Ben zengin oldugum icin o bana dokunmaz 😉 yelkenler gecen suya inildi bunu duyunca sen merak etme 😉Neyse ben @destere üzerine saldım artık sen iflah olmazsın.
bu versionu güzel tabikide ama jennifer lopezi neden almadığınıda anlamıs değilim isim olarak herkes bilir
Ben zengin oldugum icin o bana dokunmaz 😉 yelkenler gecen suya inildi bunu duyunca sen merak etme 😉
Yabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛Daha karpuz kesecektik bence gidemezsin yarışmadan hem sen asıl jürisin.
Mayış vereceksen kaç hafta sürecek?hahha aa olurmu şarkı seçme uğraşı daha zor haftalık oy vermek öyle zor değil juri olmaktan kaçamazsın oyüzden kadrolu juri yazıyorum seni
muttefik ne demek acikla ?Böyle 15 coverı var 10 tanede güzel şarkısı var kesin finaldeyim.
Jennifer'ı pek dinlemiyorum ben. Bi Aint your mama bi de pitbull ile olan şarkısını bilirim.
Neyse bence hatta müttefik olma ihtimalimiz var.
15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayollYabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛
Mayış vereceksen kaç hafta sürecek?
15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayollYabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛
Yabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛
Olur mu öyle şey ben aylar önce fark etmiştim durumu, sayemde favori üye seçildin Ozan'a dedim ama takmadı o zamanlar, sen de pek aktif değildin ilgilenmiyordun böyle şeylerle sonra kaynadı gitti mesele, ama çözecez inşallah dosicim ya.sen ne diye beni simdiden karalamaya dusman cogaltmaya calisiyorsun.
@destere ne alaka
ben onla iyi anlasiyom 😉
gör iste hep aklimdasin. sen liste hazirlarken hic demedin hemserim nerde diye
muttefik ne demek acikla ?
turkiyede buyumedigim icin cok asiri hakim degilim turkceye. baskalarina nazaran bukadar konusabildigimede sukur
ha yani elendikten sonra sanatcima ortak olacaksin onu diyon 😛Yani ortak olabiliriz bu yarışmada diyorum. Bende zaten şaşırıyorum bu türkçene.
Yani ortak olabiliriz bu yarışmada diyorum. Bende zaten şaşırıyorum bu türkçene.
BEN AÇIKLAMA YAPAYIM CNM ŞİKE ORTAĞIM OLURMUSUN DİYOR SANAmuttefik ne demek acikla ?
turkiyede buyumedigim icin cok asiri hakim degilim turkceye. baskalarina nazaran bukadar konusabildigimede sukur
hadi inanalimOlur mu öyle şey ben aylar önce fark etmiştim durumu, sayemde favori üye seçildin Ozan'a dedim ama takmadı o zamanlar, sen de pek aktif değildin ilgilenmiyordun böyle şeylerle sonra kaynadı gitti mesele, ama çözecez inşallah dosicim ya.
ha yani elendikten sonra sanatcima ortak olacaksin onu diyon 😛
cok zeki biriyim. dil ögrenme konusundada iyiyim
BEN AÇIKLAMA YAPAYIM CNM ŞİKE ORTAĞIM OLURMUSUN DİYOR SANA
ben Şike yapmayi sevmemBEN AÇIKLAMA YAPAYIM CNM ŞİKE ORTAĞIM OLURMUSUN DİYOR SANA
ilk haftalarda elenecegin icin ortakligi bosver. sende final isigi görmuyorumBeraber final etabını kadar gidelim orada artık kim kimi elerse. Finale kadar destek olayım sana sende bana ol.
Sen zaten şike ortak başkanımsın düşük puan verirsen bacaklarını kırarım.
yaaa bu kız şeymi yoksa youtubede baktımda pembe saçlı halleri var şarkı etkinliğinde bir pembe saçlı kısa boylu bir kıza sinir oluyordum ben oy kullanmıyordum bu omu yoksaBeraber final etabını kadar gidelim orada artık kim kimi elerse. Finale kadar destek olayım sana sende bana ol.
Sen zaten şike ortak başkanımsın düşük puan verirsen bacaklarını kırarım.
yaaa bu kız şeymi yoksa youtubede baktımda pembe saçlı halleri var şarkı etkinliğinde bir pembe saçlı kısa boylu bir kıza sinir oluyordum ben oy kullanmıyordum bu omu yoksa
ben Şike yapmayi sevmem
ilk haftalarda elenecegin icin ortakligi bosver. sende final isigi görmuyorum
aaa eğer şarkı etkinliğinde olan kızsa ozaman benden umut bağlama ben hallerine sinir olmuş oy vermiyordum deme oO sendin aynaya bak görürsün
Ariana grande işte be. bak dinle biraz.
Her hafta olmaması iyimiş15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayoll
Maaşlarınızı juri başkanız @destere den alıcaksınız
15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayoll
Maaşlarınızı juri başkanız @destere den alıcaksınız
Şimdiden darladın haaKesinlikle ben her hafta seni sık boğaz edeceğim zaten şurada yabancı dinleyen 3-5 kişiyiz. Ezilen halk olmayalım.
aaa eğer şarkı etkinliğinde olan kızsa ozaman benden umut bağlama ben hallerine sinir olmuş oy vermiyordum deme o
Forumdausan kullanıcaksın her hafta mecburiHer hafta olmaması iyimiş
Şimdiden darladın haa