MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Al işte bir senin kripto sıvacılığın eksikti :A O kadar iltifatı boşuna yaptık demek, hepsini geri alıyor ve yürekli savcıları göreve davet ediyorum. :A Bir kez de ben davet edeyim şunları. :F
Melun yine bana kaldın demek ha ahahaha :A

Melunun işi yine bana düştü :A

Evet arkadaşlar biraz isim açıklayalım bu sezon yaşlı yani tecrübeli diyelim yarışmacılarımız bol :F

@mrt-06 Sibel Can

1463113854506.jpg

@xemrexxx Ajda Pekkan
63d2814f035eb0e069ea27e2ef2b189957a.jpg

@soo Nilüfer
15ifu2nmbq1c1qn.jpg

@OzaN Candan Erçetin
hqdefault.jpg

@vadikızı Deniz Seki
deniz-seki-sli-2.jpg

@DarkLeqenD Ferdi Tayfur
1454231306961.jpg

@batuhankaralar Cem Karaca
1457252128822.jpg

@FaJi Haluk Levent
2_hd1.jpg

@Felon Ahmet Aslan
1280x720-9-k.jpg

Baya iyi isimler varmış. Aralarında en zayıf Deniz Seki görünüyor. @vadikızı yine ilk haftadan elenirse hiç şaşırmam :A Ya da ben dandik bir şarkı seçip kurtarsam mı vadikızını acaba :A

Baya iyi isimler varmış. Aralarında en zayıf Deniz Seki görünüyor. @vadikızı yine ilk haftadan elenirse hiç şaşırmam :A Ya da ben dandik bir şarkı seçip kurtarsam mı vadikızını acaba :A
hahahah aa yok elenmez inş sonra hep senin yarışmalarında oluyor bu kıza komplo kıuruyorsun diyorlar bana :A :A :A

Allah allah o kadar eminsin yani eleneceğimi öylemi hadi ordan sendee elenmicem inşallah
ayrıca deniz sekiyi de değiştirebilirim emin olma hemen pisss😡

Off kafam karışık yaa deniz ile yarıştım iyiydim bilemiyorum @MacasRE canımı
sıktı düşük deyince şarkıcıma kafam karışık ya :D:D
sen boşver @MasacRE- yi ayoll o asıl kendi seçtiği kişilere baksın deniz onu çiğğ çiğ yer vlla senden önce o elenecek bak görürsün değiştirme :A :A :A

sen boşver @MasacRE- yi ayoll o asıl kendi seçtiği kişilere baksın deniz onu çiğğ çiğ yer vlla senden önce o elenecek bak görürsün değiştirme :A :A :A

@vadikızı sen dinleme Çiğdem'i, değiştir onu. Bu zamana kadar Çiğdem'in sunduğu yarışmalarda aldığın sonuçları düşün. Sence senin iyiliğini istiyor olabilir mi o ? :A

@vadikızı sen dinleme Çiğdem'i, değiştir onu. Bu zamana kadar Çiğdem'in sunduğu yarışmalarda aldığın sonuçları düşün. Sence senin iyiliğini istiyor olabilir mi o ? :A
Valla :F:Fgüveniyorum ben sanatçıma ama değiştirebilirim de

ezmek için demedim gerçekten bilmiyorum kız:F
yüksek sadakat grubu :F

vadikızı sadece deniz seki ile hemen elenmemişti benim albümümde şimdi tüm şarkılarınıda kullanabilicek bence iyi seçim oldu asıl masacre ilk 3 haftada yolcu :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
173,000
Üyeler
8,482
Son Üye
ceciliaashar