eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 1. Hafta

Ben sence bugün olanlardan sonra senin bidaha bana iltifat edeceğini düşünmüş müyümdür. Şov yaptım adım egoluya çıktız şimdi de yemi yemiş oldum.
Eee 10 sezon boyunca böyle ayakta durabildik biz, yoksa değirmenin suyu dönmüyor ki.

------

Hayır Çiğdem'e güvenmiyorum.
Kıza etmediğin hakaret kalmadı. Şimdi gidip hepsinin screenshotunu alıyorum. Haftaya gelince hesap verirsin artık.

Eee 10 sezon boyunca böyle ayakta durabildik biz, yoksa değirmenin suyu dönmüyor ki.

------

Kıza etmediğin hakaret kalmadı. Şimdi gidip hepsinin screenshotunu alıyorum. Haftaya gelince hesap verirsin artık.
Gerçekleri söylemek ne zamandır hakaret oldu?

Reactions: kerem
Reactions: kerem and mrt-06
Reactions: mrt-06 and kerem
Aslında tam da durgunlaştığım dönemlerimdeydim.
Neyse onu bunu bırak da işin ucunda para varsa çuvalla reyting var. Televizyonda Masumlar Apartmanı, forumda da MS açık ara zirvede olur.
Hedefimiz de o zaten. @phoebebuffay gibilerine sorsan FZA çıktığı için sözde zirveyi falan kaybedecek. Güleyim bari.

Sen kalmıştın bir tek kirlenmeyen, yapma...
------

MS benim için bitmiştir, benden bu kadar.
MS sana yapışı kaldı, sen istesen de başkaları istemiyor.

Hedefimiz de o zaten. @phoebebuffay gibilerine sorsan FZA çıktığı için sözde zirveyi falan kaybedecek. Güleyim bari.

MS sana yapışı kaldı, sen istesen de başkaları istemiyor.
Aman Fafa neymiş ki.
Safiye iki bağırır çağırır al sana reyting.
Gerçi burada insanlar deli gibi kaos peşine düşmüş ama benim uygulamaya bile koyduğum farklı fikirlerim var.

Reactions: kerem