MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

yüksek sadakat grubu :F

vadikızı sadece deniz seki ile hemen elenmemişti benim albümümde şimdi tüm şarkılarınıda kullanabilicek bence iyi seçim oldu asıl masacre ilk 3 haftada yolcu :A :A :A

Başlarda elerlerse beni o bana 1 puan verenleri tek tek not alıp @destere ile paylaşıcam. Sonra da o isimler hakkında gerekli işlemleri başlatacağız :A

@vadikızı sen Zerrin Özeri al. Guclu biri.
yabanci eksiginizmi varmis. @Çiğdem- Elena Paparizou nu seceyim ama Antique grubu agirlikli olacam. Kabul olurmu? :) o grupta Elena ve bir Oglan var. yani gruptaki sarkilar ve kizin single sarkilari

Başlarda elerlerse beni o bana 1 puan verenleri tek tek not alıp @destere ile paylaşıcam. Sonra da o isimler hakkında gerekli işlemleri başlatacağız :A

:F:F:F:Fne yapacanız ikiniz bir olup öldürecekmisiniz

@vadikızı sen Zerrin Özeri al. Guclu biri.
yabanci eksiginizmi varmis. @Çiğdem- Elena Paparizou nu seceyim ama Antique grubu agirlikli olacam. Kabul olurmu? :) o grupta Elena ve bir Oglan var. yani gruptaki sarkilar ve kizin single sarkilari

bilmiyorum ki cnm yaa 😳

Evet arkadaşlar biraz isim açıklayalım bu sezon yaşlı yani tecrübeli diyelim yarışmacılarımız bol :F

@mrt-06 Sibel Can

1463113854506.jpg

@xemrexxx Ajda Pekkan
63d2814f035eb0e069ea27e2ef2b189957a.jpg

@soo Nilüfer
15ifu2nmbq1c1qn.jpg

@OzaN Candan Erçetin
hqdefault.jpg

@vadikızı Deniz Seki
deniz-seki-sli-2.jpg

@DarkLeqenD Ferdi Tayfur
1454231306961.jpg

@batuhankaralar Cem Karaca
1457252128822.jpg

@FaJi Haluk Levent
2_hd1.jpg

@Felon Ahmet Aslan
1280x720-9-k.jpg

Yine en İddialı 2-3 isimden biriyim :A :Z

Ben katılacaktım ama çok kalabalık olmuş katılmama gerek yok gibi. Herkese başarılar.:)

Güzel birini bulsam katılırım belki 1-2 gün daha zaman varmış. Aslında Candan Erçetin düşünmüştüm @OzaN kapmış.:( Sia, JLO'e kaldık gibi.
türk şarkıcı istiyorsan düşünmeden izeli al seçen olmamasıda çok tuhaf kadının dünya kadar hit şarkısı var en önemliside kadının hit şarkıları hep ölümcül ilk 3 e sürekli oynar :A :A :A

her hafta Tam puan veya tam puan-1 garantisi veriyorum sana :A

Çok güzel 10 şarkısı var ama 15 çıkması zor. Sia seçsem 3 kişi her hafta tam verir yani bilmiyorum.:F

türk şarkıcı istiyorsan düşünmeden izeli al seçen olmamasıda çok tuhaf kadının dünya kadar hit şarkısı var en önemliside kadının hit şarkıları hep ölümcül ilk 3 e sürekli oynar :A :A :A

Yok her türk ismi dinlemem. Candan Erçetin bir idoldür o yüzden onu sevmek isterdim sadece.:)