MusicSurvivor Dönüyor / 5.Sezon Başvuru Başladı

bu versionu güzel tabikide ama jennifer lopezi neden almadığınıda anlamıs değilim isim olarak herkes bilir :F

Böyle 15 coverı var 10 tanede güzel şarkısı var kesin finaldeyim.:A
Jennifer'ı pek dinlemiyorum ben. Bi Aint your mama bi de pitbull ile olan şarkısını bilirim.:D

Ben zengin oldugum icin o bana dokunmaz 😉 yelkenler gecen suya inildi bunu duyunca sen merak etme 😉

Neyse bence hatta müttefik olma ihtimalimiz var.:A

Böyle 15 coverı var 10 tanede güzel şarkısı var kesin finaldeyim.:A
Jennifer'ı pek dinlemiyorum ben. Bi Aint your mama bi de pitbull ile olan şarkısını bilirim.:D

Neyse bence hatta müttefik olma ihtimalimiz var.:A
muttefik ne demek acikla ?
turkiyede buyumedigim icin cok asiri hakim degilim turkceye. baskalarina nazaran bukadar konusabildigimede sukur :A

Yabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛

Mayış vereceksen :A kaç hafta sürecek?
15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayoll :A :A :A

Maaşlarınızı juri başkanız @destere den alıcaksınız :A :A :A

Yabancı şarkıları kurban etmemek lazım doğru diyöruuuöööğssuğğn😛

Mayış vereceksen :A kaç hafta sürecek?
15 hafta ama yarışmacı gibi her hafta vermek zorumluluğun yok yani forumda olmadığın zaman sıkıntı olmaz olduğun zaman zaten kullanıcaksın kaçısın yok ayoll :A :A :A

sen ne diye beni simdiden karalamaya dusman cogaltmaya calisiyorsun.
@destere ne alaka
ben onla iyi anlasiyom 😉

gör iste hep aklimdasin. sen liste hazirlarken hic demedin hemserim nerde diye :(
Olur mu öyle şey ben aylar önce fark etmiştim durumu, sayemde favori üye seçildin :A Ozan'a dedim ama takmadı o zamanlar, sen de pek aktif değildin ilgilenmiyordun böyle şeylerle sonra kaynadı gitti mesele, ama çözecez inşallah dosicim ya. :F

Olur mu öyle şey ben aylar önce fark etmiştim durumu, sayemde favori üye seçildin :A Ozan'a dedim ama takmadı o zamanlar, sen de pek aktif değildin ilgilenmiyordun böyle şeylerle sonra kaynadı gitti mesele, ama çözecez inşallah dosicim ya. :F
hadi inanalim :D

ha yani elendikten sonra sanatcima ortak olacaksin onu diyon 😛
cok zeki biriyim. dil ögrenme konusundada iyiyim :D

Beraber final etabını kadar gidelim orada artık kim kimi elerse. Finale kadar destek olayım sana sende bana ol.:A

BEN AÇIKLAMA YAPAYIM CNM ŞİKE ORTAĞIM OLURMUSUN DİYOR SANA :A :A :A

Sen zaten şike ortak başkanımsın düşük puan verirsen bacaklarını kırarım.:A

Beraber final etabını kadar gidelim orada artık kim kimi elerse. Finale kadar destek olayım sana sende bana ol.:A

Sen zaten şike ortak başkanımsın düşük puan verirsen bacaklarını kırarım.:A
yaaa bu kız şeymi yoksa youtubede baktımda pembe saçlı halleri var şarkı etkinliğinde bir pembe saçlı kısa boylu bir kıza sinir oluyordum ben oy kullanmıyordum bu omu yoksa :A

yaaa bu kız şeymi yoksa youtubede baktımda pembe saçlı halleri var şarkı etkinliğinde bir pembe saçlı kısa boylu bir kıza sinir oluyordum ben oy kullanmıyordum bu omu yoksa :A

O sendin aynaya bak görürsün:A
Ariana grande işte be. bak dinle biraz.:F

ben Şike yapmayi sevmem

ilk haftalarda elenecegin icin ortakligi bosver. sende final isigi görmuyorum :A

Arabesk forumda çabuk harcanıyor bence sen kendine dikkat et.:A
Neyse yatıyorum iyi geceler.:D

@DarkLeqenD yarın seninle şu yarışma işini konuşalım sadık yardımcım.:)

Her hafta olmaması iyimiş :Z
Kesinlikle ben her hafta seni sık boğaz edeceğim zaten şurada yabancı dinleyen 3-5 kişiyiz. Ezilen halk olmayalım.:A
Şimdiden darladın haa :F

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan