eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Canım jurimmm :A :A :A :A
------

Yarışmacıda olsam tüm şarkıları baştan dinledim sonrada recaplarına baktım.
Ama bazı şarkılarda oda değiştirdim. Bazılarını gerçekten beğendim.

Herkes için hayırlısı olsun.
Sen yarışmacı mısın :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Lütfen Puan verirken Candan Erçetin geldiğinde 3 kere dinle ,elini korkak alıştırma :Z :Z :Z :A :A :ABu arada puanlama başladı; yarın saat 9 da açıklayacak Kerem.
Candan Erçetin’in sevdiğim şarkıları var. “Bir avuç toprak için yor kendini” bu şarkıyla geldiğinde tam puanımı alırsın büyük ihtimal :A @kerem bana şarkıları atsın da oylarımı kullanırım :A

• Harika
Reactions: The_Erinch
Şarkıların sadece recap kısımlarını değil, tamamını dinledim adil bir oy verebilmek için. Bazı şarkıları ilk kez dinledim ve beğendim, bazılarında ise şarkıya zor tahammül ettim. :A Kafamda hangi şarkıya kaç puan vereceğimi belirledim. Akşam listemi yapar, atarım @kerem sana. :A
Teşekkür ederim yarın akşam hem sevinç çığlıkları hemde fırçalara karşı hazırlıklı ol. :A
------

@kerem ,Yarışmacıların oy vereceğinden bahsetmemiştin. :A
Sadece emoji atıp konudan çıkanlara artık bilgi vermeyeceğim. :A

Söylemem gerekmiyor ki, her sezon böyleydi zaten. Yarışmacılar kendileri hariç diğer rakiplerine oy kullanmalı. :A Yarışmada ilk kez yer alan @The_Erinch biliyor bunu mesela, senin bilmemene şaşırdım. :A @slhttnmtl'i de etiketleyelim. :A
------

Şaka bir yana puanlamada yardımcı olmak isterim yada gerçekten en azından biri puanları toplamada ve teyitte sana destek olmalı.
Eğer öyle olursa yılda 1 kere hem Bu Şarkı Benim hemde MusicSurvivor başlayabilir. @sokak santi var aslında ama maalesef şuan foruma gelecek durumda değil. Keza eskilerden @Çiğdem de aynı sebeplerden ötürü programı bana devretti.

Harika olur ama önce elenmen lazım. Hem yardımcı sunucu hem yarışmacı bir arada pek etik durmuyor. :A
Ne güzel bana gelen puanlardan önceden haberim olurdu işte. :A

Elenirsem yaparım o zaman. Zaten elenirsem sana yardımcı olmak istediğim için elenmişimdir, yoksa biliyorsun normalde direkt finalist adayıyım. :A

Yapacak bir şey yok artık :A zaten bu aralar yarışmacı olacak kadar vaktim olmaz büyük ihtimal ama jürilik yaparım :A
Oturda Kereme yardım et..puan say :A :A :A
------

Elenirsem yaparım o zaman. Zaten elenirsem sana yardımcı olmak istediğim için elenmişimdir, yoksa biliyorsun normalde direkt finalist adayıyım. :A
Fenaaaaaaaaaaaaaaaaa... özgüvennn Everestttt :Z:Z:Z

Teşekkür ederim yarın akşam hem sevinç çığlıkları hemde fırçalara karşı hazırlıklı ol. :A
------

Sadece emoji atıp konudan çıkanlara artık bilgi vermeyeceğim. :A

Söylemem gerekmiyor ki, her sezon böyleydi zaten. Yarışmacılar kendileri hariç diğer rakiplerine oy kullanmalı. :A Yarışmada ilk kez yer alan @The_Erinch biliyor bunu mesela, senin bilmemene şaşırdım. :A @slhttnmtl'i de etiketleyelim. :A
------

Eğer öyle olursa yılda 1 kere hem Bu Şarkı Benim hemde MusicSurvivor başlayabilir. @sokak santi var aslında ama maalesef şuan foruma gelecek durumda değil. Keza eskilerden @Çiğdem de aynı sebeplerden ötürü programı bana devretti.
Kurallarda yazıyormuş da halbuki. :A @12.Adam

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Bu aralar eskicilikte işler yoğun :A
------

Yardım lazımsa yaparız bir şeyler :A
Muhteşem esprilerinle ortamları batırma da. :A
------

Kurallarda yazıyormuş da halbuki. :A @12.Adam
Evet, konu başlığında okumak zor olmasa gerek. :A @12.Adam

Geçen sezonda olduğu gibi şimdiden havlu atarsan 2. haftada da eleme yapmamıza gerek kalmaz. :A

Muhteşem esprilerinle ortamları batırma da. :A
------

Evet, konu başlığında okumak zor olmasa gerek. :A @12.Adam

Geçen sezonda olduğu gibi şimdiden havlu atarsan 2. haftada da eleme yapmamıza gerek kalmaz. :A
Bu sıcak havalarda insanların ihtiyacı olan tek şey benim muhteşem esprilerim :A