Bu hafta puanları görünce erimiş mi toplanmış mı görürsün@denizz19 @Tzira ve @batuhankaralar dışındakileri erittik ama bunlar bile yetiyor.@tolgab 'da eridi gibi.
![]()
Sürpriz mi yapıcan.
Bu hafta puanları görünce erimiş mi toplanmış mı görürsün@denizz19 @Tzira ve @batuhankaralar dışındakileri erittik ama bunlar bile yetiyor.@tolgab 'da eridi gibi.
![]()
elemeye adam arıyorlar zaten zahmetten kurtarırsın bence milleti
Canlı performans ile gelsem fikirler + bir puan olur mu sizceYoksa beğenilmeZ mi.
@Amoureux @Titanium @mrt-06 @Ahmad @GunesinOglu @Yiğitt @denizz19 @Çiğdem- @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @HarzeM @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN
Sakın
Canlı performans ile gelsem fikirler + bir puan olur mu sizceYoksa beğenilmeZ mi.
@Amoureux @Titanium @mrt-06 @Ahmad @GunesinOglu @Yiğitt @denizz19 @Çiğdem- @Bully @batuhankaralar @Harunnn60 @HarzeM @xemrexxx @EFE UYSAL @OzaN
elemeye adam arıyorlar zaten zahmetten kurtarırsın bence milleti![]()
Ben çok beğendim bunu koy bence
Bence riskli olur.Ciddi misiniz siz yaa.Canlı söylüyor diyorum. Muhteşem bir ses muhteşem bir tarz.
![]()
Ben çok beğendim bunu koy bence![]()
ayoll dünya kadar şarkısı var bu kadının senin canın elenmek istiyor galiba bunu nerden buldun ayoll150 bin beğenisi var ve 5000 bin beğenmeyen çıkmış. Çok şahane söylemiş.Cesaret edip böyle gelmek istiyorum.
![]()
Bence riskli olur.![]()
ayoll dünya kadar şarkısı var bu kadının senin canın elenmek istiyor galiba bunu nerden buldun ayoll![]()
ayoll canlıyı koyarsan elenirsin diyoruz bizde canlı performansla yarışırlı hiç doğru ürüst orjinalı koySen beğendin mi canlı halini
Hayır başka canlı performans çıkarabilecek biri.yol gibi bende fark.yapalım diyorumReklam tutarsa büyük oynamış olucam.
Valla çok ısrarcıyım ama fikrinizde önemli. @Çiğdem- sen beğendin mi.
Bu küvette ki şarkısı zaten. Sadece canlı performans.![]()
ayoll canlıyı koyarsan elenirsin diyoruz bizde canlı performansla yarışırlı hiç doğru ürüst orjinalı koy![]()
Elenirsen ağlama sonra.Sen beğendin mi canlı halini
Hayır başka canlı performans çıkarabilecek biri.yol gibi bende fark.yapalım diyorumReklam tutarsa büyük oynamış olucam.
Valla çok ısrarcıyım ama fikrinizde önemli. @Çiğdem- sen beğendin mi.
Bu küvette ki şarkısı zaten. Sadece canlı performans.![]()
Elenirsen ağlama sonra.![]()
Şu yarışmada olmasa eğlencemiz hiç olmayacak.Ağlarım valla.
Hayır ben olmasam kim canlı çıkaracak. Ses show yapıyor kadın.![]()
Şu yarışmada olmasa eğlencemiz hiç olmayacak.![]()
Hiçbir şey o kadar ayıp olamazOlurdu olur
Kadının performansı 50 kat daha çok beğenilmış.bizim forum beğenmezse büyük ayıp olur. Yani Barış Manço'nun olum yıl dönümünde elenmesi kadar ayıp@-potterhead-
Hiçbir şey o kadar ayıp olamaz![]()
Hakkaten öyle mi elendi ben yoktum o sezon.Hiçbir şey o kadar ayıp olamaz![]()