- Reaksiyon puanı
- 114,089
- Puanı
- 1,060
geliyordu daha devami ama icine ettinÇok duygusal bir cümle bence.
geliyordu daha devami ama icine ettinÇok duygusal bir cümle bence.
geliyordu daha devami ama icine ettin
yilandan daha hafif 😉İçine ettin çok ağır bir kelime ama neyse artık puanlarında gösterirsin devamını.
yilandan daha hafif 😉
herseyide puana baglama. isin gucun menfaatmi senin
tamam artik tek kelime yazmam rahat olBana çok ağır geldi lütfen üsluba dikkat edelim.
Forumda şuan her şey Arinaya bağlanır bende. İşim gücün Ariana bir müddet forumda.
tamam artik tek kelime yazmam rahat ol
puan amacli bile yazmam 😛
trip sana degil bana yakisirAdam akıllı 2 tripte attırmıyorsun.s.s
trip sana degil bana yakisir
puanlardan sonra basima gelecekleri az cok biliyorumBen yarışma boyunca acayip triplere girerim bence şimdiden yakıştır bana.
puanlardan sonra basima gelecekleri az cok biliyorum
bulmussun onun gibi masum birini öyle davranirsin tabiki. beni ezemezsin sen 😉Şu malum bayan üyenin ne hala geldiğini gördün seninde başına gelir.
bulmussun onun gibi masum birini öyle davranirsin tabiki. beni ezemezsin sen 😉
abartma. hicbirseyde yapmadi. özelde yaptiysa bilmem ama göz önunde görduklerim masum oldugunu gösteriyor 😉Neyse o konuya girmeyelim. Yoksa masum falan değil yani daha dün meler yaptı.
abartma. hicbirseyde yapmadi. özelde yaptiysa bilmem ama göz önunde görduklerim masum oldugunu gösteriyor 😉
bak suan artik sana cevap vermiyor sen hala onunla ugrasiyorsun. "onun gibi davraniyorsun"
tamam tamam bencede bosverelim aramiz acilmasin. senin gibi dusman istemem ben sen yanima yakisirsin karsima degilSen 'masum birini bulmussun ezmissin' dersen beni suçlamış olursun bende karşı atak yaparım. Olayı ben espri amaçlı örnek gösterdim sen beni kötüledin. Neyse boş ver o zaman.
Yarışmada kullanacağım 15 şarkı için 24 aday şarkı belirledim. Hepsi de kullanabilecek düzeyde enfes şarkılar. Gerçekten yaşayan bir efsane Candan Erçetin. Umarım forum hakkını verir.
Süper olur.Ariana ile kol kola final olacak gibi.