MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

Evet o tatlış şey Ariana. İlk başta coverlar ile gideceğim sonra kendi şarkıları ile. Sesi şahane.:Z

O kelimeler özenle dizildi oraya herkes anlamaz.:A
Yarışmada ben jüri değilde yarışmacı olunca ben kavga etmiyorum diyorum:F
Evet o tatlış şey Ariana. İlk başta coverlar ile gideceğim sonra kendi şarkıları ile. Sesi şahane.:Z

O kelimeler özenle dizildi oraya herkes anlamaz.:A
Yarışmada ben jüri değilde yarışmacı olunca ben kavga etmiyorum diyorum:F
benden en dusukleri alacaksin kusura bakma. ingilizce sarkilari cok sevmem. Shakirayi begenirim. o benden dusuk almaz buyuk ihtimalle.
ortaklik teklif ettim kabul etmedin
ilk baslarda elende gör gununu

cover dediğin şu şekilde müziksiz şarkılarımı aa bilmiyorum böyle müziksizde çok sade kalıyor ilgi görürmü bilemedim ayoll :A

Gusra bakma bu yarişma cok uzun sürüyor. Ben de katılacaktım ama uzun oldugu için vazgeçtim. Böyleleikle @Çiğdem- 'e haber vereyim :A
Sen juri olucaksın ayoll juride lazım :A

benden en dusukleri alacaksin kusura bakma. ingilizce sarkilari cok sevmem. Shakirayi begenirim. o benden dusuk almaz buyuk ihtimalle.
ortaklik teklif ettim kabul etmedin
ilk baslarda elende gör gununu

Kalleşlik edersin haa bana.s.s Ben ortağım zaten seninle sana hep iyi puan vereceğim.:Z @EFE UYSAL kankim sen Ariana seviyordun Di mi.:A

cover dediğin şu şekilde müziksiz şarkılarımı aa bilmiyorum böyle müziksizde çok sade kalıyor ilgi görürmü bilemedim ayoll :A

Saf o ne öyle onu remixlemişler onunla yarışacağım mesela şöyle.:F

Juri olsam da yarişmacı olsam da aynı zamanı harcıyacam ki :A
evet uzun olusu benimde hosuma gitmiyor. Gel ortak olalim. yarisi senin yarisi benim :A
Aynen ya birbirimizin yedek jurisi olalım:X 1 hafta sen 1 hafta ben oylayalım :A @Çiğdem- bu öneriye ne dersin :A

Kalleşlik edersin haa bana.s.s Ben ortağım zaten seninle sana hep iyi puan vereceğim.:Z @EFE UYSAL kankim sen Ariana seviyordun Di mi.:A

ben torpil puanlari istemiyorum. gururluyuz biz. hakkimiz neyse onu alalim. ökuz öldu ortaklik bitti :F

Juri olsam da yarişmacı olsam da aynı zamanı harcıyacam ki :A

Aynen ya birbirimizin yedek jurisi olalım:X 1 hafta sen 1 hafta ben oylayalım :A @Çiğdem- bu öneriye ne dersin :A
hahha aa olurmu şarkı seçme uğraşı daha zor haftalık oy vermek öyle zor değil juri olmaktan kaçamazsın oyüzden kadrolu juri yazıyorum seni :A :A :A

Ohaa öküz derken kimi kast ettin @destere 'yi falan mı. Valla büyük tepki toplarsın böyle yaparsan en iyisi ben seni koruyayım sen iyi puan Ver.:A
sen ne diye beni simdiden karalamaya dusman cogaltmaya calisiyorsun.
@destere ne alaka
ben onla iyi anlasiyom 😉

Gökhan Türkmen'le devam :D Diğer hit şarkılarını da tanıtacağım sana :A
gör iste hep aklimdasin. sen liste hazirlarken hic demedin hemserim nerde diye :(

Sana hep güzel puan vereceğim de bende seni temize çekeyim.:A Ya bu deveyi güdersin yada bu diyardan yollarım seni:A

@Çiğdem- sen nasıl buldun benim paylaştığım versiyonu.:F

bu versionu güzel tabikide ama jennifer lopezi neden almadığınıda anlamıs değilim isim olarak herkes bilir :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,114
Üyeler
8,483
Son Üye
justking