1.bence Sertab olacakBu hafta Yalın 1. olacaktır bence, Demette ilk5 e girer Gökselde çok sevdiğim şarkıyla gelmiş final puanı şansı var.![]()
1.bence Sertab olacakBu hafta Yalın 1. olacaktır bence, Demette ilk5 e girer Gökselde çok sevdiğim şarkıyla gelmiş final puanı şansı var.![]()
Ben hiç beğenmedim Sertabı.1.bence Sertab olacak![]()
sezen aksu kafadan her hafta ilk 4 e düşün bence yine final puanı alıcaktır onun yüzünden her ahfta 3 farklı kişi puan alabiliyorBu hafta Yalın 1. olacaktır bence, Demette ilk5 e girer Gökselde çok sevdiğim şarkıyla gelmiş final puanı şansı var.![]()
Bu hafta Yalın 1. olacaktır bence, Demette ilk5 e girer Gökselde çok sevdiğim şarkıyla gelmiş final puanı şansı var.![]()
Bende de geride kaldı ama genel yorumlar iyi ondan dedimBen hiç beğenmedim Sertabı.![]()
Olabilirde bence sıktı artık katılım fazla olma gibi kanka.millet bi önerim var size. bence ikinci bi all star olmalı bundan sonra. mesela diğer sezonlardan yarışmayan sanatçılarla olsun. yani ben önceki sezonlarda toygar ve nil ile katılmıştım bundan sonraki all star'da ikisinden biriyle katılcam, gibi.. sizce nasıl???
Bence All-Star olmaz ama ikinci bir şans anlamı ile değerlendirilebilir haklısın. Bende Berkay ile kaaatılırım. Ama @GunesinOglu na önerdiğimde allstar bir kere olur demişti.millet bi önerim var size. bence ikinci bi all star olmalı bundan sonra. mesela diğer sezonlardan yarışmayan sanatç lsun. yani ben önceki sezonlarda toygar ve nil ile katılmıştım bundan sonraki all star'da ikisinden biriyle katılcam, gibi.. sizce nasıl???
Konuşuncada oylar karışıyor ya@sokak sanati 20 dk kaldı. 6.hafta sonuçlarını açsan konu kalsa öyle. oradan millet konuşmaya devam eder.
gunesinoglu yapmaz zatende bi sorim dedim bence yine sarardı.Olabilirde bence sıktı artık katılım fazla olma gibi kanka.![]()
@sokak sanati 20 dk kaldı. 6.hafta sonuçlarını açsan konu kalsa öyle. oradan millet konuşmaya devam eder.
4. sezon olabilirmiş ama banada öyle demişti.Bence All-Star olmaz ama ikinci bir şans anlamı ile değerlendirilebilir haklısın. Bende Berkay ile kaaatılırım. Ama @GunesinOglu na önerdiğimde allstar bir kere olur demişti.
Konuşuncada oylar karışıyor ya![]()
Sıktı la sıkılmadın mı .4. sezon olabilirmiş ama banada öyle demişti.olursada benim fikrimi yapsın bence.
![]()
ben 3 sezondur 5 haftayı tamamlayamadığım için zevk alamadım dahaSıktı la sıkılmadın mı .![]()
Ayol ben Cengize söyledin ödevlerim bitince göndercem diyegeldi sonunda herkes seni bekliyor yolla oylarını @cookies 10 dakıkan var![]()