@adımıtlulukk izin filan yok aa![]()
Bak sokak yoğunmuş iki işi birden yapamaz şu an.
@adımıtlulukk izin filan yok aa![]()
Bu mesajını görmemiştim tamam o zaman.@adımuylulukk ısrar etme lütfen![]()
Tamam o daha iyiymiş.@adımutlulukk bir daha olmazsam o zmn sen açıklarsın belki ama şimdi ısrar etme![]()
çocuk forumda dolaşıyor ama hiçbirimizi görmüyorSokakçığım cookies yolladı mı![]()
Bir dahakinede ben açıklayabilir mişim yani en az bir kere gecikme olmayacak.Sonuçlakere gün açıklanmasaydı var ya kıyamet koparırdım o derece.
Yorumlara bakılırsa bence birinci olman gerekiyor gibi ama bilemeyiz ilk 4 içerisinde yerini bulursun bence en kötü. Ama benden bu hafta iyi alamadın aslında alırdın ama diğer şarkılar bir tık daha iyiydi.@denizz19 Sence 1. Olma ihtimalim var mı![]()
Sonuçlar günü neyse o zaman açıklanmalı buna kat-i surette müsamaa göstermem.@denizz19 Sence 1. Olma ihtimalim var mı
Bir dahakinede ben açıklayabilir mişim yani en az bir kere gecikme olmayacak.Ama bence şuan normal gidiyoruz.
![]()
Çünkü tepki gösteren bir ben varım bu duruma ondan beni düşünmüş.@denizz19 Cengiz'de seni düşündü bir yol buldu. Teşekkür et.![]()
Haklısın ama buda kasıtlı bir şey değil. Acil bir işi çıksa ve oyları kopyalayamasa yapacak bir şey yok.Yorumlara bakılırsa bence birinci olman gerekiyor gibi ama bilemeyiz ilk 4 içerisinde yerini bulursun bence en kötü. Ama benden bu hafta iyi alamadın aslında alırdın ama diğer şarkılar bir tık daha iyiydi.
Sonuçlar günü neyse o zaman açıklanmalı buna kat-i surette müsamaa göstermem.
O acil iş değil daha önceden belirlenmiş bir buluşmadır bula bula 18:00'ı mı bulmuşlarHaklısın ama buda kasıtlı bir şey değil. Acil bir işi çıksa ve oyları kopyalayamasa yapacak bir şey yok.![]()