MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Zerrin Özerimi alsam 😛
Oguz yilmazmi?
Emrahmi?
Ibrahim tatlisesmi?
kucuk iboda fena degil ama o piyasadayken cogunuz daha bebektiniz :A
size en yakin Zerrin galiba

Zerrin Özerimi alsam 😛
Oguz yilmazmi?
Emrahmi?
Ibrahim tatlisesmi?
kucuk iboda fena degil ama o piyasadayken cogunuz daha bebektiniz :A
size en yakin Zerrin galiba
Zerrin Özen çok iyi bir seçim olur forum halkınada daha çok hitap eder diğer isimlerin çok şansı olmaz :A :A :A

Zerrin Özen çok iyi bir seçim olur forum halkınada daha çok hitap eder diğer isimlerin çok şansı olmaz :A :A :A
zerrin özen değil özer :) gökhan özen parlağına gitti kafan yine :))

bırakta zerrin özeri alsın, kendi boy ve ebatlarında bir şarkıcıyla yarışmak istiyormuş @dosimosi :)
umarım zerrin özer yanlışlıkla üstüne otururda havasızlıktan boğulur kızcağız :))

bırakta zerrin özeri alsın, kendi boy ve ebatlarında bir şarkıcıyla yarışmak istiyormuş @dosimosi :)
umarım zerrin özer yanlışlıkla üstüne otururda havasızlıktan boğulur kızcağız :))
hhah aa off isimleri karıştırıyorum pinhaniye 1 sezon boyunca pihanni dedim burda toygar ışıklıyada tolgay demişim :F şimdide zerrine özen demişim :F

Son düzenleme:

ay bana ince mesajda yollarmis. cokmu merak ediyorsun beni. kiyamam ya. Malesef hayal kirikligi yasayacaksin ama ben hic bir zaman kilolu olmadim. galiba balik etkileri seviyon. sen beni listenden ciz.
profil resminden bakarak tahmin ediyorumda zerrin özer ebatlarindaki kisi sensin galiba 😉

ay bana ince mesajda yollarmis. cokmu merak ediyorsun beni. kiyamam ya. Malesef hayal kirikligi yasayacaksin ama ben hic bir zaman kilolu olmadim. galiba balik etkileri seviyon. sen beni listenden ciz.
profil resminden bakarak tahmin ediyorumda zerrin özer ebatlarindaki kisi sensin galiba 😉
haahahah profil resmi @destere ye ait çok şirin görünmüyormu ayoll hem üşümüyorda kış ayında kömür derdi yok :F :F :F

haahahah profil resmi @destere ye ait çok şirin görünmüyormu ayoll hem üşümüyorda kış ayında kömür derdi yok :F :F :F
sen onu sirin göruyon bense hantal tembel olarak :A
benim birden fazla meslegim var. bransimin biride resim ögretmenligide var. görunenin aksine baska sekilde analiz yapiyoruz

mesaj pekde ince değildide mesajın ince olduğunu nerden çıkardın:) mesajda zerrin özer geçiyorsa mesajın ebatlarıda bayağı geniştir :)

onu daha küçükken çekmiştim şimdi görsen tanıyamazsın :)) çok değiştim çok brad pitbull yanımda haltetmiş :))

mesaj pekde ince değildide mesajın ince olduğunu nerden çıkardın:) mesajda zerrin özer geçiyorsa mesajın ebatlarıda bayağı geniştir :)

onu daha küçükken çekmiştim şimdi görsen tanıyamazsın :)) çok değiştim çok brad pitbull yanımda haltetmiş :))
hahahah aa bu profil fotondaki çocukluk resmin yanı şuanki büüyümüş halin budur büyük ihtimalle :F :F :F
s-2660daffb002f639586fc0e011ce8eb678161f84.webp

Ben kimi seçmişimdir tahmin et. :A
Zerrin Özer :)

hadi hadi yeme beni. ben anlayacagimi anladim

hahahah aa bu profil fotondaki çocukluk resmin yanı şuanki büüyümüş halin budur büyük ihtimalle :F :F :F
profil resimlerinizde bile ana fikir birbiriyle uyumlu

siz birbiriniz icin yaratilmissiniz

Son düzenleme:

zorla bana asıl diyon ama yemezler :)ben asla sevdüceğime ihanet etmem benim başım bağlı birkere , hogatha bağladı başımı lanet olsun böyle şansa :))

bu büyük ihtimal spor yapmamış yan gelip yatmış o yüzden böyle balon gibi biraz kendine baksa bundanda bir brad pitt çıkar :))

zorla bana asıl diyon ama yemezler :)ben asla sevdüceğime ihanet etmem benim başım bağlı birkere , hogatha bağladı başımı lanet olsun böyle şansa :))

bu büyük ihtimal spor yapmamış yan gelip yatmış o yüzden böyle balon gibi biraz kendine baksa bundanda bir brad pitt çıkar :))

profil resimlerinizde bile ana fikir birbiriyle uyumlu

siz birbiriniz icin yaratilmissiniz
hahah aa nasıl uyumluyuz bee @dosimosi sincapla fok balığı uyumlu çifte benzemiyor ezer bu beni beee :F :F :F

birbiriniz icin bicilmis kaftansiniz. bunu farkettim oyuzden merak etme aklimda fikrimde kalbimde igne deligi kadar bile yer edinmedin. icin rahat gönlun ferrah olsun

hahah aa nasıl uyumluyuz bee @dosimosi sincapla fok balığı uyumlu çifte benzemiyor ezer bu beni beee :F :F :F
ikiside hayvan ikiside "sirin". daha ne olsun

birbiriniz icin bicilmis kaftansiniz. bunu farkettim oyuzden.merak etme aklimda fikrimde kalbimde igne deligi kadar bile yer edinmedin. icin rahat gönlun ferrah olsun

ikiside hayvan ikiside "sirin". daha ne olsun
hahahh aa çok güzel tarif ediyorsun vlla bizi cnm sizden çok iyi çift olur çünkü ikinizde hayvansınız :F :F :F @destere

birbiriniz icin bicilmis kaftansiniz. bunu farkettim oyuzden.merak etme aklimda fikrimde kalbimde igne deligi kadar bile yer edinmedin. icin rahat gönlun ferrah olsun

hayret oysa sen aklımda zerrin özer kadar yer kaplamıştın:) demekki aşkımız karşılıklı değil biz ayrı dünyaların insanıyız yol yakınken ve hogatha daha kaçmadan ben ona yetişeyim en iyisi :))

hahahh aa çok güzel tarif ediyorsun vlla bizi cnm sizden çok iyi çift olur çünkü ikinizde hayvansınız :F :F :F @destere

ama çok ince laf soktuğu için ben hala anlayamadım bize ne demişki ? öyle pis laflar edeceğini sanmam kibar ve nazik bir kıza benziyor burdan bakınca :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking