eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Oylarımı sonunda kullanabildim, recapler hariç yarım saat veya daha fazla süredir uğraşıyorum ve son 5'ten hala da çok fazla emin değilim, bu yüzden umarım kimseyi kırmadan bu süreç geçip gider. :A
İnternet sorununa rağmen halledebilmişsin, helal olsun. :A
------

Puanlar hazır ama son bir tur daha dinleyeceğim. Şaşırdım puanlarıma :A hayal kırıklığına uğratan bir isim oldu. 3 puan verdim ona :F
Kim o şanssız merak ettim. Bugün de mübarek gün 20 kişi oy yollamış, maşallah. :A

İnternet sorununa rağmen halledebilmişsin, helal olsun. :A
------

Kim o şanssız merak ettim. Bugün de mübarek gün 20 kişi oy yollamış, maşallah. :A
Türk Telekom sağ olsun 5 GB hediye etti. :A Tabi diğer haftalarda daha bol dinleyebileceğim için daha net sonuçlar çıkar ortaya. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Senin dışında kimseye hatırlatma yapmadım ama. :A

O kişileri uyardım aslında ama ilerde çok ararlar bu şarkıları. İlk hafta eleme yok diye salanlarda olmuş ama ilk haftanın gelecek haftaya etki edeceğini konuşmuştuk aslında. :A
Ayrımcılık yapma herkese hatırlat :A

Yaaa ne uğraşıyorsun.. bırak millet kendi açıklasınnn... @kerem

Sweeden Calling..
Halooo Dosi is There :A :A @Dosi
Yıllardır süren format değişime uğramasın, zaten ilk hafta eleme olamayacak gibi radikal bir değişiklik olmuş :A
Millet o ara aktif mi bakalım. @kerem 'in 3 baş jürisi bile sabıkalı. Saatinde olsunlar da kerem'e yardım etsinler. Onlarda açıklayabilir :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and kerem
Yaaa ne uğraşıyorsun.. bırak millet kendi açıklasınnn... @kerem

Sweeden Calling..
Halooo Dosi is There :A :A @Dosi
Yıllardır süren format değişime uğramasın, zaten ilk hafta eleme olamayacak gibi radikal bir değişiklik olmuş :A
Millet o ara aktif mi bakalım. @kerem 'in 3 baş jürisi bile sabıkalı. Saatinde olsunlar da kerem'e yardım etsinler. Onlarda açıklayabilir :A
Herkes kendi oyunu açıklarsa puanlar açıklanınca psikolojikmen değişime de gidebilir. Bana jüri başkanındam çok bir partner lazım. Olmuyor böyle ilan vereceğim. :A

Herkes kendi oyunu açıklarsa puanlar açıklanınca psikolojikmen değişime de gidebilir. Bana jüri başkanındam çok bir partner lazım. Olmuyor böyle ilan vereceğim. :A
@bazinga Bu adam Euro ile maaşa bağlanıp yanına adam lazım..İlan mı versek :oley:

Son düzenleme:
Şarkıların sadece recap kısımlarını değil, tamamını dinledim adil bir oy verebilmek için. Bazı şarkıları ilk kez dinledim ve beğendim, bazılarında ise şarkıya zor tahammül ettim. :A Kafamda hangi şarkıya kaç puan vereceğimi belirledim. Akşam listemi yapar, atarım @kerem sana. :A

@kerem beni de jüri yap bari yarışmayı kaçırdık yine :A
Canım jurimmm :A :A :A :A
------

Şarkıların sadece recap kısımlarını değil, tamamını dinledim adil bir oy verebilmek için. Bazı şarkıları ilk kez dinledim ve beğendim, bazılarında ise şarkıya zor tahammül ettim. :A Kafamda hangi şarkıya kaç puan vereceğimi belirledim. Akşam listemi yapar, atarım @kerem sana. :A
Yarışmacıda olsam tüm şarkıları baştan dinledim sonrada recaplarına baktım.
Ama bazı şarkılarda oda değiştirdim. Bazılarını gerçekten beğendim.

Herkes için hayırlısı olsun.