teşekkürler aşkolar. Çok mutlu oldum, iyi moral oldu bana. :Z :Z

1630009275615.png

Bu hafta sizlerin değerli puanları sayesinde yükseliş göstererek geceyi keyifli kapadık.
Hepinizin yüreğine sağlık.

@Ahmed Dönüşün muhteşem oldu abicim; ama senin daha ne şarkıların var.Tebrik ediyorum seni.

@Tolstoyevski Tarkan Tarkan ve Tarkan Tekrardan tebrikler; gene başarılı ve final puanlı bir hafta;başarıların daim olsun kardeşim.

@phoebebuffay Abone oldun oralara; tebrik ediyorum seni,başarılarının devamını dilerim.

@bazinga Gerçekten çok üzüldüm ama ağır geldi şarkı...Ama canın sağolsun.

@Emre Ozansoy Sorunsuz gece için tebrikler abicim; @kerem

Herkese İyi Geceler Diliyorum.
Yeni Haftada Görüşmek üzere.

Not: Bütün gece ayrı kalmadığım @denizz19 ve @Çiğdem Öpüyorum sizleri... :A :A

Ekli dosyayı görüntüle 108186

Bu hafta sizlerin değerli puanları sayesinde yükseliş göstererek geceyi keyifli kapadık.
Hepinizin yüreğine sağlık.

@Ahmed Dönüşün muhteşem oldu abicim; ama senin daha ne şarkıların var.Tebrik ediyorum seni.

@Tolstoyevski Tarkan Tarkan ve Tarkan Tekrardan tebrikler; gene başarılı ve final puanlı bir hafta;başarıların daim olsun kardeşim.

@phoebebuffay Abone oldun oralara; tebrik ediyorum seni,başarılarının devamını dilerim.

@bazinga Gerçekten çok üzüldüm ama ağır geldi şarkı...Ama canın sağolsun.

@Emre Ozansoy Sorunsuz gece için tebrikler abicim; @kerem

Herkese İyi Geceler Diliyorum.
Yeni Haftada Görüşmek üzere.

Not: Bütün gece ayrı kalmadığım @denizz19 ve @Çiğdem Öpüyorum sizleri... :A :A
Teşekkürlerimi abi. :Z
Final puanı alan @Tolstoyevski @phoebebuffay ve @Ahmed üçünüzü de tebrik ederim :D

@Emre Ozansoy emeklerine sağlık yine iyi sundun :bhr:

@bazinga geçmiş olsun..
Teşekkürler. :Z

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961