Kulağını ısıran benim
Kulağını ısıran benim
Teşekkürler, akşam boyunca konuda olduğum için de ayrıca teşekkür ederim.Haftayı güzel bir şekilde kapattık. Gönül isterdi ki geçen hafta gibi final puanı alalım ama beşincilik de iyidir.
Final puanı alan @Ahmed @Tolstoyevski @phoebebuffay tebrik ederim.
@bazinga benim favorilerimdendi MFÖ zaten belli ediyordum. Bu şarkıyı da çok severdim ama forumun genelinin sevmeyeceğini düşünmüştüm. Yine de elenmezsin diye düşünüyordum, üzüldüm.
@Emre Ozansoy emeklerine sağlık.
Teşekkürler.Sonuçlar pek şaşırtmadı, final puanı alanlara, yarışmadaki emekleri için @kerem ve @Emre Ozansoy 'a tebrikler.
@bazinga MFÖ'nün pek sevdiğim şarkısı olmadığı için genelde düşük verdim, üzgünüm
Uygun bir zamanıma denk gelirse olurumGelecek sezon yarışmacı ol.
Beni niye tebrik etmiyorsunHaftayı güzel bir şekilde kapattık. Gönül isterdi ki geçen hafta gibi final puanı alalım ama beşincilik de iyidir.
@bazinga benim favorilerimdendi MFÖ zaten belli ediyordum. Bu şarkıyı da çok severdim ama forumun genelinin sevmeyeceğini düşünmüştüm. Yine de elenmezsin diye düşünüyordum, üzüldüm.
Gülşen ile gel de garanti 1 puan verecek birileri olsun.Uygun bir zamanıma denk gelirse olurum
Yine final puanı almışız, güzel seri yakaladık.
maNga ve Tarkan'ın ilk 2'de olacağı çok belliydi zaten. İlk final puanın hayırlı olsun. @Ahmed
@Tolstoyevski sana da tebrikler.
Ben teşekkür ederim, akşam boyunca burada olduğun için. Ayrıca geldiğin gibi tam final puanı aldın, tebrikler.
@Tolstoyevski @Ahmed @phoebebuffay Tebrikler
siz benim görüşümü sanırım dikkate almadınız ama inş iyi olur ilerki süreç için @kerem @Ahmed
@bazinga Şarkı çok ağırdı 10.haftaya geldik geneli iyi şarkılar üzüldüm elenmene mfö daha iyi şarkıları dinlemek istediğim vardı
@Tolstoyevski @Ahmed @phoebebuffay tebrikler efenim
@bazinga çok üzüldüm sevdiğim bir sanatçıydı MFÖ Sarı Laleler göremeden
Hala final puanı alamayan tek kişi benim ama artık benden korkun
Təbriklər @Ahmed
@Ahmed muhteşem dönüş, efsane şarkıydı tebrikler. 🌸
Tarkan ve mvö'de çok iyiydi tebrik ederim. @Tolstoyevski @phoebebuffay
Çok teşekkürler aşkolar. Çok mutlu oldum, iyi moral oldu bana.Haftayı güzel bir şekilde kapattık. Gönül isterdi ki geçen hafta gibi final puanı alalım ama beşincilik de iyidir.
Merakla bekliyoruzBana her yol paris
------
Bu hafta da güzel bir şarkımız var Hem de bomba da diyebiliriz
Gülşen’i sevmiyor musunGülşen ile gel de garanti 1 puan verecek birileri olsun.
Elendim elendim diyerek yine elenmedin tebrik ederim canım.Beni niye tebrik etmiyorsun
Evet, nesini seveyim?Gülşen’i sevmiyor musun
Ondan değil istikrarlı şekilde final puanı alamadığım içinElendim elendim diyerek yine elenmedin tebrik ederim canım.
Teşekkürlerimi abi.Ekli dosyayı görüntüle 108186
Bu hafta sizlerin değerli puanları sayesinde yükseliş göstererek geceyi keyifli kapadık.
Hepinizin yüreğine sağlık.
@Ahmed Dönüşün muhteşem oldu abicim; ama senin daha ne şarkıların var.Tebrik ediyorum seni.
@Tolstoyevski Tarkan Tarkan ve Tarkan Tekrardan tebrikler; gene başarılı ve final puanlı bir hafta;başarıların daim olsun kardeşim.
@phoebebuffay Abone oldun oralara; tebrik ediyorum seni,başarılarının devamını dilerim.
@bazinga Gerçekten çok üzüldüm ama ağır geldi şarkı...Ama canın sağolsun.
@Emre Ozansoy Sorunsuz gece için tebrikler abicim; @kerem
Herkese İyi Geceler Diliyorum.
Yeni Haftada Görüşmek üzere.
Not: Bütün gece ayrı kalmadığım @denizz19 ve @Çiğdem Öpüyorum sizleri...
Teşekkürler.Final puanı alan @Tolstoyevski @phoebebuffay ve @Ahmed üçünüzü de tebrik ederim
@Emre Ozansoy emeklerine sağlık yine iyi sundun
@bazinga geçmiş olsun..
Çatla Sakatat eleyemedin beniAşağıdaki şarkıyı eleneceğim diye diye yine sonuncuya 29 puan fark atan @denizz19 a armağan ediyorum. @phoebebuffay @Çiğdem @kerem @Emre Ozansoy @XanTier @Ahmed
Ağlaya ağlaya finali görücek ev hepimizi göndercek. @denizz19Aşağıdaki şarkıyı eleneceğim diye diye yine sonuncuya 29 puan fark atan @denizz19 a armağan ediyorum. @phoebebuffay @Çiğdem @kerem @Emre Ozansoy @XanTier @Ahmed
Aaa doğru bir sen kalmışsın final puanı alamayan. 😱 Halbuki puanı hak eden şarkıların oldu.Ondan değil istikrarlı şekilde final puanı alamadığım için
KORKUN diyorumAğlaya ağlaya finali görücek ev hepimizi göndercek. @denizz19
Ah ah söyle konuşAaa doğru bir sen kalmışsın final puanı alamayan. 😱 Halbuki puanı hak eden şarkıların oldu.
Bilmem, öyle gözüküyor.Yoooo ne alakası var kardeşim...