dedigim gibi kulagima hos gelirse.Bunda da destek at o zaman.![]()
insallah ileriye gidersin ama kazanamazsin
@Çiğdem- sende yarismayi baslat artik. heyecanli oylamalari özledim.
dedigim gibi kulagima hos gelirse.Bunda da destek at o zaman.![]()
dedigim gibi kulagima hos gelirse.
insallah ileriye gidersin ama kazanamazsiningilizce birinci olsun istemem. ustalar dururken bu kizda kim
![]()
seni yarismadan eleyelimde önemli degil gerisiSeni jüriden attırmak gerekebilir ilerde karar vereceğiz.![]()
seni yarismadan eleyelimde önemli degil gerisi![]()
sen önce kendini sinirdan gecirmeyi becerde bombani sonra dusunursunHain çıktın senin İsveçe bomba atmak gerekli bence.s.s
aaa sen jüri misin 😱 hemen küçük emrahla katılıyorumsen önce kendini sinirdan gecirmeyi becerde bombani sonra dusunursun![]()
siradan juriyimdir. cigdemin diger yarismasinda oldugum gibi.
sen önce kendini sinirdan gecirmeyi becerde bombani sonra dusunursun![]()
Ne zaman başlayacak ilk hafta?tamam cnm @dosimosi bu arada @vadikızı sen zerrin özerimi alıyorsun deniz sekiyimi foruma gelince net cevabını ver bugün tüm yarışmacıları açıklayıp yarında baslayacaz
@sokak sanati aman o zaten gitmiş en son uzaya taşınma haberi açmıştı @mrt-06 herhalde oraya gitti @Tolstoyevski hahaha![]()
![]()
![]()
bu daha iyi günlerinŞer ittifakı toplanmış, kuyumu kazma çalışmalarına şimdiden başlanmış.Adamlığından zerre şüphe duymadığım @Doğu kardeşim beni yine yalnız bırakmayacaktır siz sıvacılara karşı.
![]()
bu sefer ilk hafta eliyelim codminiYürekli savcılar çok meşgul şu an ülkede o nedenle yürekli sıvacılar olarak biz geldikMesleğimizi icra edip gideceğiz
![]()
Sen nerden çıktın be yinebu daha iyi günlerin
bu sefer ilk hafta eliyelim codmini)
yarışma başladımı ?Sen nerden çıktın be yineEle bakalım eleyebiliyorsan
![]()
Daha başlamadık, yarın başlayacağını söylemiş Çiğdem cadalozuyarışma başladımı ?başladıysa elemek kolay
![]()
Seni un eler gibi eleyeceğizzzzSen nerden çıktın be yineEle bakalım eleyebiliyorsan
![]()
Yüksek Sosyeteyle geliyor evet@MasacRE- sen yüksek sakat grubuylamı yarışıyordun ?![]()
@MasacRE- sen yüksek sakat grubuylamı yarışıyordun ?![]()
Biz bu lafları çok duyduk, boş konuşmakta üstüne yok, icraat yaptığın zaman kaale almayı başlarım seniSeni un eler gibi eleyeceğizzzz)))))
Üzüldüm şuan neden kullanmıyorsun.s.s