eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) - 10. Sezon 10. Hafta Sonuçları

Final puanı alan @Tolstoyevski @phoebebuffay ve @Ahmed üçünüzü de tebrik ederim :D

@Emre Ozansoy emeklerine sağlık yine iyi sundun :bhr:

@bazinga geçmiş olsun..

Ekli dosyayı görüntüle 108186

Bu hafta sizlerin değerli puanları sayesinde yükseliş göstererek geceyi keyifli kapadık.
Hepinizin yüreğine sağlık.

@Ahmed Dönüşün muhteşem oldu abicim; ama senin daha ne şarkıların var.Tebrik ediyorum seni.

@Tolstoyevski Tarkan Tarkan ve Tarkan Tekrardan tebrikler; gene başarılı ve final puanlı bir hafta;başarıların daim olsun kardeşim.

@phoebebuffay Abone oldun oralara; tebrik ediyorum seni,başarılarının devamını dilerim.

@bazinga Gerçekten çok üzüldüm ama ağır geldi şarkı...Ama canın sağolsun.

@Emre Ozansoy Sorunsuz gece için tebrikler abicim; @kerem

Herkese İyi Geceler Diliyorum.
Yeni Haftada Görüşmek üzere.

Not: Bütün gece ayrı kalmadığım @denizz19 ve @Çiğdem Öpüyorum sizleri... :A :A
Teşekkür ederim canlar. :bhr: :bhr:

Bu zorlu haftada puanlarıyla destek olan herkese çok teşekkür ediyorum final puanı adına :Z

@Ahmed @phoebebuffay iki müzik grubu olarak final puanlarınızı tebrik ediyorum, çok güçlü şarkılardı.. :A

@bazinga çok geçmiş olsun, oldukça güçlü bir müzik grubuydu MFÖ ve elenmesi üzücü oldu belki de bu haftayı atlatsan hep daha iddialı şarkılar kalacaktı özellikle Sarı Laleler ve Ele Güne Karşı... Tekrardan geçmiş olsun.

Bu zorlu haftada puanlarıyla destek olan herkese çok teşekkür ediyorum final puanı adına :Z

@Ahmed @phoebebuffay iki müzik grubu olarak final puanlarınızı tebrik ediyorum, çok güçlü şarkılardı.. :A

@bazinga çok geçmiş olsun, oldukça güçlü bir müzik grubuydu MFÖ ve elenmesi üzücü oldu belki de bu haftayı atlatsan hep daha iddialı şarkılar kalacaktı özellikle Sarı Laleler ve Ele Güne Karşı... Tekrardan geçmiş olsun.
Teşekkürler. Sen de baya iyi gidiyorsun, final için çetin rakipsin benim için. :A :A

Jüri başkanı @serhatt'ın oyları:

s-ee9842a5b6bdfc4d52fef33a542ca62e7637a62f.gif

Pinhani - 10
Serdar Ortaç - 10
Candan Erçetin - 10

Merve Özbey - 6
Mor ve Ötesi - 6
Tarkan - 6
Hadise - 6
Manga - 6

MFÖ - 2
Teoman - 2
Neyseki @serhatt hem Teoman hem de MFÖ aynı puan vermiş yoksa sıkıntı olurdu :A
Bir yarışmada çok fazla jüri başkanın olması bence kötü etkiliyor @kerem. Bunu öncekl sezonlarda demiştim. ilk başlarda çok boncukçu olunca puanlarının bir önemi kalmıyor ve sonlarda da uçurum fark olabiliyor. Her iki şartta da dengeyi değiştiren durumlar. Düz hesap olsa evet sondakiler yine sonda olur ama yakın sırada olanlar veya ortadakiler ile okadar puan farkı olmaz onalrda yüksek alıyor diye. başlardakilerin eşit puanıda final puanı veya elenme olarak oy farklılıkları dengeyi değiştirir. Galiba 5 kişisiniz ve bunlardan 3 tanesi aynı ismi beğenmezse o isim yandı :A

• Güldürdün
Reactions: kerem and serhatt
Teşekkürler. Sen de baya iyi gidiyorsun, final için çetin rakipsin benim için. :A :A
Manga normalde de 84'den sonra en sevdiğim grup olduğu için benim işim oldukça zor gözüküyor, Beni Benimle Bırak'a karşı pek bir şansım olmayacak :A

• Güldürdün
Reactions: Ahmed and 12.Adam
Neyseki @serhatt hem Teoman hem de MFÖ aynı puan vermiş yoksa sıkıntı olurdu :A
Bir yarışmada çok fazla jüri başkanın olması bence kötü etkiliyor @kerem. Bunu öncekl sezonlarda demiştim. ilk başlarda çok boncukçu olunca puanlarının bir önemi kalmıyor ve sonlarda da uçurum fark olabiliyor. Her iki şartta da dengeyi değiştiren durumlar. Düz hesap olsa evet sondakiler yine sonda olur ama yakın sırada olanlar veya ortadakiler ile okadar puan farkı olmaz onalrda yüksek alıyor diye. başlardakilerin eşit puanıda final puanı veya elenme olarak oy farklılıkları dengeyi değiştirir. Galiba 5 kişisiniz ve bunlardan 3 tanesi aynı ismi beğenmezse o isim yandı :A
Farkımı ortaya koymuşum yine en iyi başkan benim diğerleri boş. :Z

• Güldürdün
Reactions: Dosi