MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

hayret oysa sen aklımda zerrin özer kadar yer kaplamıştın:) demekki aşkımız karşılıklı değil biz ayrı dünyaların insanıyız yol yakınken ve hogatha daha kaçmadan ben ona yetişeyim en iyisi :))
sende pek yanar dönersin. ben aklinda yokum diye dedim öyle :F

hayret oysa sen aklımda zerrin özer kadar yer kaplamıştın:) demekki aşkımız karşılıklı değil biz ayrı dünyaların insanıyız yol yakınken ve hogatha daha kaçmadan ben ona yetişeyim en iyisi :))

ama çok ince laf soktuğu için ben hala anlayamadım bize ne demişki ? öyle pis laflar edeceğini sanmam kibar ve nazik bir kıza benziyor burdan bakınca :)
senin o nazik ve kibar kızın kibar kibar bize şey diyor işte hahaha :F :F :F

senin o nazik ve kibar kızın kibar kibar bize şey diyor işte hahaha :F :F :F

ayy cilve yapıyor işte ona gideyim diye :) ama seni bırakıpta ona gitmem imkansız birşey.. sevdiğimize ihanet etmeyiz boşuna çırpınıyor :))

ayri dunyalarin insanimiyiz bilemem sonucta pek tanimiyorum ama tarzim degilsin 😛

@destere beni nezaman kibar görmus ayol. diger konuda baya saladiya. sirret bile dedi :A

bir gün tam nasıl olduğunu tutturacağım tahminlerim çok isabetlidir :)

ayy cilve yapıyor işte ona gideyim diye :) ama seni bırakıpta ona gitmem imkansız birşey.. sevdiğimize ihanet etmeyiz boşuna çırpınıyor :))
hahah aa hem gözümün önünde başkalarına yanaş sen forumdan uzak kaldığın sürece oklavamı çok özlemişsin anlaşılan 3 aydır kafana yemedin gliba değilmi ayoll :F
iuuq_NV_00dvoztqt_SL_gjmft_SL_xpseqsftt_SL_dpn0312201_2NU_0spmmjoh_SK_qjo_SL_kqh.jpg

ay benim burda isim ne ya. sevenleri ayiran kötu kiz olmak istemiyorum :A
hadi sizi basbasa birakayim

anladik @destere baglisin sevdigine. böyle olmaya devam et 😉 senin tahminler bana sökmez :A

ay benim burda isim ne ya. sevenleri ayiran kötu kiz olmak istemiyorum :A
hadi sizi basbasa birakayim

anladik @destere baglisin sevdigine. böyle olmaya devam et 😉 senin tahminler bana sökmez :A
90-60-90 lık sopalarından vardı eskiden onlardan yokmu izlerdik biraz :)
haha ayy sopanın bile ölçülüsünü arıyor bee bunla gece gece beni yalnız bırakma zaten bende kaçıyorum uykum geldi burda kendine basına napıyorsa yapsın
:F :F :F

@destere göreve hazırmısın ayolll bak @MasacRE- de yarışıcakmıs hemde senin en çok sevdiğin kişilerle tam puanları istiyormuş senden torpille :A :A :A
loginBg.jpg

juride lazım sonucta sen bizim kadrolu elemanımız sayılırsın artık ayoll acun gibigittiğim yere götürücem senide benim albümümden survivora gidiyoruz şimdide :A :A :A
Jurilik yaparız fırsat buldukça sorun yok. :A Müthiş kalite puanlarımla dengeleri değiştirmeye devam ederim. :A

aramızda kulis yapalım kimin birinci olacağını şimdiden belirleyelim millet heyecanla sonuç beklerken biz ayarlamaları yaparız birlikte :)
Bu konu hakkında görüşlerimizi yarın yapılacak toplantıda tartışırız. Gerekli ayarlamalar yapılmak üzere müzakereler bizi bekler. :A

Tabi okul da beni bekler yarın 7 de kalkışın beklediği gibi. :A Son sene etkisiyle kendimi kaza kurşununa gitmemek için eğitime adadım. :A Dersleri aksatmamak lazım. Hadi iyi geceler. :)

sen ne diyorsun :) hile bile yaparız bol bol :)

bundan sonra @Bully nin parlakları çeyrek finale kadar bile gelemez :))

Oohh mis mis. O zaman kontrolü elimizde tutup gidişatı biz belirleriz. :A

Hele @Bully'e geçit vermemek ana misyonumuz olmalı. :A
Şer ittifakı toplanmış, kuyumu kazma çalışmalarına şimdiden başlanmış. :A Adamlığından zerre şüphe duymadığım @Doğu kardeşim beni yine yalnız bırakmayacaktır siz sıvacılara karşı. :A

Şer ittifakı toplanmış, kuyumu kazma çalışmalarına şimdiden başlanmış. :A Adamlığından zerre şüphe duymadığım @Doğu kardeşim beni yine yalnız bırakmayacaktır siz sıvacılara karşı. :A
Yalnız ben de kripto sıvacıyım bunu bilesin :A İkili oynarım önce yüzüne gülerim sonra arkandan düşük puanı basarım :A

Yalnız ben de kripto sıvacıyım bunu bilesin :A İkili oynarım önce yüzüne gülerim sonra arkandan düşük puanı basarım :A
Al işte bir senin kripto sıvacılığın eksikti :A O kadar iltifatı boşuna yaptık demek, hepsini geri alıyor ve yürekli savcıları göreve davet ediyorum. :A Bir kez de ben davet edeyim şunları. :F

Al işte bir senin kripto sıvacılığın eksikti :A O kadar iltifatı boşuna yaptık demek, hepsini geri alıyor ve yürekli savcıları göreve davet ediyorum. :A Bir kez de ben davet edeyim şunları. :F
Yürekli savcılar çok meşgul şu an ülkede o nedenle yürekli sıvacılar olarak biz geldik :A Mesleğimizi icra edip gideceğiz :A