MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

Çok kişi beğenmişti fakat şarkıyı :(

Hande Yenilecek gibi :( Böyle sonuçlar alması normal değil. :(

Bir yandan sevdiğim şarkı diyorsun, bir yandan da 6 puan verdim diyorsun. :) Ben sevmediğim şarkılara 6 ve 6nın altında puanlar veririm. :) Sen oylamayı nasıl yapıyorsun? :)
bunu şöyle açıklayayım:) sanmayınki düşük puan alınan şarkılar sevilmiyor..bunun tek sebebi şudur..o hafta iddalı şarkı sayısı çok olursa bazan şarkıyı sevsen bile düşük puan alıyor şarkı..yani listeye göre şarkı şekillendiği için böyle oluyor..ama bu durum şarkıyı sevmediğim anlamınada gelmezki o haftanın listesine uygun sıralama böyle oluyor..:)

bu arada şarkıları dinlemeye başlıyorum:) tüm şarkıları iki kez dinliyecem ona göre oylama yapacağım..başarılar tüm yarışmacılara:)

Son düzenleme:
Herkes yorumluyor bende yorumlayayım. Karışık bir şekilde yorumluyorum.Aklıma gelenleri yazayım.

@adımutlulukk Herkes gibi bende çok beğendim zaten çok fazla bir şey demeye gerek 1.gibisin. 🙄

@mrt-06 Geçen hafta hariç hep en yüksek puanları alıyorsun u haftada aldın. :D

@Çiğdem- İyiki de şarkını değiştirmişsin. :D Bu şarkı ile daha iyi sonuçlar alacaksın. 😛

@sokak sanati şarkıyı zaten biliyorum bir çok kez dinledim. O yüzden puanımı görünce çok sevineceksin.:Z

@Ahmad kaç haftadır tatmin olmuyordum şarkılarından sanırım sende finale gitmek için daha az bilinen şarkıları koyuyordun. Şimdi ki bu şarkı ile Göksel kendine geldi resmen. :F Kadına kaç haftadır eziyet çektiriyordun. :F

@Bully beğendim şarkını sanırım her hafta beğeniyorum😵 :F

@EnveR Geçen hafta tam puan vermiştim bu hafta az düştü.Umarım ilk 5'e girersin gerçekten Hande'ye yazık oluyor.:(

Demet ve Sıla'da yükseliş yaşadı.😛

Oylarımı kullandım. :)

Birçok şarkıcı en sevdiğim şarkılarıyla katılmışlardı. Sıla, Sezen Aksu, Ahmet Kaya, Yalın ve Göksel bu hafta en beğendiğim isimler oldu.

Tarkan'ın şarkısını eskiden çok severdim ama nedense aynı tadı alamıyorum artık, yine de iyi bir puan verdim bence. :D

Şebnem Ferah ve Sertab Erener de haftanın iyi isimlerindendi.

Mustafa'ları beğenemedim yine. :( Diğerleri de arada kaldı işte. :A