- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Oylarımı kullandım.
Birçok şarkıcı en sevdiğim şarkılarıyla katılmışlardı. Sıla, Sezen Aksu, Ahmet Kaya, Yalın ve Göksel bu hafta en beğendiğim isimler oldu.
Tarkan'ın şarkısını eskiden çok severdim ama nedense aynı tadı alamıyorum artık, yine de iyi bir puan verdim bence.
Şebnem Ferah ve Sertab Erener de haftanın iyi isimlerindendi.
Mustafa'ları beğenemedim yine.Diğerleri de arada kaldı işte.
![]()
evet oylarımı kullandım hayırlı olsun
bu hafta benden iyi alanlar ;
Mustafa ceceli , Göksel , Yıldız Tilbe , Seksendört , Demet Akalın![]()
Ortalarda bir yerdesin işte.Öhöööö Öhöööö.[emoji14]ala:
Herzamanki gibi.ssssOylarımı kullandım.
Birçok şarkıcı en sevdiğim şarkılarıyla katılmışlardı. Sıla, Sezen Aksu, Ahmet Kaya, Yalın ve Göksel bu hafta en beğendiğim isimler oldu.
Tarkan'ın şarkısını eskiden çok severdim ama nedense aynı tadı alamıyorum artık, yine de iyi bir puan verdim bence.
Şebnem Ferah ve Sertab Erener de haftanın iyi isimlerindendi.
Mustafa'ları beğenemedim yine.Diğerleri de arada kaldı işte.
![]()
Ortalarda bir yerdesin işte.![]()
heyecanı kaçmasın , sende bekle ve görÖhöööö Öhöööö.
Ben çok altlara düşmedim dimi.![]()
heyecanı kaçmasın , sende bekle ve gör![]()
Birazcık daha düşük aldın bu sefer.11 almışım geçen sezon. Bu sezon daha iyi vermen lazım
@Billy Kane tosbasindan 15 almışım.Arkadaştan oy bekliyoruz bu haftada.
![]()
15 aldın diye yine 15 bekleme.11 almışım geçen sezon. Bu sezon daha iyi vermen lazım
@Billy Kane tosbasindan 15 almışım.Arkadaştan oy bekliyoruz bu haftada.
![]()
tolga karel ile akraba olma ihtimalin var mı acabaUmarım kötü bir heyecan olmaz. Çünkü bende gizli bir tansiyon var.![]()
uçuyorsun yavaşla.
tolga karel ile akraba olma ihtimalin var mı acabaonda gizli olan herşey var da
![]()
uçuyorsun yavaşla.![]()
Birazcık daha düşük aldın bu sefer.![]()
pişman olmak mı 😱 tehdit mi yoksa buYok olamaz.Ama yani düşük verdiysen sonra çok pişman olabilirsin.
Bu hafta final puanı alıcam. Sen sebep olursan tüm yetkilerimi kullanıp şutlarım seni forumdan.
Niye.![]()
Daha iyi şarkılar vardı ama Rihanna'nın sevdiğim şarkıları çok biliyorsun yüksek veririm yine.Yok olamaz.Ama yani düşük verdiysen sonra çok pişman olabilirsin.
Bu hafta final puanı alıcam. Sen sebep olursan tüm yetkilerimi kullanıp şutlarım seni forumdan.
Niye.![]()
bence alamazsın ama üst sıralarda olursun.Yok olamaz.Ama yani düşük verdiysen sonra çok pişman olabilirsin.
Niye.![]()
Daha iyi şarkılar vardı ama Rihanna'nın sevdiğim şarkıları çok biliyorsun yüksek veririm yine.![]()
pişman olmak mı 😱 tehdit mi yoksa buaçık konuş
![]()
bence alamazsın ama üst sıralarda olursun.senin öyle bi yetkin mi var.
ama benim sana hep 1 verme gibi yetkim var.
![]()