MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Aa sana yalan söyler miyim hiç ben, kırdın kalbimi :(

Bende yetki olsa çoktan hallettiydim meseleyi ama adminimiz sürekli yoğun olduğu için kaldı işte böyle, çaktırma yakında darbe yapacam zaten. ss

O sendin aynaya bak görürsün:A
Ariana grande işte be. bak dinle biraz.:F

Arabesk forumda çabuk harcanıyor bence sen kendine dikkat et.:A
Neyse yatıyorum iyi geceler.:D

@DarkLeqenD yarın seninle şu yarışma işini konuşalım sadık yardımcım.:)
Benim arabeskle katildigimi nerden cikardin? sen daha kimle yaristigimi bilmedenmi beni bukadar yordun. hadi git uyu. saglam kafayla gel yanima bir daha :A

Bende yetki olsa çoktan hallettiydim meseleyi ama adminimiz sürekli yoğun olduğu için kaldı işte böyle, çaktırma yakında darbe yapacam zaten. ss
benim takildigim nokta listede olmamak degil zaten. umursamiyorum. benim takildigim nokta senin bunu farkedememen. bak bugun sessizdin ve seni sordum.kimle katiliyor diye. aramizdaki fark bu iste :(

Hadi iyi geceler. Sonuçta reytingi olan biriyim. Ariana dememle konu 5 sayfa birden arttı :A @Aserat artık kıskançlıktan paylaşmaz reyting tablosunu.:A
evet bende oyüzden yarışmama kattım işte bana çene yapacak kişiler lazım çene yapan kişilerinde uzun haftalar kalması garanti olur Sus buz olmus kişiler ilk 5 haftada tespit edilip şutlanıcaktır :A .:A :A

benim takildigim nokta listede olmamak degil zaten. umursamiyorum. benim takildigim nokta senin bunu farkedememen. bak bugun sessizdin ve seni sordum.kimle katiliyor diye. aramizdaki fark bu iste :(

hahah kız çocuk listeyi incelememiştir yanı nerdeyse tüm forum vardı olmadığını bilse zaten biz uyarmadan kendisi @OzaN a söylerdi yakında admini değiştiricez zaten
:A :A :A

Kızım iyice sado-mazo oldun sen ya :F erkeğin kalbine giden yol mideden geçer. Juriliğe ikna etmen için o oklavayla laz böreği açıp önume koyuyorsun :X

Bilemem Clintin gibi anketler seni gösterir ama taşralılar seçmezse bana suç atamazsın :A

Taşralıları almayız zaten yarışa.:A Bi @DarkLeqenD var oda biat etti bana zaten.:A

evet bende oyüzden yarışmama kattım işte bana çene yapacak kişiler lazım çene yapan kişilerinde uzun haftalar kalması garanti olur Sus buz olmus kişiler ilk 5 haftada tespit edilip şutlanıcaktır :A .:A :A

@Tolstoyevski katılsa ilk haftadan gider yine o zaman.:A

Taşralıları almayız zaten yarışa.:A Bi @DarkLeqenD var oda biat etti bana zaten.:A

@Tolstoyevski katılsa ilk haftadan gider yine o zaman.:A
@Çiğdem- yarismadan cekiliyorum.
juri olarak kalayim.
saygilar
tamam cnm @dosimosi bu arada @vadikızı sen zerrin özerimi alıyorsun deniz sekiyimi foruma gelince net cevabını ver bugün tüm yarışmacıları açıklayıp yarında baslayacaz :A

@sokak sanati aman o zaten gitmiş en son uzaya taşınma haberi açmıştı @mrt-06 herhalde oraya gitti @Tolstoyevski hahaha :F :F :F