xBUGRAx
Süper Emekli
Başarılar diliyorum
Recap 1.07-1.57
Bu eğlenceli yarışmaya @The_Erinch start verdiği için onun katılım parçasını baz alarak yorumumu yapmak istedim 😀 Öncelikle bu parçayı çok sevenlerden biri olarak katılımcımıza başarılar diliyorum 😉
Bugün bir çok arkadaşımız katılım parçalarını bizlere sundu hepside birbirinden özel ve güzel parçalar yarışmaya katılan sunumunu yapan yapmayan tüm yarışmacılara başarılar dilerim yolunuz açık olsun
90'lar en sevdiğim ya başarılar canım
Konser sahnesiyle mi geleceksin. Çok kalitesiz duruyor ses.
Youtube yaptı benim suum değil.Bilmiyorum ben pek beğenmedim yaa. Kusura bakma. Başarılar dilerim sana.
Valla görmemişim Geçen sene kimle katılacaktın sorması ayıpHırs yaparsam derece yapmadan duramam ve öyle kendimi kaptırmak istemem geçen sene başlasaydı aslında hazırdım, sanatçımda hazırdı ve kazanma ihtimalim yüksek bir isimdi ama başlamadı. Bu senede isteğim kayboldu bir kaç iddialı isim gelmiş bu sene. Bir dahaki sefere meydan bana kalır başlarsa
Yeni Türkü daha çok değerliymiş. @mrt-06
Youtube yaptı benim suum değil.
Stajımı Sincan'da yapacağım, ona dönük seçsem daha iyi olurdu aslındaYine bulmuşsun Yenimahalle Belediyesi sanatçısı.
MusicSurvivor'un bir yeni sezonunda daha yarışmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu sene arabeskin güçlü kadınlarından Ebru Gündeş ile şampiyonluk yarışına ortak olmaya çalışacağız. İlk hafta hareketli bir parça ile açılışı yapmak istiyorum.
Ebru Gündeş'in 2014 yılında çıkardığı Araftayım albümünün sevilen parçalarından biri olan, sözü ve müziği Serdar Ortaç imzalı "Aynı Aşklar" parçasını sizlere sunmaktan mutluluk duyarım.
"Aynı aşklar, hep aynı yaşlar
Aynı yüzler, yalan telaşlar
İnsan aşkta hep kaybeder mi?
Hep ben mi suçluyum yoksa kader mi?"
Recap: 00:33 - 01.34
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
Merhaba.MS'de Tuğba Yurt'la yarışmanın mutluluğunu yaşıyoruz Akustik,pop,slow tarzında başarılı şarkılar yorumlayan şarkıcıyla yarışmada iddialıyız.İlk tanıtım haftasında Söyle diyoruz.Herkese başarılar diliyorum 🤗
recap: 1-29-2:34
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @kerem @denizz19 @Dosi@Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran@ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan@hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel@Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy@EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97@cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı@MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson@tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf"]
Yaşanmışlıklar, hüzünler, sevinçler, umutlar ve hayal kırıklıkları... Sözü müziği Teoman'a ait Ucurtmalar ile ilk hafta karşınızdayım.
Recap: 0.14- 1.24
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf ve ilgili herkes
@kerem'in yoğun isteği üzerine şarkımı 2. haftaya erteledim. Bu hafta klibi özellikle izlemenizi öneririm Yalan Dünya oyuncularından tutun en sevilen isimler var, çok tatlı.
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Herkese merhabalar. Yarışmaya "Türk rock tarihinin en çok satan albümü" unvanına sahip 2004 çıkışlı "Dünya Yalan Söylüyor" albümünden ideolojik bir şarkı olan Uyan ile başlıyoruz. Harbiye Açıkhava'daki canlı senfonik performansıyla karşınızdayım. Herkese keyifli dinlemeler diliyorum...
Recap:
Şarkının tamamı:
@12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @S.G.A.T. @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Gülben Ergen feat. İ Z E L & Ercan - Özledim
Söz - Müzik: Ercan Saatçi
DMC
Ekli dosyayı görüntüle 105228
2012 yılında çıkardığı “Aşk En Büyüktür Her Zaman” adlı albümünün ardından ağır bir depresyon geçiren İzel, 3 senenin ardından Gülben Ergen’in desteğiyle tekrar stüdyoya girmişti.
Bir gece kaldığı otel odasında saçlarını kesen İzel, kısa saçlarıyla stüdyoda 1991 yılında İzel - Çelik - Ercan adlı gruplarıyla yayınladıkları “Özledim” şarkısını Gülben Ergen’in “Kalbimi Koydum” albümü için yeniden seslendirdi.
Gülben Ergen’in kayıt günü sosyal medyaya eklediği fotoğrafta İzel’in son halini gören sevenleri endişe duymuştu. İzel durumuyla ilgili “Gülben’imin doğum gününde stüdyoda müthiş bir gün geçirdik. Müzikle iç içe olduğum her an daha iyiyim. Evet tatsız bir dönemden geçtim. Evet kilo aldım ve evet saçlarımı sıfıra vurdum. Dertlerimi kazıttım adeta. Beni şimdi görüp şaşıranları, yeni başlangıcımla daha da şaşırtacağım. Yanımda olan, olmayan herkese iyiyim diyor ve selam yolluyorum.” açıklamasını yapmıştı.
