MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Monster'da tam vereceksen konu kapanabilir.:A

Valla illa seve seve iyi puan vereceksin diye bir şey yok.:A

Pardon abi.:F
Nereye alamam. 10 kişi tam veriyor bu hafta.[emoji14] Yok alamam zaten ama Çiğdem aklıma soktu Bende heves yaptım.:(
Monster iyidir tam puan olmasa da birşeyler yaparız. :A

Monster'da tam vereceksen konu kapanabilir.:A

Valla illa seve seve iyi puan vereceksin diye bir şey yok.:A

Pardon abi.:F
Nereye alamam. 10 kişi tam veriyor bu hafta.😛 Yok alamam zaten ama Çiğdem aklıma soktu Bende heves yaptım.:(
ay onla takılma diyorum. :A zatenbu hafta yolcu kendisi. :A

Oylarımı kullandım gerçekten çok zor bir oylama oldu. Bu hafta neredeyse pek çok kişi benim tarzıma uygun şarkılarla gelmiş ve hal böyle olunca sevdiğim şarkılar bile geride kaldı anlayışınıza sığınıyorum sevgili yarışmacı arkadaşlar birilerine düşük birilerine yüksek vermek durumundayız mecburen :(

En beğendiklerim karışık şekilde Ahmet Kaya, Hande Yener, Şebnem Ferah, Yıldız Tilbe oldu. @Yiğitt @EnveR @batuhankaralar @xemrexxx

He bir de Seksendört @ozgur2113 :F

Oylarımı kullandım gerçekten çok zor bir oylama oldu. Bu hafta neredeyse pek çok kişi benim tarzıma uygun şarkılarla gelmiş ve hal böyle olunca sevdiğim şarkılar bile geride kaldı anlayışınıza sığınıyorum sevgili yarışmacı arkadaşlar birilerine düşük birilerine yüksek vermek durumundayız mecburen :(

En beğendiklerim karışık şekilde Ahmet Kaya, Hande Yener, Şebnem Ferah, Yıldız Tilbe oldu. @Yiğitt @EnveR @batuhankaralar @xemrexxx

Bana yine 5-1 arası.sssss

Eklemek istediğin var mı başka.:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking