Gusra bakma bu yarişma cok uzun sürüyor. Ben de katılacaktım ama uzun oldugu için vazgeçtim. Böyleleikle @Çiğdem- 'e haber vereyim
Gusra bakma bu yarişma cok uzun sürüyor. Ben de katılacaktım ama uzun oldugu için vazgeçtim. Böyleleikle @Çiğdem- 'e haber vereyim
Evet o tatlış şey Ariana. İlk başta coverlar ile gideceğim sonra kendi şarkıları ile. Sesi şahane.
O kelimeler özenle dizildi oraya herkes anlamaz.
Yarışmada ben jüri değilde yarışmacı olunca ben kavga etmiyorum diyorum
benden en dusukleri alacaksin kusura bakma. ingilizce sarkilari cok sevmem. Shakirayi begenirim. o benden dusuk almaz buyuk ihtimalle.Evet o tatlış şey Ariana. İlk başta coverlar ile gideceğim sonra kendi şarkıları ile. Sesi şahane.
O kelimeler özenle dizildi oraya herkes anlamaz.
Yarışmada ben jüri değilde yarışmacı olunca ben kavga etmiyorum diyorum
cover dediğin şu şekilde müziksiz şarkılarımı aa bilmiyorum böyle müziksizde çok sade kalıyor ilgi görürmü bilemedim ayollEvet o tatlış şey Ariana. İlk başta coverlar ile gideceğim sonra kendi şarkıları ile. Sesi şahane.
Sen juri olucaksın ayoll juride lazımGusra bakma bu yarişma cok uzun sürüyor. Ben de katılacaktım ama uzun oldugu için vazgeçtim. Böyleleikle @Çiğdem- 'e haber vereyim
evet uzun olusu benimde hosuma gitmiyor. Gel ortak olalim. yarisi senin yarisi benimGusra bakma bu yarişma cok uzun sürüyor. Ben de katılacaktım ama uzun oldugu için vazgeçtim. Böyleleikle @Çiğdem- 'e haber vereyim
benden en dusukleri alacaksin kusura bakma. ingilizce sarkilari cok sevmem. Shakirayi begenirim. o benden dusuk almaz buyuk ihtimalle.
ortaklik teklif ettim kabul etmedin
ilk baslarda elende gör gununu
cover dediğin şu şekilde müziksiz şarkılarımı aa bilmiyorum böyle müziksizde çok sade kalıyor ilgi görürmü bilemedim ayoll
Sen juri olucaksın ayoll juride lazım
Juri olsam da yarişmacı olsam da aynı zamanı harcıyacam kicover dediğin şu şekilde müziksiz şarkılarımı aa bilmiyorum böyle müziksizde çok sade kalıyor ilgi görürmü bilemedim ayoll
Sen juri olucaksın ayoll juride lazım
Aynen ya birbirimizin yedek jurisi olalım 1 hafta sen 1 hafta ben oylayalım @Çiğdem- bu öneriye ne dersinevet uzun olusu benimde hosuma gitmiyor. Gel ortak olalim. yarisi senin yarisi benim
ben torpil puanlari istemiyorum. gururluyuz biz. hakkimiz neyse onu alalim. ökuz öldu ortaklik bittiKalleşlik edersin haa bana.s.s Ben ortağım zaten seninle sana hep iyi puan vereceğim. @EFE UYSAL kankim sen Ariana seviyordun Di mi.
Saf o ne öyle onu remixlemişler onunla yarışacağım mesela şöyle.
Asıl juri ne? Ekstra puanlayanlardan değilim kiDaha karpuz kesecektik bence gidemezsin yarışmadan hem sen asıl jürisin.
ben torpil puanlari istemiyorum. gururluyuz biz. hakkimiz neyse onu alalim. ökuz öldu ortaklik bitti
hahha aa olurmu şarkı seçme uğraşı daha zor haftalık oy vermek öyle zor değil juri olmaktan kaçamazsın oyüzden kadrolu juri yazıyorum seniJuri olsam da yarişmacı olsam da aynı zamanı harcıyacam ki
Aynen ya birbirimizin yedek jurisi olalım 1 hafta sen 1 hafta ben oylayalım @Çiğdem- bu öneriye ne dersin
Asıl juri ne? Ekstra puanlayanlardan değilim ki
Arianayi kim sevmez sevmeyen bir zahmet yaşamasınKalleşlik edersin haa bana.s.s Ben ortağım zaten seninle sana hep iyi puan vereceğim. @EFE UYSAL kankim sen Ariana seviyordun Di mi.
Arianayi kim sevmez sevmeyen bir zahmet yaşamasın
sen ne diye beni simdiden karalamaya dusman cogaltmaya calisiyorsun.Ohaa öküz derken kimi kast ettin @destere 'yi falan mı. Valla büyük tepki toplarsın böyle yaparsan en iyisi ben seni koruyayım sen iyi puan Ver.
gör iste hep aklimdasin. sen liste hazirlarken hic demedin hemserim nerde diyeGökhan Türkmen'le devam Diğer hit şarkılarını da tanıtacağım sana
sen benden önce elenirsin göreceksinSana hep güzel puan vereceğim de bende seni temize çekeyim. Ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan yollarım seni
@Çiğdem- sen nasıl buldun benim paylaştığım versiyonu.
Sana hep güzel puan vereceğim de bende seni temize çekeyim. Ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan yollarım seni
@Çiğdem- sen nasıl buldun benim paylaştığım versiyonu.
bu versionu güzel tabikide ama jennifer lopezi neden almadığınıda anlamıs değilim isim olarak herkes bilirKalleşlik edersin haa bana.s.s Ben ortağım zaten seninle sana hep iyi puan vereceğim. @EFE UYSAL kankim sen Ariana seviyordun Di mi.