MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

kendini ezdirme artik yeter. egitimsiz ? universite okuyan cokmu iyi sanki.
seni kendimden farkli görmuyorum. birak su okuyanlari yuksekte görmeyi 😡

Aman takma yaa kendi kendine kurup bizi kötü göstermeye çalışıyor. Biz bir şey demişiz gibi lanse edilecek sonra kötü olan biz olacağız. Böyle mesajlarına cevap vermeyeceğim artık.:)

Ariana için 2-3 öneri şarkı at be. Ona göre ittifak sağlam olsun.:A

@OzaN sendende öneri alırım.:Z Break Free güzel mi sence kaçıncı hafta kullanayım ve klipsiz tavsiye edeceğin şarkısı var mı bu kızın.:F

Yok genel olarak zevklerimiz uyuşmuyor diye.:A

@dosimosi Zerrin balinanıda al git.:A
Break Free güzel tabii en iyi şarkılarından. :D

Klipsiz Greedy'yi çok seviyorum. Be Alright da kullanılabilir. :)

Break Free güzel evet, Touch İt de iyi. O son albümündende 4-5 şarkı al çoğu şarkıcıdan iyisin MS kalitesinde bir şarkıcı finale el elr çıkalım . :A

Aynen kanki ama sen kimdin.:A
Ariana finalde olacak sence finale Bang Bang ile mi geleyim.:Z

Break Free güzel tabii en iyi şarkılarından. :D

Klipsiz Greedy'yi çok seviyorum. Be Alright da kullanılabilir. :)

Hareketli forumun nabzına ayak uyduracak şarkılarsa bir bakarım.:D Şuan 15 şarkı oldu zaten. Boys Like yok nasıl sence ilk haftayı götürür gibi.:Z

Break Free ilk dinleme ile etkisi altına almıyor o yüzden korkuyorum o şarkıdan.:(

Hareketli forumun nabzına ayak uyduracak şarkılarsa bir bakarım.:D Şuan 15 şarkı oldu zaten. Boys Like yok nasıl sence ilk haftayı götürür gibi.:Z

Break Free ilk dinleme ile etkisi altına almıyor o yüzden korkuyorum o şarkıdan.:(

İrem Derici ile geliyorum final şansı yüksek beraber çıkarız :A Bang Bang te güzel ama ben Side to Side yi seviyorum. :D

Boys Like You zayıflarından biri ama ilk haftaları atlatır herhalde. :D

Break Free'yi bilen çok vardır zaten, ilk kez dinleyenler düşük verse bile yüksek verenler dengeler durumu. :D

Önerdiğim şarkılar hareketli bu arada. :D

Boys Like You zayıflarından biri ama ilk haftaları atlatır herhalde. :D

Break Free'yi bilen çok vardır zaten, ilk kez dinleyenler düşük verse bile yüksek verenler dengeler durumu. :D

Önerdiğim şarkılar hareketli bu arada. :D

Ben nedense çok seviyorum Boys Like You'yu. Çok tatlı bir düet. Değerinin anlaşılacağından eminim. İyi gider ilk haftalarda.:Z

@Çiğdem- yarın başlasak diyorum artık?
Ne zaman başlayacak ilk hafta?:D

nefret ederim grupta tek kız yok ya :))

Tahmin etmiştim :A

@vadikızı da şarkıcısını değiştirmiş zaten, jüri başkanını da arkamıza alamadık. Anlaşılan ilk hafta yolcuyuz :A
Evet yarın gündüz geldiğimde 1.haftayı başlatıcam @mrt-06 @DarkLeqenD :Z

@destere hahah @MasacRE- sana çok güveniyordu ayoll ben onun eski yardımcılarındanım bana torpil geçecek diyip duruyordu :A :A :A
gerçi 2.haftayla birlikte tekrar juri olarak yanınıza gelecek görünüyor :F :F :F
loginBg.jpg

Evet yarın gündüz geldiğimde 1.haftayı başlatıcam @mrt-06 @DarkLeqenD :Z

@destere hahah @MasacRE- sana çok güveniyordu ayoll ben onun eski yardımcılarındanım bana torpil geçecek diyip duruyordu :A :A :A
gerçi 2.haftayla birlikte tekrar juri olarak yanınıza gelecek görünüyor :F :F :F
loginBg.jpg

bana güvenseydi o grupla kesinlikle gelmezdi :) demekki beni zaten dışlamış o gurubu seçerken :)