MusicSurvivor All Star | 6.Hafta

yalın için çok fazla karamsar davranıyorsun..her oy kullanan yalına 1 sanırım diyorsun:) hemen önyargı yapma bence ya:)
Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun. :D @DarkLeqenD ona takıldığımı bilir zaten geçen hafta o da senin gibi vermişti şaka yoluyla takılayım dedim yani altında karamsarlık falan aramaya gerek yok. :)

1 alınca noluyo sanki. :D @Bully
Bir şey olmuyor. :)

Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun. :D @DarkLeqenD ona takıldığımı bilir zaten geçen hafta o da senin gibi vermişti şaka yoluyla takılayım dedim yani altında karamsarlık falan aramaya gerek yok. :)

yok ya alınma filan değil..:) benden sonra DarkLeqenD de öle deyince bende ondan yazdım işte:) bu arada şu an şarkıları dinliyorum senin şarkıyı dinliyorum şu an:)

Ama bu aralar forumda sinirlisin sanki. :D

@adımutlulukk geldiysen seni kaçıramam :A

Bende kullanmak için girdim şarkıları dinliyorum. Bu arada en beğendiğim Demet ile Seksendört şuanlık. :D @tolgab @ozgur2113

Forum İstatistikleri

Konular
173,128
Üyeler
8,483
Son Üye
justking