MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

millet bi önerim var size. bence ikinci bi all star olmalı bundan sonra. mesela diğer sezonlardan yarışmayan sanatçılarla olsun. yani ben önceki sezonlarda toygar ve nil ile katılmıştım bundan sonraki all star'da ikisinden biriyle katılcam, gibi.. sizce nasıl???

millet bi önerim var size. bence ikinci bi all star olmalı bundan sonra. mesela diğer sezonlardan yarışmayan sanatçılarla olsun. yani ben önceki sezonlarda toygar ve nil ile katılmıştım bundan sonraki all star'da ikisinden biriyle katılcam, gibi.. sizce nasıl???
Olabilirde bence sıktı artık katılım fazla olma gibi kanka. :D

millet bi önerim var size. bence ikinci bi all star olmalı bundan sonra. mesela diğer sezonlardan yarışmayan sanatç lsun. yani ben önceki sezonlarda toygar ve nil ile katılmıştım bundan sonraki all star'da ikisinden biriyle katılcam, gibi.. sizce nasıl???
Bence All-Star olmaz ama ikinci bir şans anlamı ile değerlendirilebilir haklısın. Bende Berkay ile kaaatılırım. Ama @GunesinOglu na önerdiğimde allstar bir kere olur demişti. :D

@sokak sanati 20 dk kaldı. 6.hafta sonuçlarını açsan konu kalsa öyle. oradan millet konuşmaya devam eder.
Konuşuncada oylar karışıyor ya :(