DarkLegenD
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 20,153
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- www.cizikdvdkasetleri.com
yalın için çok fazla karamsar davranıyorsun..her oy kullanan yalına 1 sanırım diyorsunYalın'a yine 1 sanırım.![]()
Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun.yalın için çok fazla karamsar davranıyorsun..her oy kullanan yalına 1 sanırım diyorsunhemen önyargı yapma bence ya
![]()
Bir şey olmuyor.1 alınca noluyo sanki.@Bully
yok ya alınma filan değil..Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun.@DarkLeqenD ona takıldığımı bilir zaten geçen hafta o da senin gibi vermişti şaka yoluyla takılayım dedim yani altında karamsarlık falan aramaya gerek yok.
Bir şey olmuyor.![]()
Ama bu aralar forumda sinirlisin sanki.Yanılıyorsun ben şaka amaçlı söylüyorum bence sen fazla ciddiye alıyorsun.@DarkLeqenD ona takıldığımı bilir zaten geçen hafta o da senin gibi vermişti şaka yoluyla takılayım dedim yani altında karamsarlık falan aramaya gerek yok.
Bir şey olmuyor.![]()
@adımutlulukk geldiysen seni kaçıramam![]()
Allah razı olsun.yok ya alınma filan değil..benden sonra DarkLeqenD de öle deyince bende ondan yazdım işte
bu arada şu an şarkıları dinliyorum senin şarkıyı dinliyorum şu an
![]()
Yoo sana öyle gelmiş.Ama bu aralar forumda sinirlisin sanki.
Bende kullanmak için girdim şarkıları dinliyorum. Bu arada en beğendiğim Demet ile Seksendört şuanlık.@tolgab @ozgur2113
2 yılı aşkın bu forumdayım @Bully hiç sinirlenmedi daha.Ama bu aralar forumda sinirlisin sanki.
Bende kullanmak için girdim şarkıları dinliyorum. Bu arada en beğendiğim Demet ile Seksendört şuanlık.@tolgab @ozgur2113
Bende sana iyi verdim.Her neyse sana bu hafta iyi verdim![]()
Bende sana iyi verdim.![]()