MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Baya iyi isimler varmış. Aralarında en zayıf Deniz Seki görünüyor. @vadikızı yine ilk haftadan elenirse hiç şaşırmam
Ya da ben dandik bir şarkı seçip kurtarsam mı vadikızını acaba

Baya iyi isimler varmış. Aralarında en zayıf Deniz Seki görünüyor. @vadikızı yine ilk haftadan elenirse hiç şaşırmam
hahahah aa yok elenmez inş sonra hep senin yarışmalarında oluyor bu kıza komplo kıuruyorsun diyorlar bana

Allah allah o kadar eminsin yani eleneceğimi öylemi hadi ordan sendee elenmicem inşallah
ayrıca deniz sekiyi de değiştirebilirim emin olma hemen pisss😡

Off kafam karışık yaa deniz ile yarıştım iyiydim bilemiyorum @MacasRE canımı
sıktı düşük deyince şarkıcıma kafam karışık ya
sen boşver @MasacRE- yi ayoll o asıl kendi seçtiği kişilere baksın deniz onu çiğğ çiğ yer vlla senden önce o elenecek bak görürsün değiştirme

sen boşver @MasacRE- yi ayoll o asıl kendi seçtiği kişilere baksın deniz onu çiğğ çiğ yer vlla senden önce o elenecek bak görürsün değiştirme

@vadikızı sen dinleme Çiğdem'i, değiştir onu. Bu zamana kadar Çiğdem'in sunduğu yarışmalarda aldığın sonuçları düşün. Sence senin iyiliğini istiyor olabilir mi o ?

@vadikızı sen dinleme Çiğdem'i, değiştir onu. Bu zamana kadar Çiğdem'in sunduğu yarışmalarda aldığın sonuçları düşün. Sence senin iyiliğini istiyor olabilir mi o ?
Valla
güveniyorum ben sanatçıma ama değiştirebilirim de

ezmek için demedim gerçekten bilmiyorum kız
yüksek sadakat grubu

vadikızı sadece deniz seki ile hemen elenmemişti benim albümümde şimdi tüm şarkılarınıda kullanabilicek bence iyi seçim oldu asıl masacre ilk 3 haftada yolcu