Bir kez daha yeni bir başlangıç yapmak için.🙏
Herkese selamlar, eğlenceli bir sezon olması dileğiyle.
Bu dileğe uygun olarak ilk şarkımız oldukça eğlenceli bir şarkı. MFÖ'yü Türkiye genelinde ilk ünlü yapan ve ülkemizi Eurovision'da başarıyla temsil eden Diday Diday Day.
Güzel bir şehir gezisi tadındaki klibimizle birlikte herkese keyifli seyirler.
1.55 - 2.55
İlk haftamızda sevgili Gülşen ile düetimiz olan Nirvana diyoruz
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
Recap 1.07-1.57
1:00-1:56
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @offensive @The_Erinch @kerem @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @xdragxx @Gerekli24 @seyfullXh @MasacRE @Veteran @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @hayret bi şey @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Burak97 @umuttanyel @Cervantes @ömer karataş @Klaus @A. Poyraz Bilgin @781Ens @pompy @EnveR @AteşBöceği @bazinga @Gizmen @Silinmiş Üye @emreemreu @Burak97 @cehennet @dreamy @HeisenBerg @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @The Barberson @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf
İlk hafta herkes adına hayırlı olsun öncelikle. Slow bir şarkıyla giriş yapıp bu sıcak günlerde içimizi serinletecek "YAĞMUR" isimli şarkımızla sizlerleyiz. Umarım beğenirsiniz.
Hepinize selam, bu hafta hep birlikte Olsun diyoruz. Hadise'nin geçtiğimiz aylarda çıkardığı ve çok kısa bir sürede çok beğenilen bu şarkıyla sizleri baş başa bırakıyorum.
İyi ki baştan önlemimizi alıp bu kadar güzel şakıcı ve şarkıların olduğu ilk haftadan kimseyi elemeyeceğiz. Hepinizin şarkıları birbirinden değerli, bu hafta birlik beraberlik adına yarışıyoruz. Seçimlerinize sağlık. @Ahmed @dreamyHerkese Merhabalar;
İlk kez katıldığım bu yarışmaya;çoğunuzun hayatına birkerede olsa dokunduğuna inandığım bir isim olan Candan Erçetin ile dahil olmak istedim.
İlk haftada ise Candan Erçetini hayatımıza sokan ilk şarkılarından biri olan ;"Umrumda Değil" ile sizi başbaşa bırakıyorum...
Tüm jürilere kolay gelsin;yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilerim..
Haydi Rasgele!!
Nerde sanayi mi merkezde olsa seneye ben yine oralardayım gibi……Stajımı Sincan'da yapacağım, ona dönük seçsem daha iyi olurdu aslında
Hala başlamadı oylama ilk kez yarın başlayacak.Bu yarışma tam benlik ama hep kaçırıyorum ya
@xBUGRAx benim o kadar zevksiz olmadığımı çok iyi bilir.
Sanayi. Hadi ya, olsun bu seneki zaten sayılmazdı seninNerde sanayi mi merkezde olsa seneye ben yine oralardayım gibi……
Yorumlar bütün üyelerimiz için çok değerlidir. Bazıları çok üşenir ama bunu aksatmayan üç-dört kişiden birisin sanırım.İlk ve tek harikayı atayım. Sebebi senle aramızda puan zamanı açıklarım durumu. Bundna sonra herkese beğeni atarım. Umarım doğru recap seçersin. Ay ay hayayayyayay kısmından al bence
@kerem benim puanlar hep yorumlu olur. Onları eksik etmezsin paylaşırken
Çenesi düşük olmamın faydalarıYorumlar bütün üyelerimiz için çok değerlidir. Bazıları çok üşenir ama bunu aksatmayan üç-dört kişiden birisin sanırım.
Parmaklarına sağlık diyelim. Yukarıdaki mesajını görünce söyleyeyim dedim, ben bildirimlere asla yetşemiyorum, toplu açıklama yapmadım ama bildirimler beni bitirdi. Salıverdim hepsini, recaplarla ilgilendim..
Çenesi düşük olmamın faydaları
Senlik değil zaten programıma yarışmacı olup sadece başvuruda kalınmasına dedim. Mayıskralı ile yolları ayırırım artık cevap asla yok istekli arkadaşlara şans vermek gerekir.Parmaklarına sağlık diyelim. Yukarıdaki mesajını görünce söyleyeyim dedim, ben bildirimlere asla yetşemiyorum, toplu açıklama yapmadım ama bildirimler beni bitirdi. Salıverdim hepsini, recaplarla ilgilendim.
Ben etiket listesini ayıkladım aslında, şikayet edenler mi oldu? Belirtsinler hemen çıkarırız.Senlik değil zaten programıma yarışmacı olup sadece başvuruda kalınmasına dedim. Mayıskralı ile yolları ayırırım artık cevap asla yok istekli arkadaşlara şans vermek gerekir.
Bu arada sadece yarışmacı ve jüri olunacak kişiler olsun etikette bence. Sonra söylenenler oluyorlar
Bende recap zamanı dinlerim şarkıları
Konunuzda söylenenler olmuştu 2. Hafta az çok kimler juri anlarsın ve yarışmacılarına ozamanki güncel etiketi paylaşırsınBen etiket listesini ayıkladım aslında, şikayet edenler mi oldu? Belirtsinler hemen çıkarırız.