MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Neyse o konuya girmeyelim.:A Yoksa masum falan değil yani daha dün meler yaptı.:)
abartma. hicbirseyde yapmadi. özelde yaptiysa bilmem ama göz önunde görduklerim masum oldugunu gösteriyor 😉
bak suan artik sana cevap vermiyor sen hala onunla ugrasiyorsun. "onun gibi davraniyorsun" :D

abartma. hicbirseyde yapmadi. özelde yaptiysa bilmem ama göz önunde görduklerim masum oldugunu gösteriyor 😉
bak suan artik sana cevap vermiyor sen hala onunla ugrasiyorsun. "onun gibi davraniyorsun" :D

Sen 'masum birini bulmussun ezmissin' dersen beni suçlamış olursun bende karşı atak yaparım. Olayı ben espri amaçlı örnek gösterdim sen beni kötüledin. Neyse boş ver o zaman.:)

Sen 'masum birini bulmussun ezmissin' dersen beni suçlamış olursun bende karşı atak yaparım. Olayı ben espri amaçlı örnek gösterdim sen beni kötüledin. Neyse boş ver o zaman.:)
tamam tamam bencede bosverelim :) aramiz acilmasin. senin gibi dusman istemem ben :A sen yanima yakisirsin karsima degil :)

Yarışmada kullanacağım 15 şarkı için 24 aday şarkı belirledim. Hepsi de kullanabilecek düzeyde enfes şarkılar. Gerçekten yaşayan bir efsane Candan Erçetin. Umarım forum hakkını verir. :)