dedigim gibi kulagima hos gelirse.Bunda da destek at o zaman.
insallah ileriye gidersin ama kazanamazsin ingilizce birinci olsun istemem. ustalar dururken bu kizda kim
@Çiğdem- sende yarismayi baslat artik. heyecanli oylamalari özledim.
dedigim gibi kulagima hos gelirse.Bunda da destek at o zaman.
dedigim gibi kulagima hos gelirse.
insallah ileriye gidersin ama kazanamazsin ingilizce birinci olsun istemem. ustalar dururken bu kizda kim
seni yarismadan eleyelimde önemli degil gerisiSeni jüriden attırmak gerekebilir ilerde karar vereceğiz.
seni yarismadan eleyelimde önemli degil gerisi
sen önce kendini sinirdan gecirmeyi becerde bombani sonra dusunursunHain çıktın senin İsveçe bomba atmak gerekli bence.s.s
aaa sen jüri misin 😱 hemen küçük emrahla katılıyorum @Çiğdem-sen önce kendini sinirdan gecirmeyi becerde bombani sonra dusunursun
siradan juriyimdir. cigdemin diger yarismasinda oldugum gibi.aaa sen jüri misin 😱 hemen küçük emrahla katılıyorum @Çiğdem-
sen önce kendini sinirdan gecirmeyi becerde bombani sonra dusunursun
Ne zaman başlayacak ilk hafta?tamam cnm @dosimosi bu arada @vadikızı sen zerrin özerimi alıyorsun deniz sekiyimi foruma gelince net cevabını ver bugün tüm yarışmacıları açıklayıp yarında baslayacaz
@sokak sanati aman o zaten gitmiş en son uzaya taşınma haberi açmıştı @mrt-06 herhalde oraya gitti @Tolstoyevski hahaha
bu daha iyi günlerinŞer ittifakı toplanmış, kuyumu kazma çalışmalarına şimdiden başlanmış. Adamlığından zerre şüphe duymadığım @Doğu kardeşim beni yine yalnız bırakmayacaktır siz sıvacılara karşı.
bu sefer ilk hafta eliyelim codmini )Yürekli savcılar çok meşgul şu an ülkede o nedenle yürekli sıvacılar olarak biz geldik Mesleğimizi icra edip gideceğiz
Sen nerden çıktın be yine Ele bakalım eleyebiliyorsanbu daha iyi günlerin
bu sefer ilk hafta eliyelim codmini )
yarışma başladımı ? başladıysa elemek kolaySen nerden çıktın be yine Ele bakalım eleyebiliyorsan
Daha başlamadık, yarın başlayacağını söylemiş Çiğdem cadalozuyarışma başladımı ? başladıysa elemek kolay
Seni un eler gibi eleyeceğizzzz)))))Sen nerden çıktın be yine Ele bakalım eleyebiliyorsan
Yüksek Sosyeteyle geliyor evet Send3 izle bu akşam YSyi@MasacRE- sen yüksek sakat grubuylamı yarışıyordun ?
@MasacRE- sen yüksek sakat grubuylamı yarışıyordun ?
Biz bu lafları çok duyduk, boş konuşmakta üstüne yok, icraat yaptığın zaman kaale almayı başlarım seniSeni un eler gibi eleyeceğizzzz)))))
Üzüldüm şuan neden kullanmıyorsun.s.s