Kimler söylendi? Ben görmedim bile. Gözümden kaçmış olabilir.Konunuzda söylenenler olmuştu 2. Hafta az çok kimler juri anlarsın ve yarışmacılarına ozamanki güncel etiketi paylaşırsın
Kimler söylendi? Ben görmedim bile. Gözümden kaçmış olabilir.Konunuzda söylenenler olmuştu 2. Hafta az çok kimler juri anlarsın ve yarışmacılarına ozamanki güncel etiketi paylaşırsın
Üşengeç adam seni 😁😁😁😁😁Yarışmaya Model’in konsept albümü Levla’nın Hikayesi’nde yer alan duygusal şarkı Kuğunun Ağıtı ile başlıyoruz, herkese iyi dinlemeler. Yarışmacılara başarılar.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Aklıma direkt bu sahne geldi… Çok severim Boynu Bükükler sayesinde keşfetmiştim.Yarışmaya Model’in konsept albümü Levla’nın Hikayesi’nde yer alan duygusal şarkı Kuğunun Ağıtı ile başlıyoruz, herkese iyi dinlemeler. Yarışmacılara başarılar.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Umarım ağıt yakmazsınYarışmaya Model’in konsept albümü Levla’nın Hikayesi’nde yer alan duygusal şarkı Kuğunun Ağıtı ile başlıyoruz, herkese iyi dinlemeler. Yarışmacılara başarılar.
Beklediğimden kısa sürdü etiketleri kopyalamak ve spoi içine almak.Üşengeç adam seni 😁😁😁😁😁
Haberim yoktu. Videonun kalitesi yüksek olsaydı belki kullanırdım bunu.Aklıma direkt bu sahne geldi… Çok severim Boynu Bükükler sayesinde keşfetmiştim.
Şarkım gayet güzel algı yapmayalım lütfen.Umarım ağıt yakmazsın
Merve Özbey'in yepyeni ortalığı yakıp yıkacak single çalışması Yerle Yeksan Cuma günü tüm dijital ortamlarda yerini alacak.
Ekli dosyayı görüntüle 105265
Kesin çok iyi şarkıdır hemen kullanırımSeni fırsatcı senii
Kesin çok iyi şarkıdır hemen kullanırım
Bugün başlar oylama evet.Bugün puanlama olacak mı?
Çok sakin ortalıkta sormak istedim 😇🤗 Sanırım Ahmed şarkı göndermedi birtek.Bugün başlar oylama evet.
Ahmed'in azerbaycandan geldiği için geç geliyorsa demek @AhmedÇok sakin ortalıkta sormak istedim 😇🤗 Sanırım Ahmed şarkı göndermedi birtek.
Grup çok güzelHerkese merhabalar. Yarışmaya "Türk rock tarihinin en çok satan albümü" unvanına sahip 2004 çıkışlı "Dünya Yalan Söylüyor" albümünden ideolojik bir şarkı olan Uyan ile başlıyoruz. Harbiye Açıkhava'daki canlı senfonik performansıyla karşınızdayım. Herkese keyifli dinlemeler diliyorum...
Recap:
Şarkının tamamı:
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Candan erçetinMusicSurvivor 10. Sezon 1. Hafta oylaması şimdiden itibaren başlamıştır. Birazdan özel mesaj yoluyla size gelen recaplarla oyunu kullanabilirsiniz. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
1. Hadise - Olsun
2. Tuğba Yurt - Söyle
3. Pinahni - Kefen Giydim
4. Serdar Ortaç - Gram
5. Ebru Gündeş - Aynı Aşklar
6. Demi Lovato - Body Say
7. MFÖ - Diday Diday Day
8. Candan Erçetin - Umrumda Değil
9. Teoman - Uçurtmalar
10. Mor ve Ötesi - Uyan
11. Toygar Işıklı - Tebessüm
12. Tarkan - Yolla
13. İzel & Gülben Ergen & Ercan - Özledim
14. maNga - Kandırma Kendini
15. Yeni Türkü - Eyvallah
16. Merve Özbey - Yağmur
17. Model - Kuğunun Ağıtı
18. Edis & Gülşen - Nirvana (01:21 - 02:24)
Oy moy gelmedide Candan erçetin
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Şimdiden gelecek olan puan sıralamasını da yapmışsın.MusicSurvivor 10. Sezon 1. Hafta oylaması şimdiden itibaren başlamıştır. Birazdan özel mesaj yoluyla size gelen recaplarla oyunu kullanabilirsiniz. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
1. Hadise - Olsun
2. Tuğba Yurt - Söyle
4. Serdar Ortaç - Gram
7. MFÖ - Diday Diday Day
9. Teoman - Uçurtmalar
10. Mor ve Ötesi - Uyan
12. Tarkan - Yolla
16. Merve Özbey - Yağmur
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Youtube desteğini tamamen geri çekmiş. 😕MusicSurvivor 10. Sezon 1. Hafta oylaması şimdiden itibaren başlamıştır. Birazdan özel mesaj yoluyla size gelen recaplarla oyunu kullanabilirsiniz. Bütün yarışmacılarımıza bol şans dileyerek oylamayı başlatıyorum.
1. Hadise - Olsun
2. Tuğba Yurt - Söyle
4. Serdar Ortaç - Gram
7. MFÖ - Diday Diday Day
9. Teoman - Uçurtmalar
10. Mor ve Ötesi - Uyan
12. Tarkan - Yolla
16. Merve Özbey - Yağmur