eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Yolla gibi sevmediğim ama iyi bir yerde olacak bir şarkı :A @Tolstoyevski

Yıllar önce ben bu fikirde olup Helena ile katılmayı düşünmüştüm ama sonra bir türlü katılmak nasip olmamıştı :A ben de forumda kliplerini açarak bir nevi telafi ettim :A
Bu yarışma bana göre çok hırslı, en iyisi bu şekilde yarışmak. :A

Ellerine sağlık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bu yarışma bana göre çok hırslı, en iyisi bu şekilde yarışmak. :A

Ellerine sağlık :A
Hırs yaparsam derece yapmadan duramam ve öyle kendimi kaptırmak istemem :A geçen sene başlasaydı aslında hazırdım, sanatçımda hazırdı ve kazanma ihtimalim yüksek bir isimdi ama başlamadı. Bu senede isteğim kayboldu :A bir kaç iddialı isim gelmiş bu sene. Bir dahaki sefere meydan bana kalır başlarsa :A

• Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Angelica

Oo Atacan ne yaptın çok iddialı gelmişsin kuzum :D
------

Hırs yaparsam derece yapmadan duramam ve öyle kendimi kaptırmak istemem :A geçen sene başlasaydı aslında hazırdım, sanatçımda hazırdı ve kazanma ihtimalim yüksek bir isimdi ama başlamadı. Bu senede isteğim kayboldu :A bir kaç iddialı isim gelmiş bu sene. Bir dahaki sefere meydan bana kalır başlarsa :A

Yarışsaydın keşke :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: mrt-06 and Dosi
Bir şey soracaktım. Burdaki şarkılara puanlar kaç üzerinden ve verdiğimiz puanları kime yollayacağız. Bir bilgilendirmede bulunursanız sevinirim.

• Beğendim
Reactions: AteşBöceği
Bir şey soracaktım. Burdaki şarkılara puanlar kaç üzerinden ve verdiğimiz puanları kime yollayacağız. Bir bilgilendirmede bulunursanız sevinirim.
O hafta kaç şarkı varsa puanlama o rakamdan başlıyor. Mesela bu hafta 15 şarkı var o yüzden en yüksek puan 15. 1-15 arası puan vereceğiz. Puanları da özelden @kerem göndereceğizdir muhtemelen.

• Beğendim
Reactions: kerem and STAR
@Çiğdem'in mesajı:

359yW.webp

Aaa herkese uzun bir aradan sonra cicili bicili merhabalar hepinizi gerçekten çok özledim :bhr::bhr: 6 yıl aradan sonra MS e katılıyorum ahh ahh eski sunucu olarak bir tuhaf hisettim :bhr: Artık yarışma alamancı kereme emanet son sezonuda başarılı şekilde o sunmuştu :Z:Z Bayramdan sonra müjdeli haberlerimle dönüyorum yine eğlenceli zamanlar geçiririz umarım benden önce bu eğlenceli şarkımı sizlere sunuyorum şimdilik bunla idare edin herkese başarılar ve şimdiden cici bayramlar :Z:Z:Z

02:38 - 03:45

Herkese Merhabalar;
İlk kez katıldığım bu yarışmaya;çoğunuzun hayatına birkerede olsa dokunduğuna inandığım bir isim olan Candan Erçetin ile dahil olmak istedim.

İlk haftada ise Candan Erçetini hayatımıza sokan ilk şarkılarından biri olan ;"Umrumda Değil" ile sizi başbaşa bırakıyorum...

Tüm jürilere kolay gelsin;yarışmacı arkadaşlarada başarılar dilerim..

Haydi Rasgele!!

Bu eğlenceli yarışmaya @The_Erinch start verdiği için onun katılım parçasını baz alarak yorumumu yapmak istedim 😀 Öncelikle bu parçayı çok sevenlerden biri olarak katılımcımıza başarılar diliyorum 😉

Bugün bir çok arkadaşımız katılım parçalarını bizlere sundu hepside birbirinden özel ve güzel parçalar yarışmaya katılan sunumunu yapan yapmayan tüm yarışmacılara başarılar dilerim yolunuz açık olsun :oley:

Yarın oylama başlar başlamaz bende özel mesaj yoluyla istediğin her şeyi sorabilirsin. Ben herkese teker teker şarkıları yollayacağım zaten. :D

• Beğendim
Reactions: STAR
Bu eğlenceli yarışmaya @The_Erinch start verdiği için onun katılım parçasını baz alarak yorumumu yapmak istedim 😀 Öncelikle bu parçayı çok sevenlerden biri olarak katılımcımıza başarılar diliyorum 😉

Bugün bir çok arkadaşımız katılım parçalarını bizlere sundu hepside birbirinden özel ve güzel parçalar yarışmaya katılan sunumunu yapan yapmayan tüm yarışmacılara başarılar dilerim yolunuz açık olsun :oley:
Teşekkür ediyorum :Z :Z :Z Candan Ablamıza güveniyoruz

:Z:Z:bhr::bhr::bhr:

• Harika
Reactions: Angelica and Zeyno