sende pek yanar dönersin. ben aklinda yokum diye dedim öylehayret oysa sen aklımda zerrin özer kadar yer kaplamıştın demekki aşkımız karşılıklı değil biz ayrı dünyaların insanıyız yol yakınken ve hogatha daha kaçmadan ben ona yetişeyim en iyisi )
sende pek yanar dönersin. ben aklinda yokum diye dedim öylehayret oysa sen aklımda zerrin özer kadar yer kaplamıştın demekki aşkımız karşılıklı değil biz ayrı dünyaların insanıyız yol yakınken ve hogatha daha kaçmadan ben ona yetişeyim en iyisi )
senin o nazik ve kibar kızın kibar kibar bize şey diyor işte hahahahayret oysa sen aklımda zerrin özer kadar yer kaplamıştın demekki aşkımız karşılıklı değil biz ayrı dünyaların insanıyız yol yakınken ve hogatha daha kaçmadan ben ona yetişeyim en iyisi )
ama çok ince laf soktuğu için ben hala anlayamadım bize ne demişki ? öyle pis laflar edeceğini sanmam kibar ve nazik bir kıza benziyor burdan bakınca
@destere beni nezaman kibar görmus ayol. diger konuda baya saladiya. sirret bile dedisenin o nazik ve kibar kızın kibar kibar bize şey diyor işte hahaha
senin o nazik ve kibar kızın kibar kibar bize şey diyor işte hahaha
ayri dunyalarin insanimiyiz bilemem sonucta pek tanimiyorum ama tarzim degilsin 😛
@destere beni nezaman kibar görmus ayol. diger konuda baya saladiya. sirret bile dedi
hahah aa hem gözümün önünde başkalarına yanaş sen forumdan uzak kaldığın sürece oklavamı çok özlemişsin anlaşılan 3 aydır kafana yemedin gliba değilmi ayollayy cilve yapıyor işte ona gideyim diye ama seni bırakıpta ona gitmem imkansız birşey.. sevdiğimize ihanet etmeyiz boşuna çırpınıyor )
hahah aa hem gözümün önünde başkalarına yanaş sen forumdan uzak kaldığın sürece oklavamı çok özlemişsin anlaşılan 3 aydır kafana yemedin gliba değilmi ayoll
kafana saksimi dusmus. bana gercekten nazik demissin. yeni gördum90-60-90 lık sopalarından vardı eskiden onlardan yokmu izlerdik biraz
ay benim burda isim ne ya. sevenleri ayiran kötu kiz olmak istemiyorum
hadi sizi basbasa birakayim
anladik @destere baglisin sevdigine. böyle olmaya devam et 😉 senin tahminler bana sökmez
haha ayy sopanın bile ölçülüsünü arıyor bee bunla gece gece beni yalnız bırakma zaten bende kaçıyorum uykum geldi burda kendine basına napıyorsa yapsın90-60-90 lık sopalarından vardı eskiden onlardan yokmu izlerdik biraz
Jurilik yaparız fırsat buldukça sorun yok. Müthiş kalite puanlarımla dengeleri değiştirmeye devam ederim.
ben yine başkanlığa geldimJurilik yaparız fırsat buldukça sorun yok. Müthiş kalite puanlarımla dengeleri değiştirmeye devam ederim.
Vaay iyi iyi. Adaletsizlik gördüğümüz an sesimizi çıkartırız ve gerekeni yaparız o vakit.ben yine başkanlığa geldim
ama bu sefer yetkilerim daha çok istersem hogathayı bile konudan kovabiliyorum artık
Vaay iyi iyi. Adaletsizlik gördüğümüz an sesimizi çıkartırız ve gerekeni yaparız o vakit.
Oohh mis mis. O zaman kontrolü elimizde tutup gidişatı biz belirleriz.
Hele @Bully'e geçit vermemek ana misyonumuz olmalı.
Bu konu hakkında görüşlerimizi yarın yapılacak toplantıda tartışırız. Gerekli ayarlamalar yapılmak üzere müzakereler bizi bekler.aramızda kulis yapalım kimin birinci olacağını şimdiden belirleyelim millet heyecanla sonuç beklerken biz ayarlamaları yaparız birlikte
sen ne diyorsun hile bile yaparız bol bol
bundan sonra @Bully nin parlakları çeyrek finale kadar bile gelemez )
Şer ittifakı toplanmış, kuyumu kazma çalışmalarına şimdiden başlanmış. Adamlığından zerre şüphe duymadığım @Doğu kardeşim beni yine yalnız bırakmayacaktır siz sıvacılara karşı.Oohh mis mis. O zaman kontrolü elimizde tutup gidişatı biz belirleriz.
Hele @Bully'e geçit vermemek ana misyonumuz olmalı.
Yalnız ben de kripto sıvacıyım bunu bilesin İkili oynarım önce yüzüne gülerim sonra arkandan düşük puanı basarımŞer ittifakı toplanmış, kuyumu kazma çalışmalarına şimdiden başlanmış. Adamlığından zerre şüphe duymadığım @Doğu kardeşim beni yine yalnız bırakmayacaktır siz sıvacılara karşı.
Al işte bir senin kripto sıvacılığın eksikti O kadar iltifatı boşuna yaptık demek, hepsini geri alıyor ve yürekli savcıları göreve davet ediyorum. Bir kez de ben davet edeyim şunları.Yalnız ben de kripto sıvacıyım bunu bilesin İkili oynarım önce yüzüne gülerim sonra arkandan düşük puanı basarım
Yürekli savcılar çok meşgul şu an ülkede o nedenle yürekli sıvacılar olarak biz geldik Mesleğimizi icra edip gideceğizAl işte bir senin kripto sıvacılığın eksikti O kadar iltifatı boşuna yaptık demek, hepsini geri alıyor ve yürekli savcıları göreve davet ediyorum. Bir kez de ben davet edeyim şunları.