The_Erinch
Favori Üye
İlk ve tek harikayı atayım. Sebebi senle aramızda puan zamanı açıklarım durumu. Bundna sonra herkese beğeni atarım. Umarım doğru recap seçersin. Ay ay hayayayyayay kısmından al bence
@kerem benim puanlar hep yorumlu olur. Onları eksik etmezsin paylaşırken
Geçen sene 1 sayfa yorum yapardım...ilerleyen haftalarda artık sadece puan verip geçer oluyorsunBende puan verirken yanına note ekleme kararı verdim bu mesajdan sonra. Konuya çok yorum yapamadım. Neden düşük puan aldılarsa bilgi vermek amaçlı. Iyi oluyormuş. İçimde kalmıyor hem.
Geçen sene 1 sayfa yorum yapardım...ilerleyen haftalarda artık sadece puan verip geçer oluyorsun
Ama açıklama her zaman iyidir.
Şarkıların tamamını dinlemek daha doğru bence.Heves ettim ama çok uzun yorum yapamadım. Bu arada senin şarkının video kısmı bana kötü geldi. Şarkının tamamını dinleyip oylayacağım. Sadece müzik var videoda. Sözler eksik.
Şarkıların tamamını dinlemek daha doğru bence.
Ben bilerek o şekilde yaptım.
Candanın o muazzam mimiklerini izleyin ve müziği dinleyin diye.
1 puan almış oluyorsun o zaman.Şimdiden gelecek olan puan sıralamasını da yapmışsın.
Dur kafam karıştı, ben tam tersini anlamışım. Bozuntuya verme.1 puan almış oluyorsun o zaman.
Normalde recabı göndemreyi unutanlara -5 puan uygulanıyor haberin olsun.Rahatlıkla ilk 3e girerim bu kötü şarkılar arasında
Güzel bir recap bir oldu. Demi Lovato bile takılmadı, @batuhankaralar takıldı bu hafta. @VeteranTüm şarkıları 2 kere dinledim (Kendimi 10 🤪 🤪 🤪 )
Şaka bir yana herkese başarılar diliyorum.
Unutanlar düşünsün ben yolladımNormalde recabı göndemreyi unutanlara -5 puan uygulanıyor haberin olsun.
------
Güzel bir recap bir oldu. Demi Lovato bile takılmadı, @batuhankaralar takıldı bu hafta. @Veteran
Bakalım 😁😁😁😁😁🤣🤣🤣Ben de oylarımı dinlene dinlene açıklamalı yazdım. Cidden 2 saattir neredeyse uğraşıyorum umarım kimseyi kırmamışımdır
Senin dışında kimseye hatırlatma yapmadım ama.Unutanlar düşünsün ben yolladım
O kişileri uyardım aslında ama ilerde çok ararlar bu şarkıları. İlk hafta eleme yok diye salanlarda olmuş ama ilk haftanın gelecek haftaya etki edeceğini konuşmuştuk aslında.Çok farklı şarkılar seçilmiş. Üstten biraz göz attım ve recaplar belirleyecek durumu.
Kısaca yorum yazayım:
Desteklediğim sevdiğim bir şarkıcı maalesef baya sonlarda olacak 😱
Sonra kulak kanatan şarkılar var. Tarzım olmayışınında etkisi var son 2 belli ettim ve ilk 3te belli ama diğerlerini düşünmem gerekiyor.
Bazıları madem ilk hafta elenme yok neden yarışmanın ortalarındaymışız gibi güzel şarkılarını tüketmişler @kerem
Bu arada @Tolstoyevski şarkından aşırı gıcık kapsamda sende çok erken harcamışsın üstlerde yer alır genel tabloda ama benim puanlarımda değil
Puanlar hazır ama son bir tur daha dinleyeceğim. Şaşırdım puanlarıma hayal kırıklığına uğratan bir isim oldu. 3 puan verdim ona normalde iki haneli puan verirdim kesinSenin dışında kimseye hatırlatma yapmadım ama.
O kişileri uyardım aslında ama ilerde çok ararlar bu şarkıları. İlk hafta eleme yok diye salanlarda olmuş ama ilk haftanın gelecek haftaya etki edeceğini konuşmuştuk aslında.